Bezár!
2020. július 10., péntek, Amália, Kenese, Alma napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:23 Ismét ki lehet végezni a szövetségi bíróságok által halálra ítélt gyilkosokat az Egyesült Államokban - az Európai Unió (!) nem győz tiltakozni12:53 Molotov-koktélokat képzeltek a megszállók két sétálgató palesztin kezébe12:31 Az elvtársak sértődékenyek, ha szóba kerül az ujgurelnyomás12:11 Megérkezett a zseniális mini léghűtő a kánikula ellen (x)11:39 Motorbalesetben vesztette életét egy fideszes országgyűlési képviselő11:13 Nem jött be az Alzának a Black Friday Matter10:56 Moszkva: immunitást alakított ki az első klinikailag tesztelt orosz Covid-19-vakcina10:46 Jegybank: maradjon meg a 15 ezer forintos értékhatár a bankkártyás érintős fizetéseknél10:02 Csütörtök este már nem borogattak kukákat Szerbiában09:42 Igazi kincset talált Trump09:16 Meghalt két beteg, hárommal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon08:55 Bolívia ideiglenes elnök asszonya is megfertőződött08:39 A fél országban fagyiznak a fináncok08:26 A fajkeverő New York-i polgármester is kiélhette művészi hajlamait a Trump-torony előtt08:15 Itt a trükk, hogy ne égesd oda a húst sütésnél. Készülj a jó időre: ínycsiklandó grill ízek egy ügyes módszerrel (x)
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Zsidóbűnözés ::

Purim-ünnep 1946-ban - így kezdődött

Reklám

Dr. Bárdossy László magyar királyi miniszterelnök kivégzése 1946. január 11-én.

Történik mindez, amidőn a Kisgazdapárt mindmáig dicsőített kollaboráns hazaárulói, Nagy Ferenc „miniszterelnök”, Tildy Zoltán „köztársasági elnök” és Varga Béla atya, a „Nemzetgyűlés elnöke” intézik az ország ügyeit, mindenben kiszolgálva a megszálló vörös horda és a nyomukban Moszkvából hazaszivárgó judeobolsevista terroristákat.
A nemzet elitjének számító antibolsevista politikusokat és a nemzeti elkötelezettségű szellemi nagyságokat egy őrjöngő csőcselék kéjelgése közepette bitófákra húzzák, cölöpökre vagy homokzsákokra lövik. Nagy Ferenc miniszterelnök egy későbbi beszédében büszkén kijelenti: „Minden más népnél keményebben büntettük meg a háborús bűnöseinket.”
Amikor kihirdették a halálos ítéletet, Bárdossy csak annyit kért, hogy két órán belül hajtsák rajta végre, mert szeretné, ha mielőbb vége lenne ennek a komédiának. Nem engedte bekötni a szemét. Ajakrándulás nélkül állott a kivégzőosztag elé. Mikor azok a fegyvert fölemelték, ezt több jelenlevő újságíró egybehangzóan állította, a bosszúért lihegő nézőközönségből megszólalt egy hisztérikus női hang: „A papot is!… A papot is!…
 A cél és tűzparancs között elhangzott utolsó szavai a következők voltak: „ISTENEM, SZABADÍTSD MEG MAGYARORSZÁGOT EZEKTŐL A BANDITÁKTÓL!”
Úgy halt meg, ahogy élt: magyar úrként. Neki azonban senki sem akar szobrot állítani. Amikor hétpróbás gazemberek díszsírokat kaptak, szégyen és gyalázat, hogy végső nyugvóhelye mindmáig ismeretlen.
Utolsó kívánsága sajnos még nem teljesült.
Bárdossy László kivégzése képekben:

Dobszay Károly
(folytatása következik)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready