Az alábbi felvételen az eltérő értékrendből kapunk ízelítőt. A cigány nemcsak kivégzi az állatot, de szemmel láthatólag élvezi és kiélvezi az előadást. Pontosan tudjuk, hogy jellemzően ugyanennyibe veszik az emberi életet is. Ennek a reteknek a szülőanyja olvasói információink szerint a borsodi Detek alpolgármestere. Facebook-oldala itt található, sajnos rajta érthetetlen okokból nem dicsekszik a hobbijával.
A videót korábban törölték, de újra elérhető.
A VK-n is megtekinthető.
Frissítés: Jobbik: baseballütővel verte szét egy kiskutya fejét a deteki alpolgármester fia
Egy, a kuruc.info által közzétett videón egy fiatalkorú személy láthatóan nagy élvezettel veri szét egy kiskutya fejét. Ez önmagában is felháborító, főleg annak tudatában, hogy egy közszereplő, a deteki alpolgármester fiáról van szó.
Természetesen az ügyben azonnal feljelentést teszek, ez az antiszociális, minden jóérzésű embert megbotránkoztató viselkedésforma nem maradhat szankció nélkül. Ebben az esetben fokozottan kell érvényesíteni a zéró tolerancia elvét, mert könnyen belátható, hogy a büntetés elmaradása több hasonló esethez vezethet. A társadalom példás, visszatartó erejű fellépést vár, ezért felszólítom az illetékes hatóságokat, ennek szellemében végezzék munkájukat, és ne felejtsék el kivizsgálni a szülő felelősségét sem.
Továbbá felszólítom Detek alpolgármesterét, mondjon le pozíciójáról! Olyan ember, aki a gyerekét ilyenné neveli, alkalmatlan egy település második embereként felelősen intézkedni.
Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője
Íme a csínytevőt felnevelő alpolgármester cigányasszony
Olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy a deteki alpolgármester, Gulyás Erzsébet tagja a Magyar Nők Szövetségének is. A honlapjukon a következőt írják:
Társadalmi szervezetünk elítéli az erőszak mindenformáját és tiltakozik a nők elleni erőszak ellen.
A cigányerőszakról a külön álláspontjukat nem találjuk, a főszabály szerint pedig az kivétel szokott lenni az elhatárolódások alól.

(Kuruc.info)
Kapcsolódó friss: