Nem, kedves olvasóink, nem egy angol humoreszket láthatunk alább, nem is a bezárt lipótmezői elmebetegeket - bár ebben nem lehetünk biztosak -, hanem egy magyarországi politikai párt képviselőjelöltjeit.
Ahogy írják saját magukról: "ismerjen meg párat az MDF országgyűlési képviselőjelöltjei és támogatói közül. Nem hétköznapi emberek, nem hétköznapi teljesítmény". Hát, tényleg nem az. Egy baj van csak, ezek komolyan is gondolják. S még őszerintük rossz a Jobbik? Hát az elkelkáposztástalanítottátok mikor fog menni, ti új-Medgyessyk?
Friss: időközben a Youtube-ról törölték a videót, beágyaztuk máshonnan, de aki teheti, mentse le a gépére, esetleg töltse fel máshova, nehogy eltűnjön ez a gyöngyszem. Egyébként kezdetben azt hittük, hogy ez valami paródia kamu szereplőkkel és nevekkel: de nem. Az MDF honlapján utánanézhetünk, minden stimmel, ezek a fazonok indulnak az említett körzetekben...
 
Most komolyan, kedves olvasóink, tényleg van olyan ember az országban, aki ezekre szavazna? Ha van liberális, cigány, zsidó, buzi olvasónk, akkor most tegye a kezét a szívére, s mondja meg őszintén, tényleg ilyen emberekre (?) bízná az ország (!) vezetését? Nem lehetne egy közös nemzeti minimum az, hogy ezt azért mégsem? Kell-e azt magyarázni, hogy miért nem?
Ehhez képest a „nem tudom milyen József vagyok, húsz éve javítok mosógépeket” című fahangú Calgon-reklám maga volt az utolérhetetlen művészfilm. Az összes beszívott arcú, skizoid, paranoiás tüneteket felvonultató, beszédhibás és pedofil külsejű betegeket begyűjtötte az MDF?
Tényleg be.
Ami még efelett szomorú, hogy magyarázni kell azt, hogy ez miért gáz, miért végletekig ciki. Bizony, magyarázni kell, mert attól rettegünk, hogy találnak ezek kétszázezret, akiknek kell Lipótmező, s nekik a Parlamentben kell az. Önmagában már az is durva, hogy a szebb napokat megélt MDF összebútorozik az SZDSZ-el, de erre ugye az átlagpolgár legyint, hogy „ez politika”, s nem érdekli tovább az ilyetén ügynek erkölcsi vonzata.
Legyen, nem is baj valahol, de azért ha ezek után Dávid-csillag Ibolya és a szadeszos zsidók házasságából született politikai szörnyszülött tényleg bejut a Parlamentbe, akkor el kell gondolkoznunk azon, hogy itt a Taigetosz lehet a népegészségügyi alapintézkedések egyike.
Székely cimborám most ért a videó végére, csak ennyi tudott üzenni: „Románia, el ne hagyj most minket!”
Szégyen!
(Kuruc.info, Florian Geyer)