Jön a felvásárlók éke
Az izraeli és a magyarországi sajtó eddig egyetlen szóval sem tett említést Ávgdor Lieberman, a szélsőségesen fajvédő izraeli külügyminiszter magyarországi látogatásáról. Pontosabban, kizárólag a héber nyelvű Jediot Áháronot című újság világhálós kiadása jelentette néhány órával ezelőtt a nyelvileg elég zavarosan megfogalmazott, ezért félreérthető hírt arról, hogy Liberman a nemzetközi holokausztnap alkalmából Magyarországra érkezik.
Mindenesetre, ha a hír igaz, fölvetődik a kérdés, hogy eddig miért titkolták, minek akarják elejét venni a látogatás korai bejelentésével. Ávigdor Lieberman a Jiszráél Béjténu (Otthonunk Izrael – ישראל ביתינו) rendkívül szélsőséges, fajvédő izraeli parlamenti párt elnöke, aki a közelmúltban azt javasolta az izraeli légierőnek, hogy bombázza le az Asszuáni-gátat Egyiptomban. Lieberman volt az, aki felelősségre vonta Norvégiát, hogy milyen jogon merészeli megünnepelni irodalmi Nobel-díjas írója, Knut Hamsun születésének 150. évfordulóját.
Ha a hír igaz, és a fajvédő Ávigdor Lieberman holnapután valóban Budapesten holokausztozik, ez mindent elmond a Magyarországot jelenleg uraló szocionista politikai bűnbandáról. Erre a helyzetre mondják héberül: Mín mácá et míno - מין מצא את מינו, amit leginkább a „Madarat tolláról... „ mondással lehetne lefordítani magyarra.
Júszef el-Kudszi – Kuruc.infó