Jellemző, hogy a balzsidó Cink - ha bár ironikusan is, de - ünnepelteti ezeket a férgeket. Talán mondanunk sem kell, hogy cigánynépszerűsítő cikkükben egy büdös szó nincs arról, amit a helyiek (akik közül páran a megjegyzésszekcióban is megszólalnak) jól tudnak: ezek a cigánymaffiózók a legdurvább uzsorázásból, emberkereskedelemből, lányfuttatásból jutottak oda, ahol most vannak.
Nyilván abba is belegondolt a kedves cikkíró, hogy a videón látható kedvencei azok nyomorából mulatoznak olyan önfeledten, akik neki szintén nagy kedvencei, mikor cigánysimogatásból font ostorral veri véresre az általa gyűlölt gazdanép rasszista-fasiszta hátát. Alább a Cink nevű zsidó blogocska írása.
Hastáncosnők nyomták a hetedik szülinapján
Zoom
Úristen, elsős koromban mennyire lettem volna a kis Rómeó, akinek most a Kis Grófó írt saját dalt a születésnapjára, és aranyrudat formázott a tortája.
A kortárs magyar pop- és klipkultúra legfontosabb, legszórakoztatóbb és legtermékenyebb műhelye továbbra is az a ZG Stúdió, ami a roma klipek, születésnapi és esküvői videók, illetve ezen műfajok vegyítésének utolérhetetlen mestere.
A legfrissebb klipjük egy originális Kis Grófó-mestermű, a címe: A legkirályabb srácnak, Érdi Zoli kisfiának, Rómeónak!
Nézd, milyen csodás lehet Rómeónak lenni:
Zoom
Grófó itt pont azt énekli neki, hogy: Figyelj, Rómeóka, te hatalmas zsivány! Tudjuk azt, hogy raj vagy és nagyon vagány.
Ennél semmi sem lehet menőbb. Vagy mégis?
Zoom
Igen! Ha megérkezik a limó, és a buliban egy aranyrudat formázó torta vár rád. Vagy még ennél is van feljebb? NANÁ!
Zoom
Ha ez ember a véreshurka vastagságú arany nyaklánca tetejére kap ajándékba még egy nyakláncot. Ez már annyira király, mintha egyszerre két napszemüveget hordanál a szobában.
De van-e még feljebb az arany nyakláncra akasztott arany nyakláncnál? Álkérdés volt, természetesen. Ha a hetedik szülinapodon hastáncos bulák nyomják:
Zoom
És akkor itt van maga a klip, jó bulizást!