Bizony, az új ország, amelyre ébrednünk kellene, még várat magára. A Fidesz és történelmünk legkorruptabb pártja, az MSZP még mindig ugyanazon közös pont mentén talál egymásra. Milyen meglepő, hogy ez pont a mindent magával ragadó filoszemitizmusuk.
Hódmezővásárhelyen ünnepi hangversennyel emlékeznek meg Izrael állam megalakulásáról, a díszvendégek között találjuk Lázár Jánost, a város polgármesterét és a térség fideszes parlamenti képviselőjét, valamint Mesterházy Attilát, a korrupció hazai koronázatlan – és szakálltalan – királyát. (Akit érdekel, itt megtekintheti a meghívót, mi nem tartjuk szükségesnek közzétenni. Akit pedig az érdekel, hogy mi miért nem ünnepeljük a zsidó állam születésnapját, itt bővebben tájékozódhat.)
Szerkesztőségünk ugyanakkor arra is kíváncsi: mikor fogják a Magyar Köztársaság választott vezetői Jamaica születésnapját megünnepelni? (Egy Medgyessy Péter kaliberű miniszterelnök mekkora gondban lesz, ha ki kell mondania a kendertermesztők nagykövetségén: Jamaica a jamaicaiaké!)
Továbbá arra is kíváncsiak vagyunk, ha a diszkrimináció megszüntetésének jegyében mind a 193 elismert állam születésnapját megünneplik politikusaink, akkor ki fog dolgozni? Lassan egyszerűbb lesz, ha a parlament átköltözik a nagykövetségekre. Vagy elég, ha csak az egyikbe?
(Kuruc.info)