Olvasónk joggal háborodott fel azon, hogy az RTL Klub szerint a szar nem büdös, és Hasfelmetszőnek félnie kell a nőktől. Vagyis a hazugságairól hírhedt cionista szennycsatorna a lincselő, tanárgyilkos cigánycsürhét félti Olaszliszkán. Igen, lincselő csürhe. Legalább 50 réti néger vett részt a mészárlásban, és azóta sem közösítette ki őket a többi cigány, mert döntő többségük ugyanolyan söpredék bűnöző. Egyébként: bár több félnivalója volna a tolvaj, rabló és emberölő férgeknek.

Itthon ültem és bámultam ezt a kersekedelmi szutykot, mint mindig, csak a híradót akartam megnézni az MTV-n de sajnos nem tudtam, így hát úgy döntöttem, megnézem a Szellő Istvánt és "csodálatos", hírértéket nem tartalmazó "híradó""-ját.

Hallottam egy "hírt" amin, teljesen felhúztam az agyam, nem értettem hogy egyáltalán hogy mondhattak ilyet. Ez a bizonyos csatorna úgy állítja be az Olaszliszkán történt tragédiát, mint hogyha véletlenül gyilkolták volna meg a 2 gyermekes MAGYAR családapát, azok a söpredék "próba négerek", tehát a cigányok. A P-Mobil koncertet persze én is 100%-ig támogatom, magam is voltam azon a szörnyű helyszínen, és amit láttam... borzalom, egyszerűen amikor meggyújtottam a gyertyám, amit vittem magammal, hogy megemlékezzem, arra járt egy tetves "próba néger" és a szánalmas lenézését sem hagytam szó nélkül, de nem fajult semmibe a dolog (sajnos), pedig jó érzés lett volna kitaposni a belét.

Szóval még sajnáljuk is a söpredék gyilkosokat???

Felháborító, hogy gyilkolnak és utána azt hallgassam, hogyan félnek!!??

http://www.rtlklub.hu/hirek/hazank/?id=0706274594

Üdv: D. A.