Ismét egy gyalázatos eset történt, ezúttal Miskolcon. A nyílt utcán erőszakoltak meg egy fiatal nőt, de valahogy mégsem visszhangzik a máskor oly hangosan dübörgő médiaúthenger. Hogy miért? A válasz egyszerű, a tiltás ellenére mégis létezik hazánkban a fajvédelem jelensége. Persze nem a gazdanép érdekeinek védelmében. Mivel az elkövető egy a nemzet testén élősködő egyed, ezért még a miskolci rendőrkapitányság is próbálta letagadni az esetet. Hiszen ezúttal nem rendőrfeleségről, vagy politikuscsemetéről volt szó, hanem rólunk: az egyszerű magyarról.
Miskolci hölgy olvasónk beszámolója:
Szombat este 9 után jártam Miskolcon a Szent Anna térnél. Már messziről láttam, hogy sok férfi áll ott - kicsit aggódtam is emiatt (nő vagyok, egyedül voltam). Közelebb érve láttam, hogy állványokon lámpával néznek valamit, és vélhetően rendőrök, vagy nyomozók, mert nem egyenruhában voltak, de álltak távolabb rendőrautók is. Kérdezte tőlem az egyikük, hogy fél 7 tájban nem láttam-e errefelé egy kapucnis cigány egyént. Mondtam, hogy nem, nem jártam akkor arra.
Azóta megtudtam, hogy megerőszakoltak egy 20 év körüli nőt.
Mellesleg ez egy lakótelep rengeteg lakóval, fél percre egy Tesco stb., és ráadásul délután történt az erőszak. Igaz, sötét volt már. Próbáltam keresni az erre vonatkozó hírt a neten, de valahogy sehol sem találom. Mintha meg sem történt volna.
Tud erről bárki valamit? És mondjuk az is érdekelne, hogy az ilyen eseteknek vajon miért nincs hírértéke, hogy sehol sem olvashatunk róla? Bezzeg Pécsen, mikor a polgármester lányát megerőszakolták, a csapból is az folyt. Egy hétköznapi nővel, ha ez történik, még csak hír sincs róla?
Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője tájékoztatást kért a miskolci rendőrkapitányságtól, akik először megtagadták a válaszadást, majd később elismerték az esetet az alábbi, a képviselőnek adott szűkszavú nyilatkozatukban:
"Az Ön által említett esettel kapcsoltban a Miskolci Rendőrkapitányság folytat eljárást. Az ügyre vonatkozóan további tájékoztatást - a nyomozás eredményessége érdekében - nem áll módunkban adni."
Tehát akiknek fontosabb a rend fenntartásánál a jóakaratú magyar emberek folyamatos vegzálása, inkább bűnös hallgatásba burkolóznak, mintsem kimondják az igazat. Mindezt persze a fősodratú médiumok cinkos asszisztálásával.
(Kuruc.info)