A műellenzéki Fidesz kordonbontó kirakatmegmozdulását követő boszorkányüldözés után majdnem pontosan egy évvel, február 22-re virradóra ismét házkutatást tartott a rendőrség több hazafinál, ill. egy liberálisba hajló, "Carnivora" néven fórumozgató, adatlapja alapján nemzeti érzelműnek látszó alaknál is látogatást tett, aki előszeretettel mocskolta a tettrekészebb nemzettársainkat. Az ő bűne az lehetett, hogy az IWIW nevű "közösségi" portálon "gyanús" kapcsolatokkal rendelkezett. Ha ez igaz, akkor ez az apró "rendszerhiba" cáfolja a tüzes koktélokat kínálgatók kilétét övező összeesküvés-elméleteket, ill. azt az állítást, hogy ezek az események a kormány provokációi lennének. Mert ha a kormány vetemedne ilyen aljasságra (ami egyébként megszokott), akkor miért hurcolták volna meg a rendszer szempontjából hasznos idiótát.

Hazafiak ellen soha nincs ávóshiány
Akit Budaházyék a másik oldalról támadnak, és akit a Magyarok Nyilai alaposan behúztak a csőbe azzal, hogy a poros borítékokba az ő becenevét tették. (1:0 ; hazafiak vs. összeesküvés). Valóban ennyire hülyék lennének a nyomozó hatóságok? Viszont az a tény, hogy még mindig nem fogták el e szervezet képviselőit (ebben a maradék-országban ez szánalmas teljesítmény), az inkább a kormányt keveri gyanúba (1:1).
Akármi is legyen az igazság, ezek az események mindenképpen kapóra jönnek egy kis hatalmi erőfitogtatáshoz, különösen így március előtt.
A diktatúra fél, hogy az események kicsúsznak a irányítása alól, ezért megelőző csapásként ("háborúval a békéért" - lásd USA) ismét megfélemlíti az élen járó hazafiakat.
Ha nincsen gyanú, lesz majd tanú
Mint az már híradásokból is kiderült, tanúként hallgatta ki a sokadszorra (törvénytelenül) meghurcolt szegedi hazafiakat a "Nemzeti" Nyomozó Iroda (NNI).
(Ide tartozik még, hogy a Csintalan-TV híradásában valótlanul állították, hogy tavaly gyanúsítottként hallgatták meg őket.)
Tanúkat mióta szoktak bilincsbe verni, és mikor szokás házkutatást tartani náluk?
A hírekben is említett sokadjára meghurcolt szegedi testvérek azok a hazafiak, akik már több ízben homokszemnek bizonyultak a globalista gépezet szemében, név szerint Szalma László és Judit, valamint az ő barátjuk és bajtársuk: Ignáth Imre.
Imre egy kutatóintézetben dolgozott egész éjjel. Előző nap (csütörtök) hajnali 3 óra körül Békéscsabára is át kellett mennie egy műtét miatt. Pénteken munkatársát váltotta 3-kor, úgyhogy elég fáradt lehetett, mikor reggel 6 óra után rátörtek a civil ruhás NNI-sek. Hozzátartozik még a történethez, hogy ebben az intézetben igen drága kísérletek folynak, többek közt egy 30 milliós gépen, amiből az egész országban csak pár darab van. A korlátolt értelmi képességű fakabátok persze nem akarták megérteni, hogy a rendszert nem lehet csak úgy hűbelebalázs módjára leállítani és otthagyni, mert az nem olyan, mint egy sima számítógép.
Szakszerűtlen leállítás miatt a műszer károsodhat. Emiatt dulakodott a rendőrrel, közben győzködte, hogy hadd állítsa le a gépet, és a kiszolgáló műszereket, amik tüzet okozhatnak. A tűz ebben az épületben (laboratórium) környezeti katasztrófát is okozhatott volna. A munkáját felelősséggel végző hazafit az ellenállásra hivatkozva erőszakkal, bilincsbe verve vitték el a gép mellől, mint valami bűnözőt. [Otthonában még kétbetűs kitérőre menet se vették le róla, ráadásul nyitva kellett hagynia a klotyóajtót is (nehogy elrejtsen valami bizonyítékot. pl. a... "fegyverét" :-) ). Bilincsben hátsót törölni!! Utolsó gyilkosokkal nem bánnak így! A házkutatás alatt is végig bilincsben tartották, és egyébként sem lehetett ott minden helyiségben, főleg miután a saját lakásában még bilincsben sem engedték meg, hogy szabadon mozogjon; leültették egy ágyra, és még csak fel sem állhatott onnan. Így szerinte bármit eldughattak volna, amit később bizonyítékként felmutathatnak.] Az intézet dolgozói tehetetlen felháborodással szemlélték az eseményeket. (Egy takarítónő többek szerint elsírta magát, mások szerint csak háborgott.) Mellesleg hat darab kísérletet nem tudott befejezni emiatt, ami több százezer Ft veszteséget okozott.
