A román állam sem tudja kezelni azt a hazatoloncolt tetves cigányt, aki tavaly a Blaha Lujza téren megkéselt egy 15 éves magyar gyereket az mp3 lejátszójáért.
Kora miatt nem büntethető, az intézetben az ajtót pedig nem zárhatják rá, mert az sértené a szegény cigány jogait. Így bármikor kisétálhatott, és újra késelhetett volna a Blaha Lujza téren. Az, hogy ez a mi jogainkat sértette, arra magasról tojtak. Ezt elégelték meg a hazafiak, és úgy döntöttek: megkeresik a cigányt. A rendőrség azonnal kapcsolt, hirtelen megtalálták a megoldást: kitoloncolták a férget, mert féltették a testi épségét. Most a román állam életét keseríti meg.
Nosztalgia videó Maugliról, a 12 éves maffiavezérről - tekintse meg alább!
 
A románok nem tudják a megoldást a kis cigány megregulázására, pedig a magyar hazafiak biztos szívesen kipróbálták volna, hogy ki tud-e úszni a tetves, ha bedobják a Duna közepébe, mondjuk egy betonkefnivel a lábán.
A kitoloncolást követően a Hargita megyei törvényszék februárban helyezte vissza családjához a fiút, az indoklás szerint azért, mert nem bírja a bezártságot. Szegény... A fiú most ismét Besztercén élő nővérénél lakik, ahonnan tavaly Budapestre szökött. A nyolcgyerekes, kukázásból és koldulásból élő cigány család nyomorúságos körülményeire hivatkozva iskolába se íratta be a gyereket. Ők még nem tudják, hogy nem a nyomorúságos körülményekre kell hivatkozni, hanem a rasszizmusra, a Magyar Gárdára, meg a fajgyűlöletre, és máris minden meg van oldva.
Ha a fenti videót terjeszteni szeretné, az alábbi linket küldje el ismerőseinek: //www.youtube.com/watch?v=iojFKBtEtmI
(hírTV nyomán Kuruc.info)