A püspök cimbije
A szoclib csicskaként viselkedő Bölcskei Gusztáv református püspök által a napokban a sárospataki református ifjúsági táborba meghívott Tamás Gáspár Miklós Orosz Jozefinával vinnyog náciktól rettegő, ultrabuzeranciát propagáló duettet a Párt-keltében. Sok patkánysága közül ne feledjük, TGM állt a cigánybűnöző Patai Józsika ürügyén nemzetünket gyalázó söpredék élére is.

Tanulságos a Jordán-pozitív médiaratyi és a szintén Jordán-pozitív anarchista baráti csevelye az adófizetők pénzén fenntartott, judeonáci gyűloletszócsővé züllesztett "Magyar" Televízióban.


A képe elmond mindent
Néhány hazugság és a zsidó fajvédőkre jellemző uszító megnyilvánulás a teljesség igénye nélkül:

- Jozefina azt hazudja, hogy molotovkoktéllal dobálták meg buzitársait, TGM nem igazítja helyre. (Megjegyzés: egyébként sajnálatos, hogy molotov nem volt.)

- TGM felháborodva sajnáltatja Vajnai Attila munkáspárti elvtársát, amiért közszemlére tett vörös csillaga miatt meghurcolták, magyarán nyíltan védelmébe vesz egy tiltott, tömeggyilkos önkényuralmi jelképet

- TGM nem javasolja a "gyűlöletbeszéd-törvény" bevezetését, mert attól tart, hogy azt a ballib (gyűlöletkeltők) ellen alkalmaznák. (Ebben az egyben igazat mond, hisz van félni valója neki magának is.)

- TGM szerint a homoszexualitás egészséges, normális megnyilvánulás, és épp annyi tiszteletet érdemel, mint a gyermekszülés, Jozefina nem tiltakozik, de hát miért is tenné..

- TGM azt hazudja, hogy a P. Mobil koncerten minden strófa után Sieg Heil hangzott fel, kikéri magának, hogy egy cigány többség által lakott településen mertek koncertezni (ez utóbbiban is hazudik, mert bár az ügy szempontjából mindegy, de egyelőre nincs ott cigánytöbbség). A magyar tanárember cigányok általi meglincseléséről szót sem ejt

- TGM panaszkodik, hogy az emberek már nem mernek Népszabadságot olvasni a vonaton

A többit tekintse meg e linkről letöltve. Várjuk a TGM-ganét református ifjúsági találkozóra invitáló Bölcskei püspök telefonszámát. A hazai református egyház feje, Guszti bácsi volt az is, aki szoclib intésre elhatárolódott a második kettős állampolgársági népszavazástól.

Korábbi cikkünk: Bölcskei püspök SZDSZ-es buziagitátort hívott a református ifjúsági táborba


Libényi - Kuruc.info