Előállítása délután 14:20-ig tartott. Lefoglalták íjászfelszerelését, mobiltelefonját, winchestereket, minden adathordozót, stb. Ugyanazokat a dolgokat, amiket egy éve is, több tárgyon rajta volt a tavalyi nyilvántartási pecsét/szám. Több mint 60 tételt foglaltak le, és sok olyan volt, amiben több egység szerepelt. Egy autóba be se fért az összes cucc, úgyhogy szinte üres lakást hagytak maguk után.
A két srácot a Kossuth Lajos sgt.-i rendőrségre vitték, míg Juditot felvitték Bp.-re, a Terror Háza melletti Aradi u.-ba. Az úton oda-vissza hányt, mert normálisan se bírja az utazást a gyomra, hát még ilyen körülmények között. Imrével pl. megkülönböztető jelzés nélkül 90-110 km/h-s tempóval száguldottak a városban, komolyan veszélyeztetve ezzel a testi épségét.
Mindeközben persze a többiek semmit nem tudtak Judit hollétéről, ő csak estére került haza. Ez már emberrablás, nem tanúkihallgatás. S még örülhetett, hogy visszahozták, s nem úgy jártak el, mint tavaly, hogy lakhelyüktől ekkora távolságban simán kiengedték, mint pl. Csiszer Istvánt, aki hobóként vergődött haza Szegedre 500 Ft-tal a zsebében, s csak székely leleményességének, és egy jóindulatú mozdonyvezetőnek köszönheti, hogy szolidaritásból (és a pénzből neki vett cigiért) felszállhatott a vonatra.
Azért hozzátartozik, hogy ezek a tavalyiakhoz képest valamivel szelídebbek voltak, ha lehet ilyet mondani, persze ezek nem BRFK-sok voltak. A Tomcat-féle interjúban hallott fegyverrel hadonászó kommandósok helyett itt "csak" civilruhások voltak.
Házkutatási, lefoglalási jegyzőkönyv
A papíron ez áll:
"Jegyzőkönyv házkutatásról, lefoglalásról a Btk 261§ (1) bekezdésébe ütköző terrorcselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes és társai ellen folyamatban lévő bűnügyben: (név, adatok) házának/lakásának átkutatása alkalmával."
A kacifántos mondat szerint a törvényesített rablást elszenvedő szegedi fiatalok egy jogilag meghatározatlan "légüres térben" vannak, vagyis a házkutatási jegyzőkönyvben, de még az előállítási igazolásban sincs benne, hogy tanúként szerepelnek. Erről csak szóban tájékoztatták őket, ill. "a tanú vallomása" c. leírásában szerepel, amit eddig csak Szalma L. kapott meg, azt is külön kérésre, nem hivatalosan.
Hihetetlen, hogy ebben az országban egy állítólagos tanúnak még annyi joga sincs, mint egy gyanúsítottnak. Persze a tanú kifejezés sem áll meg ez esetben, mivel tanúskodni csak az tud, aki információkkal rendelkezik a bűntény körülményeiről, de ezekben az esetekben ez fel sem merült. Tanúnak csak nyomós okok alapján idézhetnének be valakit írásban (hacsak nem maga jelentkezik), ha legalább alapos gyanú, de inkább bizonyíték van arra, hogy tudhat valamit az ügyről.
Ezentúl az állam, ha valaki nem tetszik neki, pl. mert "túlszereti" a hazáját, akkor bármire való gyanú híján tanút faraghat belőle egy bűnügy kapcsán, és így már mehet a meghurcolás? A könnyebben megfogható jogtalan gyanúsítás helyett oktalan "tanúsítás"?
Innen már tényleg nincs messze, hogy úgy járjanak, mint Pelikán elvtárs a filmben, akit tanúként mindig lecsuktak.
Idézet a Szalma Lászlónál történt házkutatás jegyzőkönyvéből:
"A helyiséget átkutattuk, abban a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható tárgyak nem találhatóak."
Ez volt a végkövetkeztetés, mégis elvittek 5 winchestert, mobiltelefonokat, SD és SIM kártyákat, Mp3 lejátszókat, étkezési és asztali sót (nevetséges), valamint íjászfelszerelést. Mert akinek íja van, az veszélyes lehet, és "biztosan tagja a Magyarok Nyilainak". Ha ezek a tárgyak nem függnek össze a bűncselekménnyel, akkor milyen jogon foglalták le őket? Egyáltalán milyen alapon mentek házkutatni? Mert az IWIW-en létrehozott Magyarok Nyilai NFH gyűjtőszervezet, amit egy 11 éves, Királylány Evi Cica /Westie/ [Gyogyesz] (1905) nevű kutya lapjának közbeiktatásával hoztak létre - valószínűleg az ebet meghívó Horváth Zoltán [Zoli] (173), akire 3 másik név mellett szintén rákérdeztek Szalma Laci kihallgatásakor. Zoltánnak van pár (valószínűleg csak virtuális) "ismerőse" (vagy neki szimpatikus gyűjtőoldala) a rendszerellenes mezőnyből is:
Árpád-vonal Árpád-vonal baráti kör [www.arpadvonal.hu] (7564), Budaházy Baráti Kör [BBK] (501), JOBBIK Pécs (239), Krisztus Seregei (50), Magyar Lélek [Nemzet] (3327), Magyar Mérce [havilap] (22862), NEMSZERETJÜK A RENDÖRSÉGET (2491), Oi-kor*** Á-r-p-á-d N-é-p-e*** [Supporters Club 1983-2007] (2496), Összes Jobbos Ide!!!!! CSINÁLJUNK MÁR VALAMIT!! [SZEBB,BOLDOGABB JÖVŐT.] (3275), Randalírozó Csürhe [Magunkfajta Csőcselék] (1315), Szent Korona [sacra corona] (34640), piacvezető Turul Bolt [www.turulbolt.hu] (7386)
Ezektől a veszélyes szervezetektől aztán már tényleg félni kell, mert ezek aztán tényleg terroristák! Főleg a NEMSZERETJÜK A RENDÖRSÉGET szervezet. Tehát az indíték a szekálásra valószínűleg az IWIW-en keresendő. Azért nem lehetnek szakmájuk csúcsán a rendőrcsicskák, ha egy valószínűleg csak poénból létrehozott oldal "ismerősei" között keresik a(z emberéletben kárt nem tevő) "terroristákat" (2:1). Emellett lehet, hogy ez is csak a megtévesztés része (2:2). A rajongói gyűjtőlap komolyságát mutatja a barátai száma, ami a zárójelben látható:
Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabaditó Hadsereg ...... (28)
Ennél még a kutya is - amelyből a "nyilas" szervezet "kinőtte" magát - sokkal több szavazatot kapott: (1905).
Az IWIW mára teljesen a hatóságok, titkosszolgák játékszere lett (vagy már eleve erre találták ki), ez már tavaly is világosan látszott, amikor Imre mintegy 800 "ismerősére" egyenként kérdeztek rá a Bp.-i szervek, mert akkor őt is felvitték Csiszer Istvánnal együtt. A kihallgatással, házkutatással együtt akkor 23 órát tartoták fogva alvás nélkül, ebből csak a 3 váltott csicskával történő kihallgatása 18 órát vett igénybe.
Törvénytelenségek a házkutatásban
Szalma Laci jelenlegi tartózkodási helyére nem volt házkutatási engedélyük, mivel Dr. Dobra Tibor, a Központi Nyomozó Főügyészség ügyésze által összetákolt határozatban csak az állandó lakhelye szerepel házkutatásra elrendelt helyszínként, ahol Judit lakik. Így az egész házkutatás törvénytelen volt. Nem mintha a többi nem lett volna az, de ez még a saját kis játékszabályaik szerint is egy vicc. Szalma L. ezért joggal érezheti, hogy őt kirabolták rendőrnek álcázott idegen alakok.
Az indoklás pedig egyszerűen nevetséges koholmány (itt lóg ki legjobban a lóláb: a tanú gyanúba keverésének abszurditása, mivel ezek egymást kizáró tényezők):
"Fenti szám alatt folyamatban lévő bűnügyben a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan feltehető (*), hogy a rendelkező részben írt helyszínen bizonyítási eszközök jelesül lőfegyverek, lőszerek, robbantószerek, közveszély okozására alkalmas egyéb eszközök és a bűncselekmények elkövetésében való közreműködést alátámasztó egyéb bizonyítékok lelhetőek fel. A bizonyítékok felkutatása csak házkutatás keretében lehetséges."
(*) Mik ezek a "rendelkezésre álló adatok"? Ebben nincs semmi konkrétum. Itt nagyon keményen, tételesen fel kellene sorolni, hogy mire alapozzák mindezt, különben a feltevésük, azaz a tanú meggyanúsítása nem más, mint puszta találgatás.
Mindezek mellett az már említésre se méltó, hogy pl. Juditék házkutatási jegyzőkönyvébe a megjelent hét droid közül csak négyen írták be a nevüket.
A "gyanús tanúk" törvénytelen rendőrségi előállításának időtartamáról szóló igazolást dr. Urbán Zoltán r.őrnagy adta ki az NNI Dél-Alföldi Régió Területi Főosztályának vezetőjeként.
Szalma László a Magyarok Nyilai "alkalmazásában"
(Néhány morzsa Szalma L. tanúvallomásából, a feltett nevetséges kérdésekből, és Laci hidegvérűen flegmatikus, de egyenes, férfiasan bátor válaszaiból)
"Kérem nyilatkozzon arra vonatkozóan, hogy milyen kapcsolatban áll a Magyarok Nyilai nevű szervezettel?
Sz.: Én a szervezetről a híradásokban hallottam, konkrétan nem ismerem a szervezetet. Az IWIW nevű internetes közösségi oldalon azt hiszem, hogy a foglalkozás, vagy munkaadó címszó alatt írtam be ezt a nevet. Úgy emlékszem, hogy azt írtam, hogy "Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereg". Ezt én nem rég írtam be, igazán amikor a híradásokban hallottam róla.
"Kérem nyilatkozzon arra vonatkozóan, hogy ismeri-e a szervezet vezetőit, tagjait, illetve szimpatizánsait?"
Sz.: Nem.
"Mit gondol Ön erről a szervezetről?"
Sz.: A célkitűzéseikkel egyetértek. Én úgy érzem, hogy a célkitűzésük a számonkérés. Eddig csak olyan célpontjaik voltak, akik adósai a nemzetnek. A módszereikkel azonban nem értek egyet.
És a legidiótább kérdés, amit fel kellett tenniük, amit már a "nyomozó urak" sem tudtak komolyan venni:
"Ön vagy barátai, ismerősei terveztek-e, illetve terveznek-e bármiféle erőszakos bűncselekményt?"
Sz.: Én határozottan nem, és az ismerőseimről sem tudok, hogy terveznének ilyesmit.
A módszereikről szólva érdemes még megemlíteni azt a tehetségtelen színjátékot, egyfajta tanácstalanságot, hogy papírról nézték a forgatókönyvet. Ezeknek még bizonyára nincsenek túl nagy tapasztalataik a házkutatásokat illetően. Azért igyekeznek, mert ők sem akarnak lemaradni a fényes példaképektől, Rosenfeld Mátyás, és Csermanek János tehetséges pribékjeitől. E bohózatba illő mozzanatok mutatják meg igazán a rendszer esendőségét, saját maga szánalmas karikatúráját. "Ők csak parancsot teljesítenek" - mentegetőztek, mint mindig. Akik 1956-ban a tömegbe lőttek, azok is vezényszóra tették. Ha ezek az emberek nem tartanák tovább a nekik leosztott lapokat, s a felülről rájuk testált parancsokat megtagadnák, akkor a rabszolgamunkájukból felépített kártyavár az első fuvallatra úgy omlana össze, hogy ország-világ csodájára járna. De amíg ez nem történik meg, addig állni fog e libalábon forgó, magyar vérrel meghajtott palota, amelyet a gonosz uzsorások építtettek hazánk kiszolgáltatóival.
Siklósi Gergely