2019. december 10., kedd, Judit napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:00 Újabb információk a Győrkös-ügyben - ezek sem a vád álláspontját támasztják alá11:33 Összenőnek a demokraták11:07 Aszad elsősorban nem Amerikát vagy Izraelt, hanem "Európát" okolja a szíriai káoszért10:42 Eltemette édesanyját a kertben, majd másfél éven át felvette a nyugdíját10:20 Lövöldözés egy ostravai kórházban, többen meghaltak10:12 Pályák, bérlemények, hely- és időpontfoglalások kezelése gyorsan, egyszerűen, online (x)10:05 Eltiltották Oroszországot a nemzetközi versenyektől09:32 Építési törmelékkel rongált meg 12 autót ez a sukár csávó09:06 Panorámaadót vezet be Siófokon az ellenzéki többségű képviselő-testület08:38 Oroszország ellenség, ezért Amerika az elmúlt 25 év legnagyobb hadgyakorlatára készül Európában08:23 Párizsi csúcs: Putyin "happy", Zelenszkij elégedetlen08:12 Erdogan: Törökország keresztülhúzta Izrael és több más ország számításait07:45 Eltűnt a chilei légierő egyik gépe 38 emberrel a fedélzetén07:32 Teltház lesz karácsonykor a szállodákban06:54 Elárverezik a világ legnagyobb skótwhisky-gyűjteményét
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Hulladék Szijjártó (Fidesz) is elítélte a szlovák műzászló elégetését + haveri fotója Zuschlaggal

Reklám


Barátok közt
A cionista parlamenti pártok nem tartották szükségesnek a brutálisan megtámadott magyar szurkolók melletti kiállást. 11 órakor Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője megszólalt, de amolyan egyrészt-másrészt módon. Erkölcsiségét jól jellemzi a mellékelt fotó, amelyen Zuschlag "Hótiszta" Jánossal örömködnek, elvégre "csodás" demokráciában élünk.
Szijjártó rámutatott: a tudósításokból világosan látszik, hogy a szlovák rohamrendőrök ok nélkül támadtak rá magyar szurkolókra.
Mivel a magyar rendőrség több magyar megfigyelőtisztet is kiküldött a helyszínre, ezért a rendészeti bizottság rendkívüli ülését is összehívta hétfőre a Fidesz, hogy meghallgassák őket (A szemkilövető, magyarellenes ÁVH "nyilván" tényszerű jelentést fog produkálni - a szerk). Az Európai Parlamentben Schmitt Pál szólal majd fel az ügyben - ismertette a politikus.
Valódi ellenlépéseket, pl. a határokon való ellenvegzálást vagy szállítmányok alaposabb vizsgálatát, netán embargót gazdasági szankciókat eszébe nem jutott hirdetni a csonkaországban egyetlen magyar embert, iskolát, kórházat megvédeni képtelen, kollaboráns Zsidesznek (pláne nem El Qrónak), így némi fékezett habzású bírálaton kívül semmi sem fog történni, a tótok továbbra is következmények nélkül terrorizálhatják a felvidéki és immár a csonkaországi magyarokat is.
"A Magyar Köztársaság kormányának alkotmányos kötelessége, hogy megvédje a magyar embereket határokon innen és határokon túl egyaránt, ezért nyilvánvalóan tarthatatlan az, hogy a kormány nem emel szót ebben az ügyben. Azt követeljük, hogy a magyar kormány lépjen fel határozottan végre, és követeljen magyarázatot, valamint minden részletre kiterjedő, pártatlan vizsgálatot a szlovák hatóságoktól ebben az ügyben" - szögezte le Szijjártó. (A tót megszállóktól kérni az általuk elkövetett terrorcselekmény kivizsgálását szánalmas - a szerk.)
Az MSZP-SZDSZ-hez hasonlóan a Strabag által is pénzelt Fidesz szóvivője ugyanakkor hátrébb lépett egyet, mikor a tegnapi, Szlovák Követség előtti tüntetésre terelődött a szó. Szijjártó helytelennek nevezte, hogy a tüntetők elégettek egy szlovák zászlót, mert szerinte az ilyen reakciók is arra adhatnak okot, hogy a provokációkat igazolják vele. (Zuschlag cimbije szerint tehát az utólagos válasz igazolhatja az előzetes magyarellenes terrort - a szerk.)
A tót műllam lobogójának elégetését semmiféle törvény nem tiltja. Demokráciában egyébként is természetes egy terrorcselekmény, egy hatalmi visszaélés elkövetőinek szimbólumát szimbolikusan likvidálni.
(Kuruc.info - Barikád  nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready