A Készenléti Rendőrségi Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztálya eljárást indított H. Zs. és Ó. T. (mert hát a tenyészetnek olyan jogai vannak, hogy már a keresztnév is ki van kockázva [persze lassan a szó maga is tiltott, érthető] - a szerk) novajidrányi cigányok ellen, akik megalapozottan gyanúsíthatók kerítés, illetve gyermekprostitúció kihasználása bűntett, továbbá kóros szenvedélykeltés vétség elkövetésével.
Zoom
A póló is utal a származásra...
A rendelkezésre álló adatok szerint a retkek 2016 tavaszától kezdődően gyermekvédelmi intézetben élő kiskorú lányokat anyagi haszonszerzés céljából az ún. Szlovákiába szállítottak, ahol fenyegetéssel és bántalmazással prostitúciós tevékenység folytatására kényszerítették őket. A 36 éves férfi és 28 éves nő közvetlenül megteremtette annak lehetőségét, hogy a fiatalkorúak "külföldi személyekkel" anyagi ellenszolgáltatásért létesítsenek nemi kapcsolatot. Az ezért kapott összegeket a lányoktól elvették, majd abból fedezték saját életvitelüket.
Zoom
A Bódi Margó-frizura és a cigányfux akkor is árulkodna, ha még a monogramok használatát is betiltaná a rendőrség
A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak magyarországi lakhelyükön, majd "külföldön" a prostitúciós tevékenységre történő kényszerítés során több alkalommal kábító hatású anyagot adtak át a fiatalkorúak részére, illetve kényszerítették őket ilyen szerekkel töltött cigaretták elszívására, amelynek hatására a lányok erősen bódult állapotba kerültek.
"H. Zs."-t és "Ó. T."-t a KR NNI munkatársai a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály közreműködésével 2017. szeptember 6-án Miskolc belvárosában fogták el, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az általuk használt gépjármű átkutatása során több, bűncselekménnyel összefüggésbe hozható tárgyat foglaltak le.
A gyanúsítottak ellen a további eljárást – őrizetbe vételük mellett – a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztálya folytatja, amelynek során előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.
(Kuruc.info - Police.hu nyomán)