Nézzük az itt található, 2004-es, azaz új statisztikát arról, hogy a munkaképes (lásd: nem rokkantnyugdíjaztatott) romák hányan vannak összesen, és azok közül hányan dolgoznak.

Ahogy látható, összesen 122 332 munkaképes korú cigány van jelen a munkaerő-piacon, amelyek közül 19 227 dolgozik. Most ne filózzunk a két szám arányán (mindenki látja a nagyságrendnyi különbséget), inkább gondolkodjunk el azon, hol van a másik 500 ezer (vagy még több!) roma.

Nem nehéz rájönni, ismerve azt a tényt, hogy a füstösök között, önpusztító életmódjuk, abszolút egészségtelen táplálkozásuk, szenvedélybetegségeik, "higiéniájuk" miatt 65 feletti, azaz öregségi nyugdíjas cigányt alig találunk. Igen, ez a hiányzó 500 ezer vagy 15 éven aluli cigánypurdé, vagy rokkantnyugdíjas; ezért nincs jelen a munkaerő-piacon.

Bármekkora is a két szám aránya, a következtetések megdöbbentőek. Egyrészt abból a szempontból, hogy igen, látható, a rétinégerek gyors ütemben túlszaporodnak bennünket, és ezerrel folyik a megélhetési eltartott- & bűnözőgyártás. Másrészt azért, mert legalább 100-200 ezer a cigány rokkantnyugdíjasok száma, ha a 15 éven aluliak számát 300-400 ezerben maximalizáljuk.

Magyarország jövője? Sötét, nagyon sötét.

Kapcsolódó cikkek

Megint egy példa a cigányok rokkantnyugdíjaztatására 18 évesen

Kuruc.info - A.S.