Havas
Havas Szófia MSZP-s országgyûlési képviselő a csütörtöki HVG-ben azt nyilatkozta: "1956 esetében nem szoktam forradalomról beszélni, mert a börtönből kiszabadult nyilaskereszteseket nem tudnám semmilyen módon forradalmároknak nevezni. Ahogyan azokat a géppisztolyokkal köröző fiatalokat sem, akik ugyanúgy járták a házakat, mint 1944-ben zsidókra vadászva".

A vele készített interjúban a HVG azt írta, hogy Havas Szófia apját, aki Horn Gyula bátyja volt, 1956-ban gyilkolták meg a felkelők. Nyilván mert megérdemelte a büdös proli.

Még a tömeggyilkos utódpárt MSZP 56-os munkacsoportja is bocsánatkérésre szólítja fel Havas Szófia szocionista képviselőt.

Szerintük Havas Szófia magánemberként azt gondol, amit akar, idézett szavaival azonban durván és igazságtalanul megsértette az egykori magyar társadalmat, különösen azokat, akik életüket áldozták, de megsértette képviselői esküjét is, amelyet az 1956-os forradalomban gyökerező III. Magyar Köztársaság alkotmányára tett.

Havas Szófia így reagált a munkacsoport felszólítására: "Nekik abszolút szívük joga, hogy ne értsenek egyet azzal, amit mondok, mint ahogy nekem is szívem joga, hogy mélységesen ne értsek egyet azzal, amit ők mondanak". A szocionista politikus azt mondta: "Egyébként kérjenek bocsánatot, ha úgy gondolják".

Havas Szófia arról is beszélt, hogy bár 15 éve van az MSZP-ben, számára teljesen ismeretlen a frakcióbeli 56-os munkacsoport. Hozzátette: "Az is nagyon furcsa számomra, hogy amióta Horn Gyula beteg, azóta igen jelentős mértékben föléledt ez a társaság, számomra nem ismert alakok".

Az elmúlt időszakban fővárosi közgyûlési képviselőként tevékenykedő Havas Szófia az összeférhetetlenség miatt lemondó Bakonyi Tibor mandátumát vette át a parlamentben, és szeptember 10-én tette le képviselői esküjét.

Amennyiben Önt sérti a Havas Szófia kijelentése az 56-os forradalomról és szabadságharcról, úgy azt jelezze a komcsi patkányluvnya 06-20/466-8178-os telefonszámán vagy szofia.havas@parlament.hu levélcímén.

Én innen, az USA-ból írok magának, jóasszony. Az én apámat a Parlament előtt géppuskázták le a maga köztörvényes ávós rokonai. Maguk csináltak belőlem és sokan másokból kommunista-gyûlölőt. Ha 56-ban valóban vadászták volna a "nyilasok" a zsidókat, ahogy maga azt szemenszedetten hazudozza, akkor mára írmag sem maradt volna belőlük. Ilyet még a Kádár féle szeméttelepre való fehér könyvek sem mertek soha hazudni. Csak maga, most.

Maguk eszeveszetten tagadják, hogy kommunisták lennének. Pedig azok. Rohadt, kivénhedt, maradványkomcsik. Patkányok, akiket ki kell lángszóróval irtani.

Szebb jövőt!!

I. Iván

(MTI korrigálva és kiegészítve)


Kapcsolódó

Olvasó: Havas még hazudik is, Horn bátyját a szovjetek nyírták ki
Jobbik: takarodjon Havas a közéletből!