Egy tunéziai csoport meghackelte a migránsokat állítólag megrugdosó László Petrát korábban foglalkoztató Nemzeti 1 TV weboldalát - írja a Nol. Az azóta minden liberális fórumon pellengérre állított operatőrnő fejére vérdíjat tűztek ki, a szerkesztőséget pedig életveszélyes fenyegetésekkel bombázzák az eset óta.

Csütörtök éjszaka hackertámadás érte az N1TV oldalát és szervereit, mely törökországi IP-címről történt, és melyet a tunéziai iszlamista hackercsoport, a Fallaga Team vállalt magára – írja pénteki közleményében Kisberk Szabolcs főszerkesztő.
A bűnbánó operatőrnőt éjjel hurcolták el liberális parancsra
Bár a Röszkén látszólag migránsokat bántalmazó László Petrát elbocsátották, az operatőr nyilvánosan bocsánatot kért és rendőrségi eljárás is indult ellene, az N1TV az eset óta több tucat életveszélyes fenyegetést kapott, a szerkesztőséget robbantással, a dolgozókat családjaik kiirtásával fenyegetik, az operatőr fejére pedig vérdíjat tűztek ki. Mint a közleményben írják, a hackerek törölték az oldal teljes tartalmát, archívumát és az N1TV levelezését is.
A fenyegetések és a támadás miatt a szerkesztőség feljelentést tesz - derül ki az N1TV közleményéből.
(Kuruc.info)