Barangó kereszténygyilkolós szövege után, melyet nem átallt Szenteste az éterbe üvölteni, itt az újabb - ki tudja hányadik és ki tudja mennyire az utolsó - zsidó provokáció. Az alábbi kép a Subba nevű zsidó szennyportálon jelent meg, ugyancsak Szenteste. Várjuk a szerkesztők adatait.
Lassan már megszámolni sem lehet a módszerváltás óta a magyarság sérelmére elkövetett zsidó provokációkat. Miközben ők sírnak, hogy hazánkban tombol az antiszemitizmus és a cigányokkal karöltve lépnek fel minden magyarságot védő eszme, terv, intézkedés ellen, ők büntetlenül gyalázhatják a keresztényeket, magyarokat, bárkit és bármit, ami nem zsidó vagy cigány.

Kíváncsiak lennénk, vajon a gyűlöletbeszéd elleni törvény rájuk is vonatkozik? Ha feljelentjük őket nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért, valamint több százan tanúsítanánk, hogy édesanyáink nem tudnak aludni, oly mély depresszióba estek az újabb magyar- és keresztényellenes kirohanásuk miatt, akkor vajh milyen ítéletet szülne a bíróság? Költői kérdések ezek, hisz mi, adófizető magyar állampolgárok nem számíthatunk az állami intézményekre.
(Kuruc.info)