2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:15 A nagy "roma" rejtély21:10 Litvániában útakadályokat létesítenek a húsvéti ünnepekre bevezetett utazási tilalom kikényszerítésére20:53 A borsodi gyilkost szabadon engedő bírónő elleni feljelentés eredménye: "bűncselekmény hiányában kellett elutasítani"20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre17:21 Mintegy negyven feltételezett fertőzött van a Charles De Gaulle fedélzetén
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Frissítve: Fotókkal manipulál a Zsindex - Itt van Tevan száma és Barakonyi pofája

Reklám


A manipulált Zsindex felvétel

A hazugságairól és vesztes pereiről hírhedt cionnáci csatornalapnál tagadják, hogy manipulálták volna a 9-ei tüntetésen készült fotóikat. A kajmánok képriportjában azonban a főbűnöző által sulykolt fasisztaveszélyt egyértelműen hamis képpel sugallják. A gennygócok bevallottan zsidó főszerkesztőhelyettese, Tevan tavaly azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a városnéző magyarokat inzultáló tót rendőrök mellé állt. Vártuk telefonszámát, míg rá nem döbbentett egy olvasónk, hogy a tudakozó is kidobja: 36-1-466-9562. A Bp. XI. kerületi Bogdánfy Ödön utcában lakik, nem olyan nagy, valaki felkutathatná a házszámot.

Az úgynevezett győzelem napján több ismert jobb és baloldali közéleti gennyláda is aláírta a Gyurcsány Ferenc által meghirdetett Zéró tolerancia kiáltványt. Az aláírók elhatárolódtak a kirekesztés - az antiszemita és rasszista megnyilvánulások - minden formájától. Vagyis kapásból hazudtak, hiszen a magyarellenességtől nem határolódtak el. A köztörvényes miniszterelnököt a tömeg jelentős része kifütyülte és tojással dobálta meg.

Az eseményen több hírTV-s kamera is jelen volt. A megemlékezésen a társaság operatőre az elmúlt időszak utcai zavargásai miatt a rendőrség számára is jól felismerhető "PRESS" vagyis sajtó feliratú esőkabátot viselt. Az Index című zsidórasszista újság oldalán látható fotósorozaton viszont ez a felirat látható: "SS". Az ürülékszagú cionistákat az sem zavarja, hogy egy valódi SS rövidítés, ugyebár, sokkal szebb betűtípussal készül.

A hazug Tevan

A judeonáci lap magyarellenes uszításáról hírhedt főszerkesztő-helyettese elismerte, hogy munkatársuk a tömegben fasiszta jelképeket is szeretett volna fotózni, de azt tagadta, hogy a digitális képet később egy számítógépes program segítségével megváltoztatták.

A Zsindex fotósa

Ez is ő

"Természetesen, mi nem szoktunk képeket manipulálni, most se manipuláltuk, de erről a képről szerintem ordít is, hogy nincs manipulálva, hiszen a karja takarja el ezeket a betűket." - hazudta Tevan Imre az Index főszerkesztő-helyettese a hírTV-nek, hiszen a képen az operatőr karja nem takarná el a PRESS felirat első három betűjét,  - ha a zsidó taknyok nem retusálták volna ki onnan.

Az "S" betűk felett jól látható az MSZP és az SZDSZ által nyilas jelképnek rágalmazott Árpád-sávos zászló is azzal a szerkesztőségi megjegyzéssel, hogy "Nem hagyták". Vagyis a képen látható tüntetők nem hagyták békén Gyurcsány Ferencet ez alkalommal sem. Az Index fotósa is azt hazudja: utólag nem manipulálták a fényképet.


Az ominózus részlet: a laikus, de gyakorlott szemek is látják, hogy nem szokványos színátmenetek vannak az "SS" betűk körül

"Visszautasítom és teljesen vérig vagyok sértve, nem tudok mást reagálni. És az a legsértőbb, amit ti akartok ezzel csinálni (...) Én nem vagyok bérenc, én nem szorítkozom rá, hogy olyan munkahelyen kelljen dolgoznom, ami ilyen szinten próbálja manipulálni a dolgokat. És erre - mondom ismételten -, büszke vagyok és ezért vagyok itt. Ha ez másképp lenne, már nem dolgoznék itt." - mondta el Barakonyi Szabolcs. (Ha valaki tudja Tevan és Barakonyi telefonszámát,   - utóbbi fotóját is várjuk - , kapásból közzétesszük. A zsindex fotósát el kell kergetni, ha rendezvényen találkozunk vele, ha mégis kattogtatna a kis aberrált, akkor tudjátok, mi a teendő - Kuruc.info)

A hírTV oknyomozó műsora már korábban is foglalkozott a zsidóbűnözőkkel, amikor kiderítette, hogy az Index újságírói leitatták azt az embert, aki miatt március 15-e előtt Szilvásy György kancelláriaminiszter terrorveszélyt emlegetett. Később az internetes újság olyan videofelvételt tett közzé, amelyben bemutatták az otthoni vadkender termesztésének technikáját. Az Index főszerkesztő-helyettese ma megtiltotta, hogy a Hír Tv szerkesztőségükben forgasson.

Az Index képriportjába a mai napon az ominózus fotó képaláírásához az alábbi megjegyzés került: "Az operatőr kabátján a felirat: PRESS"

(Kuruc.info - Hír tv.)

Kapcsolódó: Olvasók a Zsindex képhamisításához
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready