Ő Ákos.
Éspedig úgy hívják, hogy Barkóczi Ákos. Barátai Ákinak becézik, de hát azok nem mi vagyunk. Alább a fényképei és zsiwiwes adatlapja, csak hogy mindenki tudja, hogy néz ki. Nem mintha magyargyűlölő félcigányok mutogatása lenne a hobbink, de talán nem árthat, ha tudjuk, hogy mutat, minekutána halálosan megfenyegette azt, akit azelőtt magyarsága miatt kidobott az üzletből. Mert ha más nem védi meg a fajtánkat, nekünk kell megtennünk.
Nézzük meg tehát jól magunknak ezt a valamit, hogy ha egy ujjal is hozzá mer érni ahhoz a lányhoz, aki volt bátor szóvá tenni, hogy megalázták a saját hazájában, akkor tudjuk, kit kell erkölcstanból és befogadottak viselkedésének elvárható normáiról felvilágosítani. A dolgunkat persze nem nehezíti meg az, aki beküldi címét és telefonszámát, hogy látogatás előtt érdeklődni tudjunk, otthon tartózkodik-e éppen és tud-e vendéget fogadni, amennyiben arról kapunk hírt, hogy közös témánk lett.
Barkóczi egyébként a Rom Som nevű közpénzlenyúló cigószervezet listáján indult 2002 őszén a judapesti VII. kerületben. De még arra se volt képes a tahója, hogy bejusson.
BARKÓCZI ÁKOS

Jelölés típusa Jelölés helye
Jelölő szervezet
Kisebbség
Státusz
Dátum
Helyi kisebbségi önk.vál. BUDAPEST VII.ker. ROM-SOM CIGÁNY Elfogadva 2002.09.27


Derűre ború jöhet.

Az álcázás nem mindig működik...

... és a tűzzel nem jó játszani, ezt már tapasztalhatta.

Bővebben...

Mióta felhívtuk rá a figyelmet, Ákosunk törölte a regisztrációját. Nagyon helyes, húzza meg szépen magát, tanuljon meg viselkedni és tisztelni a magyarságot, valamint annak egészséges érzéseit. Abból még senkinek nem származott baja e hazában.

Korábban írtuk
Vadászik a fasisztázást szóvá tevő lányra a Broadway-es antimagyar, az ÁVH a Kuruccal foglalkozik + olvasó
Ahelyett, hogy annak járnának utána, miért nem szolgálnak ki (és sértegetnek) nemzetisége miatt egy magyart hazánkban, az ÁVH arról érdeklődik a Broadway jegyiroda magyarellenes eladójának áldozatától, hogy szerinte szélsőséges-e a Kuruc.info. A lányt közben kis híján agyonverte a leleplezett magyargyűlölő, és megígérte, hogy "meg fog dögleni", amiért beszélni mert megaláztatásáról - de a hatóságot ugyebár nem az ilyesmik érdeklik.

Ávósok vitték be kihallgatásra azt a magyar lányt, akit lefasisztáztak és kidobtak egy jegyirodából amiért Hungarica koncertre akart jegyet vásárolni - tudta meg a Kuruc.info. (Bővebben az esetről itt olvashat.)
Érdeklődésünkre az áldozat megerősítette az információt, elmondva, hogy három egyenruhás jelent meg a lakásán mindenféle papír nélkül, s igazolványukat felmutatva követelték, hogy tartson velük. Ő ehelyett felhívta a Gaudi-Nagy Tamásék irodáját, valamint odahívta két tettrekész barátját, mely események hatására ávósaink hajlandóak voltak idézést írni, hogy nyoma is legyen az akciónak.
Közben ügyvéd is érkezett, így együtt mentek be a rendőrségre, ahol több órás kihallgatásra került sor. Na nem arról, hogy például hogy létezik, hogy becsületes magyar állampolgárt lefasisztáznak a saját hazájában ha nemzeti koncertre akar menni, hanem elsősorban arról, hogy szerinte szélsőséges-e a Kuruc.info. A frappáns válasz ez volt: "Szerintem a Népszabadság szélsőséges." A zsaruk egyébként nem voltak ellenségesek, mesélte a portálunknak nyilatkozó ifjú hölgy.
Nem mondható ez el arról a patkányról, aki a nemzetiségi konfliktust kirobbantotta. Este ugyanis áldozata kíváncsi volt arra, hogyan égett ki az iroda (ha már arról faggatták egész délután), ezért 22 óra körül arra sétált. Mikor odaért, kiugrott onnan két kormos kezű férfi - az egyik a magyargyűlölő volt -, és üldözőbe vette. Közben azt kiáltozta, hogy felbujtó, és a nevét követelte. Lefényképezte, közben megígérte, hogy nagy árat fog fizetni, amiért elpanaszolta, hogy nem szolgálta ki. Pontosított is: "meg fogsz dögleni" - ígérte a lánynak.
"Annyira meglepődtem és megdöbbentem, hogy milyen helyzetbe keveredtem, hogy hívtam az ügyvédet, szóljon a rendőröknek, mert fenyeget az eladófiú. Nagyon félek, mert ez a jegyiroda közel van a lakásomhoz, nap mint nap az üzlet előtt megyek el. Annyira sajnálom a történteket, én csak elpanaszoltam a Kuruc.infónak, hogy lefasisztáztak és nem szolgáltak ki, most meg felbujtónak tart a fuxos eladófiú és rettegve alszom el, félve a fenyegetéseitől. Elköltözni nem tudok" - mesélte tegnap az üldözött lány.
Ma újságolta, hogy ismét behívták, s arról érdeklődtek, hol tartózkodott a koktéloztatás idején, illetve küldött-e fényképet a Kuruc.infónak a kiégett irodáról. Nem küldött, csak előtte, mikor még ép volt (fent látható).
Szerkesztőségünk aggódva várja a fejleményeket, azt tanácsolva az illetékeseknek, a szókimondó, hazánk valós problémáira rávilágító portálunkkal való foglalkozás helyett inkább az üldözötteket védelmezzék, és annak az eszményi helyzetnek az elérésén fáradozzanak, hogy ne különböztessék meg hátrányosan a magyart - legalább a saját maradék hazájában!
Kuruc.info

Kedves Kurucok!
Szeretnék hozzászólni a Broadway jegyiroda ügyéhez, mert az eddig történteket nagyon példaértékűnek tartom, és remélem, hogy a folytatás is mintaszerű lesz, jól használható a jövőbeni cselekvéseink során is.

Lényegileg mi történt eddig?

1.) Egy lány jegyet szeretett volna venni egy jegyirodában, ahol kiszolgálás helyett lefasisztázták, erővel kivezették, majd visszatérte után kitépték kezéből a panaszkönyvet.

2.) A jogi helyzet tiszta. A jegyirodában vétettek az Alkotmány 2. és 4. pontja ellen:
- Una et eadem libertas (A nemzet minden tagjának egy és ugyanazon szabadsága van) Tehát jegyet kell adni a lánynak, nem szabad fasisztázni, nem szabad korlátozni a panasztételben, és a nőkkel szemben udvariasan kell viselkedni. Tiszta sor.
- Sub specie Sacrae Coronae (Mindennek a Szent Koronát, vagyis a magyarság érdekeit kell szolgálnia) Tehát egy jegyiroda kötelessége a nemzeti rockegyüttesek jegyeit eljuttatni a közönséghez. Ez is tiszta sor.

3.) A lány mintaszerűen viselkedett. Gratulálok neki! A helyszínen határozottan és öntudatosan járt el, utána pedig részletesen, pontosan, objektíven leírta a történteket, és a Szent Korona Népe elé tárta, jelen esetben a Kuruc.infón keresztül.

4.) A nemzet tagjai az Alkotmány 5. pontja alapján jártak el és Molotov-koktélt dobtak az irodára: Ius resistendi et contradicendi (A nemzet minden tagjának joga és egyben kötelessége, hogy ellenálljon és ellentmondjon minden olyan törekvéssel szemben, mely szemben áll az Alkotmánnyal).

Itt tartunk most. Nézetem szerint a következő lépések vannak még hátra:

1.) A lánynak még feljelentést kell tennie a fogyasztóvédelemnél és a rendőrségen (pl. becsületsértésért a fasisztázás miatt).

2.) A lány védelméről gondoskodnia kell a nemzetnek.

3.) Be kell fejezni az eset teljes dokumentálását egy esetleges későbbi Szent Korona Bírósága előtti eljárás érdekében. Dokumentálni kell az iroda jelenlegi állapotát. Rögzíteni kell a jegyiroda alkalmazottainak személyazonosságát, elérhetőségét, azonosító felvételeket kell készíteni róluk. Fel kell ajánlani nekik az önkéntes vallomástétel, a bocsánatkérés lehetőségét. Bűnbánat után nyilatkozhatnak a Szent Koronához való hűséghez való visszatérésükről, felesküdhetnek a Szent Koronára.

4.) Dokumentálni kell a lányt felkereső és kihallgató rendőröket, mert esetleg felmerülhet részükről a bűnpártolás gyanúja, és ezt később a Szent Korona Bírósága vizsgálhatja.

5.) Mivel a Szent Korona Népe nem bosszúálló, hanem tanító nép, ezért lehetőséget kell teremteni a széles közvéleménynek az eset és a tanulságok megismeréséhez, hogy mindenki megérthesse Alkotmányunk megsértésével járó következményeket és ezt preventíven alkalmazhassa saját életére. Hogy világos legyen: a két csendőrnek elég végigmennie a falu főutcáján, hogy rend legyen, és csak nagyon ritkán kellett elcsattannia egy-két pofonnak. Aki okos, az más hibájából tanul.

Miért írom le mindezt ennyire részletesen?

- Mert az eset szépen példázza, hogy szépen működik a Szent Korona Alkotmánya, ha működtetjük.

- És fordítva: jól látszik, hogy csak akkor működik, ha mi működtetjük. Tehát nem kell másra várni a megoldással. Nem azzal kell foglalkozni, hogy kígyót-békát kiabálunk a kormányra, az ellenzékre, a cigányokra, a zsidókra, a tótokra, oláhokra, rácokra, stb., hanem tisztában kell lenni az Örök Törvényekkel, a Szent Korona Alkotmányával, és ennek megfelelően kell élni, dolgozni, és igenis cselekedni. Nem más, csak ez, a fegyelmezett, törvényes cselekedetek fognak minket, a Nemzetet, a Kárpát Hazát és végül az egész világot kihúzni a sz@rból.

- És azért is fontos ezeknek az egyelőre még apró ügyeknek az ízekre szedése, mert valljuk be, nekünk is még tanulni kell a helyes cselekedetek logikáját. Nekünk magunknak is még fel kell nőni a Szent Koronához.
A Hadak Ura, a Magyarok Istene csak akkor tud segíteni rajtunk, ha tudatos, határozott, Alkotmányunkat ismerő és tisztelő cselekedetekkel alkalmassá válunk a segítségük befogadására.
Áldás!
Gonda István, Szeged