Tiszabura:
Egy helyi nyaraló tornácáról az ott felszerelt kábelcsatorna rendszert a hozzá tartozó tányérral együtt lopták el ismeretlen tettesek a hétvégén. A fővárosi tulajdonos kára 40.000 forint, mivel a tettesek a bűncselekmény elkövetése közben az épület vakolatában is kárt tettek.
 
Törökszentmiklós:
Szombaton délelőtt észlelték a dolgozók, hogy a társaság raktárában idegen jártak. A település melletti egyik dűlőben lévő telephely raktárából hiányzott ugyanis 1 millió 300 forint értékű növényvédő szer, melyet ismeretlen tettesek loptak el onnan, miután levágták a lakatot a bejárati ajtóról.
 
Vasárnap, kora este a Tiszaligeti sétány feljárójánál feltartóztattak és fenyegetéssel értékeinek átadására kényszerítettek egy helybeli lakost. A gyermeklány ennek hatására átadta a négy fős, szintén gyermekkorú társaságnak a nála lévő 1.000 forintját, mellyel megelégedtek és tovább mentek. A rendőrök meghallgatásuk során megtalálták náluk a pénzt.     
 
A megyei kórházban is tolvaj járt. Pénteken délelőtt egy beteg táskáját ellopta a kórteremből iratokkal és pénzzel. Majd beszédbe elegyedett egy másik vizsgálatra váróval. Leült mellé, beszélgettek, közben az ismeretlen tettes ellopta táskájából pénztárcáját pénzestül együtt.