Bezár!
2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Ez szinte hihetetlen: a déli katonai bázisok a déli csapatok vezetőinek nevét viselik - de nem tart már soká a "megosztás"22:36 Makákó lives matter: majommunka-mentességet igazoló címkével kell ellátni Thaiföldön a kókuszdiót22:14 Rekordot döntött az újonnan fertőzöttek száma Izraelben21:54 A szultán elrendelte a Hagia Sophia-bazilika mecsetté alakítását21:40 Horvátország és Bulgária belépett az euróövezet előszobájába21:11 Kanalas Kevinkosztnernek lájárt a vellneszbérlete - így várta a kiccsalád a kaposvári börtön előtt20:49 Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású20:19 Hőség, extrém UV-sugárzás, erős szél és zivatar is várható szombaton19:43 A bírót nem hatotta meg az agykárosodásos mese: négy év börtönt kapott Magna Carta-tolvaj19:00 Kínai kamu: a koronavírusnál is halálosabb járvánnyal küzd Kazahsztán18:22 Magyar autonómia helyett genderelmélet kell Iohannisnak17:54 Szennyezés "Románia" felől: a patak vize koromfekete Pocsajon17:37 A szerb elnök szerint lehetséges a megállapodás Koszovóval17:20 Egyiptomi kém dolgozott a német kormány tájékoztatási hivatalánál - nem tartóztatták le, vádat nem emeltek ellene16:44 Ezúttal 200 milliárdot tapsol el az Európai Parlament a jövő agysebészeire
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Hulladék Szijjártó (Fidesz) is elítélte a szlovák műzászló elégetését + haveri fotója Zuschlaggal

Reklám


Barátok közt
A cionista parlamenti pártok nem tartották szükségesnek a brutálisan megtámadott magyar szurkolók melletti kiállást. 11 órakor Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője megszólalt, de amolyan egyrészt-másrészt módon. Erkölcsiségét jól jellemzi a mellékelt fotó, amelyen Zuschlag "Hótiszta" Jánossal örömködnek, elvégre "csodás" demokráciában élünk.
Szijjártó rámutatott: a tudósításokból világosan látszik, hogy a szlovák rohamrendőrök ok nélkül támadtak rá magyar szurkolókra.
Mivel a magyar rendőrség több magyar megfigyelőtisztet is kiküldött a helyszínre, ezért a rendészeti bizottság rendkívüli ülését is összehívta hétfőre a Fidesz, hogy meghallgassák őket (A szemkilövető, magyarellenes ÁVH "nyilván" tényszerű jelentést fog produkálni - a szerk). Az Európai Parlamentben Schmitt Pál szólal majd fel az ügyben - ismertette a politikus.
Valódi ellenlépéseket, pl. a határokon való ellenvegzálást vagy szállítmányok alaposabb vizsgálatát, netán embargót gazdasági szankciókat eszébe nem jutott hirdetni a csonkaországban egyetlen magyar embert, iskolát, kórházat megvédeni képtelen, kollaboráns Zsidesznek (pláne nem El Qrónak), így némi fékezett habzású bírálaton kívül semmi sem fog történni, a tótok továbbra is következmények nélkül terrorizálhatják a felvidéki és immár a csonkaországi magyarokat is.
"A Magyar Köztársaság kormányának alkotmányos kötelessége, hogy megvédje a magyar embereket határokon innen és határokon túl egyaránt, ezért nyilvánvalóan tarthatatlan az, hogy a kormány nem emel szót ebben az ügyben. Azt követeljük, hogy a magyar kormány lépjen fel határozottan végre, és követeljen magyarázatot, valamint minden részletre kiterjedő, pártatlan vizsgálatot a szlovák hatóságoktól ebben az ügyben" - szögezte le Szijjártó. (A tót megszállóktól kérni az általuk elkövetett terrorcselekmény kivizsgálását szánalmas - a szerk.)
Az MSZP-SZDSZ-hez hasonlóan a Strabag által is pénzelt Fidesz szóvivője ugyanakkor hátrébb lépett egyet, mikor a tegnapi, Szlovák Követség előtti tüntetésre terelődött a szó. Szijjártó helytelennek nevezte, hogy a tüntetők elégettek egy szlovák zászlót, mert szerinte az ilyen reakciók is arra adhatnak okot, hogy a provokációkat igazolják vele. (Zuschlag cimbije szerint tehát az utólagos válasz igazolhatja az előzetes magyarellenes terrort - a szerk.)
A tót műllam lobogójának elégetését semmiféle törvény nem tiltja. Demokráciában egyébként is természetes egy terrorcselekmény, egy hatalmi visszaélés elkövetőinek szimbólumát szimbolikusan likvidálni.
(Kuruc.info - Barikád  nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready