Tisztelt Kuruc-Infó! A nyírmihálydi esethez kapcsolódóan olvastam egy interjút a polgármesterrel egy lapban. Egyik válaszában közli, hogy a cigányok havi segélyére 25 millió forintot dob ki az önkormányzat az ablakon.

Fenti esetről az jutott eszembe, hogy igazán lehetne egy megközelítő számítást végezni arra nézve, hogy egy év alatt hány milliárd forintot költ a magyar állam magyarországi cigánysegélyekre a zsebünkből? Szerintem nagyon tanulságos cikk lenne és bizonyára sokan elcsodálkoznának a kijövő összegen.

Üdvözlettel:

F. Nóra

Kuruc.info:
Ha csupán Nyírmihálydiban havi 25 millió, azaz 12 hónapra 300 milliós az élősködők segélyállománya, akkor megbecsülhető a teljes, cigányokra költött éves összeg. Nyírmihálydiban körülbelül 150 cigány család él a nyakunkon és terjeszt hálából hepatitiszt. Ez, tekintve szaporaságukat, szerény szorzással (egy család=hat fő) is 900 szorgos kolompárt jelent. A hazai retkek összlétszáma a becslések szerint 600 ezer és 1 millió közt van, vegyük az elfogadottabb középértéket, 800 ezer főt. Hatalmas jóindulattal tételezzük fel, hogy csupán 80 százalékuk folytat munkakerülő, parazita és bűnöző életmódot, és ezeknek is csak 80 százaléka vesz fel segélyt. Kapunk ennek eredményeképpen 512 ezer, teljes egészében a többségi társadalom által eltartott személyt.

Ha 900 cigányra jutott évi 300 millió forint a dolgozó fehérek kontójára, akkor 512 ezer füstös a legszerényebb számítások szerint is körülbelül  évi 170 milliárd forintunkba kerül. És akkor még nem számoltuk az év 365 napján az ország minden sarkában elkövetett bűncselekményeik okozta kárt, amely nyilvánvalóan legalább számilliárdos nagyságrendű éves szinten.