Az már hírül adtuk, hogy a Playboynak ad interjút Orbán fasisztázó zsidója - most egy aprósággal egészítjük ki a korábbi híradást, mégiscsak jó tudni, hogy áll hozzá egy szavakban nemzeti, konzervatív s tán keresztény értékeket képviselő párt elnökének kabinetfőnöke és korábbi minisztere ezen értékekhez. Idézet a Zsindexről, mely ugyanazt az interjút népszerűsíti.
Nyár van (még), és Deutsch Tamást teljesen ellazította az uborkaszezon. Két hete a Szigeten állt ki a nép elé lemezlovaként, most pedig a Playboyban tárta fel nőügyeinek eddig csak feltételezett részleteit. Az éppen válófélben lévő fideszes egy interjú keretében vallotta be, hogy házasságai közben volt több szerelmi viszonya, csak nem szokott vele kérkedni.
(...)
Azt állította, közelről nézve nem annyira zűrös, hogy féltucatnyi gyereke van különböző nőktől, de hát sokat nem tudott tenni az ellen, hogy 16 éves korában ráérzett a női szépségre. A házasságai nem voltak ugyan rövid életűek, viszont azt nem állíthatja, hogy közben ne lettek volna akár még szerelmi viszonyai is.
Nyilván volt akkor nem szerelmi is nem kevés. Deutschot azonban nem olyan fából faragták, hogy ezzel kérkedett volna. 2008 nyarán teljesen ellazult fideszes szerint soha nem is volt és nem is lesz olyan "fasza csávó", aki a hódításait nagydobra veri, mert még a legközelebbi barátai is nagyon keveset tudhattak az ilyen ügyeiről.
Neveket most sem mond, de a Playboy olvasók rádöbbenhetnek, hogy milyen felszínesen ismerték eddig a volt minisztert.