Előnytelen külső: hasonlít Ágira
A BBC és mások híreinek notórius meghamisításáról hírhedt judeonáci lap, a Hírszerző egyik lotyója a Magyar Orvosi Kamara honlapján is megjelent nagyszerű publicisztikáról hazudozik. Az antimagyar és judeonáci nyelvezetű csatornalap hasábjain Neizer Anita azt hazudja, hogy Dr. Nagy Attila tényszerű írásának ("Gyilkos Ágnes"), amely a Neizer-törzs által gyakorolt egészségügyi népirtást és a buzerancia állami támogatását bírálja, eredetileg más címet adott ("A horváthágnesek felelősségéről buzeránsügyben"). A valóság azonban az, hogy mi, a Kuruc.info adtunk neki saját címet, amit gyakran megteszünk a hozzánk beérkezett olvasói levelekkel, cikkekkel.

Ez a nem igazán fontos körülmény csupán arra szolgáltat ürügyet a talmudistáknak, hogy megint a Kuruc.info-t szapulják és ennek segítségével a tetűhintás "reformok" ellen szavukat felemelő magyar orvosokba is rúgjanak egyet. Mert például a dokik ellenezni merészelik a buzeranciát és a pedofíliát, melyeket ellenben az adatokat is előszeretettel hamisító judaista Hírszerző olyannyira kedvel.

A mérsékelten tehetségtelen, ám Horváth Ágnesre külsőleg is (lásd a fotót) némileg hajazó Neizer "felfedezte", hogy a Kuruc.info-n előbb jelent meg Nagy doktor írása, mint a Magyar Orvosi Kamara honlapján. Ez aztán komoly munkát és magas intelligenciát igényelt. De éppúgy nulla a jelentősége, mint az eltérő címeknek. Sok, a neten rendszeresen publikáló szabadúszó szerző vagy olvasó - mint Nagy doktor is - egyszerre sok szerkesztőségnek küldi el cikkeit, amit aztán azok vagy megjelentetnek, vagy nem, az meg végképp hótt mindegy, hogy melyik mikor.
Mindezt és még különbeket is írhatnak neki kedves olvasóink: anita.neizer@sanomabp.hu

Jéney - Kuruc.info