Márciustól Magyarországon is kipróbálják az amszterdami Anna Frank-ház és a Zsidó Múzeum holokamu-képregényét - kit érdekel a magyar gyerekek lelkivilága ugyebár. Az iskolai akcióval a 12–16 éves korosztályt célozzák meg, az még fogékony lehet ekkora hazugságra.
Egyelőre 15 magyar iskolában tesztelik a "magyar" "szakembert" is magában foglaló nemzetközi szakértői gárda munkáját, Az igazság nyomában (vajon miért bizonygatják a címben is, hogy nem hazudnak? - a szerk.) című holland képregényt, amely másfél éves előkészítéssel készült - elvégre egy ilyen összetett történet kiagyalásához idő kell.
Julia Sarbo, az Anna Frank-ház programfelelőse elmondta a Népszabadságnak, egyelőre visszajelzéseket várnak kiadványukról (olvasók, figyelem!), és tárgyalnak egy magyarországi könyvkiadóval a sci-fi alkotás megjelentetéséről. A képregényt könyvtárakba ingyenesen, illetve a könyvesboltokba szeretnék eljuttatni Magyarországon éppúgy, mint Németországban és Lengyelországban. Azért gondoltak a képregényre, mert így szeretnék közelebb vinni a mai 12–16 évesekhez a holokauszt történetét, amely iránt ez a korosztály már nem különösebben érdeklődő, és a pedagógiai anyag is kevés hozzá. Nos, az idősebb korosztály még annyira sem érdeklődő, mert sajnos egyre kevésbé fogékony a fantáziavilág iránt. Gyermekeink zsenge korát kihasználni szellemi megrontásukra viszont bűn, bízunk benne, hogy minden tudatosan magyar szülő tenni fog ellene.
A magyar adófizetőktől lopott pénzen üzemelő budapesti Holokauszt Emlékközpont a szintén keresztényektől lopott pénzekből mocskolódó Hannah Arendt Egyesülettel közösen írt ki pályázatot a hazai iskoláknak erre a kísérletre – mondta az emlékközpont programfelelőse, Nagy Rita. Gratulálunk neki. Az intézmény a jelenleg vándortárlaton részt vevő Anna Frank-kiállítás kapcsán már együtt dolgozott az amszterdami emlékházzal. Ekkor próbálták ki az Európában sikeresen alkalmazott aljas módszert, a diák-tárlatvezetéseket.
A cionrasszista hazugságfüzetek költségeit természetesen ismét a gójoktól kizsarolt lóvéból fedezik a zsidó hiénák.
(Kuruc.info - Néphazugság)