Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Az Atlético Madrid két tagja megfertőződött22:38 Kioktat a szoknyás férfi - Heti progresszió (XL. rész)22:28 Erre talán senki nem számított: az exit poll szerint elsöprő győzelmet fog aratni Lukasenka21:25 Több bejrúti helyszínen segít a Debreceni Egyetem orvos- és mentőcsoportja20:56 Mindent megadnak Libanonnak az "adakozó" országok, csak hát kérnek is ezt-azt cserébe20:39 Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után19:49 Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott19:33 Francia turistákat öltek meg az n betűs országban19:04 Meghalt egy motoros Bükkszék közelében18:46 Árokba borult egy lengyel busz az M5-ösön - egy halott, 34 sérült18:11 Lukasenka: nyugalom, minden ellenőrzés alatt marad - nem tart a "szegény csaj" győzelmétől17:59 Több száz tálibot enged szabadon az afgán kormány17:32 A jéghegy csúcsa: 600 millió felett kasszíroz a legéhesebb végrehajtóparazita16:55 A jövő héten is maradnak a 30 fok körüli maximumok16:20 Többen meghaltak az ítéletidő miatt Görögországban
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Anyaország :: :: Hozzászólások

Amiről a díszzsidó nem számolt be: a Fidesz EP-képviselői megszavazták a migránsok befogadásának támogatását

Reklám

Miközben itthon szavakban dübörög a kormányzati kampány a migránsok ellen és a keresztény Magyarország megvédéséről, a Fidesz brüsszeli képviselői megszavazták, hogy az Európai Unióban jövőre is elég pénz jusson a "menekültek" és a migránsok segítésére.
Bár Deutsch Tamás elfelejtette elújságolni, de ettől még a Fidesz összes EP-képviselője megszavazta csütörtökön, hogy az Európai Unió 2019-es költségvetésében megfelelő összeg jusson a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap (MMIA) számára. Ebből a pénzből lehet majd támogatni a menedékkérők méltóságteljes befogadását a tagállamokban.
Zoom
Deutsch Tamás a Hidegkuti Nándor Stadion, vagyis a "Siratófal" átadásán 2016. május 31-én
A Fidesz EP-képviselője pénteken büszkén számolt be arról, hogy a 2019-es uniós költségvetés parlamenti prioritásai között kellő hangsúllyal jelennek meg a Magyarországnak fontos területek (agrárpolitika és digitalizáció). Deutsch Tamás azt már nem tette hozzá, hogy egyúttal azt is megszavazták: az uniós költségvetésnek finanszíroznia kell a migránsok származási országában, valamint a "menekülteket" befogadó országokban végrehajtott intézkedéseket, ideértve többek között a szegénység, a munkanélküliség, az oktatási és a gazdasági kihívások, valamint az instabilitás kezelésére irányuló intézkedéseket.
Szintén megszavazták a fideszes EP-képviselők, hogy támogatni kell az áttelepítési programokat, valamint a harmadik országbeli állampolgárok hatékony integrációjának előmozdítását.
Arról az MMIA-s uniós keretről van szó, amelyről a Magyar Nemzet korábban megírta: ebből az uniós forrásból finanszírozva 2016 augusztusa óta Budapesten már lakhatási program is van "menekültek" számára. Az Európai Bizottság által létrehozott MMIA forrásaira – a 2014–2020-as időszakban 9,9 milliárd forint – sikeresen pályázott a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei, amely a Fővárosi Önkormányzat hajléktalanellátó szervezete.
Az ügy pikantériáját fokozza, hogy, miután a Fidesz kettes számú diszzsidója megszavazta a "menekültek" és a migránsok hatékony integrációjának finanszírozását, a hazai szavazóbázis kedvéért leforgatott egy videót a brüsszeli Molenbeek negyedben: a környék ugyanis a bevándorló dzsihadisták európai fővárosa, noha azt korábban francia ajkú keresztény munkások lakták.
(MNO nyomán)
Frissítés: a Jobbik közleménye:
A Fidesz-KDNP képviselői továbbra is a migrációt támogatják Brüsszelben
Míg itthon a kormány nagyszájú prominensei milliárdokból hazudják, hogy megvédik hazánkat a migrációtól, addig a fideszes EP-képviselők Brüsszelben megszavaznak mindent, ami a migránsok betelepítését elősegíti. Csütörtökön a Fidesz összes EP-képviselője amellett voksolt, hogy az Európai Unió 2019-es költségvetésében megfelelő összeg jusson a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap (MMIA) számára, amely összegből a letelepedni vágyó migránsokat fogják támogatni.
Ebből is látszik, hogy a kormány csak szavakban próbálja megvédeni Magyarországot, Brüsszellel már nem mernek újat húzni. Félő, hogy előbb-utóbb a Jobbik által javasolt határzárat is lebontanák a fiatal demokraták, ha Brüsszelből ezt a parancsot kapnák, hiszen az éves kvótát már többszörösen teljesítették. Április 8-a után a Jobbik-kormány megálljt fog parancsolni a migrációnak és a határzárat önálló határőrséggel fogja megvédeni.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready