Ötmilliós kárt okoztak a cigány sírrongálók: A különben fajvédő RTL Klub nagy hibát vétett: interjút készített az egyik elkövetővel, arcát, nevét mutatva, hangját el nem torzítva. A videón Lakatos Attila László, drogos (vajon miből fedezi?) cigány látható (annak minden rasszjegyével), amint éppen magyarázkodik. A 14 és 22 év közötti, cigány elkövetők mindegyike volt már büntetve lopásért, rablásért.

Cigányfaj- és -bűnözővédők, adott a feladat: ezt miért csinálták védenceik? Tiltakozásként a kirekesztő többségi nemzet rasszizmusa miatt? Az a többségi nemzet, aki nekik elegendő segílykét ad arra (és/vagy nem védi meg magát a cigánybűnözés ellen, így lenyúlható, kirabolható), hogy beszerezzék a napi drogadagjukat?! MIÉRT??

A videó eredetileg ITT található; mi alább be is linkeltük:



Egy olvasói vélemény (javítatlanul, eredetiben a szaktopikból):

"A drogos, fogyatékosnak tűnő cigány még nyilatkozik is, állítólag árnyakat látott, azért ment a temetőbe rombolni, a társai, akik szintén többszörösen büntetettek meg követték. Majd még töltök fel videókat, azok is érdemesek a belinkelésre, csak, hogy közvetlen bizonyítékok is legyenek az orkok ellen azoknak, akik állandóan kételkednek és rásszizmust kiáltanak, a videók talán még jobban rádöbbentik az embereket, hogy mi is folyik Kurvaországban. Általában olyan magyarázatokat adnak, hogy sírkövesmaffia működik, holott jól látható, hogy cigányállatok élik ki magukat a temetőkben, szerintem ez nem egyedi eset. Az RTL Klub természetesen nem mondja ki, hogy cigányokról van szó, de ebben az esetben legalább egy interjút csináltak a rohadékkal.

Tisztelettel:

Anti Kolompár"

***
 
Legutóbbi cikkünkben már kiemeltük, hogy a 12 évesen szülő, a cigány belterjesség, vérfertőzés következtében értelmi fogyatékos és süketnéma lánypurdét felcsináló „nagypapa“ cigányvajda a falujában, és hogy azért vették ki a gyereket az állami gondozásból, mert fogyatékos gyerekre emelt szintű segély jár.

Azóta kiderült, nem csak az eliható, elgépezhetó, eldrogozható segíííílykevágy állt a háttérben, hanem másféle „vágyak“ is.  Idézzük a borsonline cikkét:

"Az értelmi fogyatékos, süketnéma, és semmiféle kommunikációra sem képes 13 éves Mercedesz (Kuruc.info: Hiába, az orkok mindenhol szeretik a latinos neveket – nem csak nálunk, hanem az összehasonlíthatatlanul gazdagabb, iskolázottabb, versenyképesebb Finnországban is, ahol azért azt várná a naívabbja, hogy a cigányság a még több segílyke által kiemelkedik a mocskából, pedig egyáltalán nem), idén januárjában hozta világra egészséges babáját a Zala megyei Lentiben egy lakásban. Ezután került a zalaegerszegi szülészetre, ahonnan hivatalból értesítették a rendőrséget. Akkor ismeretlen tettes ellen megrontás miatt rendelték el a nyomozást, és ennek során kiderült, hogy a család több férfi tagja is a kislányon élte ki rendszeresen nemi vágyát. A DNS vizsgálat bebizonyította, hogy az újszülött apja K. István, aki ellen végül erőszakos nemi közösülés miatt emelt vádat az ügyészség."

Tehát: nem csak a nagypapi használta a kispurdét, hanem a családban szinte mindenki. Ez is bizonyítja, hogy a cigány „kultúra“ része a megrontás, a családon belüli szex, és ez az eset nem csak a nagypapi elszigetelt, nem általánosítható esetként kezelendő degeneráltságának a következménye. Mindez a magyar rendőrség hivatalos tanulmányának (lásd EZT) megállapításaival is messzemenőleg egybevág.

***

Tiltakozó nagygyűlés a felvidéki Serkén
 
Több cikkünkben (legutolsó ITT) foglalkoztunk a Serkén történtekkel. Nézzük a legújabb fejleményeket.

Többszáz fős tömeg emlékezett meg a 2007. október 24-én történt brutális gyilkosságról Serkében. A vasárnapi Istentisztelet után a környékbeliek és az anyaországról érkező megemlékezők elindultak, hogy emlékmenettel tiltakozzanak az egyre gyakoribb bűnözés ellen immár Felvidéken is.

A brutális gyilkosság

A két roma férfi, a 17 éves Alexander B. és a 20 éves Dávid B. a helyi üzlet előtt, 21:30 órakor megtámadta a 37 éves Tamás E.-t. Hátba rúgták, majd miután a földre esett a sértett, fejbe rúgták, majd az üzlet mögötti sötét, füves térségre húzták, ahol tovább folytatták szadista tettüket. Ott rúgták, ahol érték, a törzsén, fején, arcán, majd átkutatták zsebeit, s elvették a szerencsétlenül járt férfi 40 koronáját, és „dolguk végeztével” távoztak.

A sebesült férfi másnap, - egyelőre még be nem azonosított időben - vélhetően a korahajnali órákban kiszenvedett, elhunyt. A férfit reggel találták meg vérbefagyva, felismerhetetlenül a helyszínen a helybeliek.

A megemlékezés

A mai gyászmenetre mintegy 250 ember ment el, ki autóval, ki busszal, utóbbiakat a rendőrség sorban igazoltatta, ami nem szokványos ilyen eseményekkor. Rimaszombatból külön busz indult Serke község felé, melyet Feled község előtt leállítottak, az utasok adatait összeírták. A buszsofőr hiányos egészségügyi irataira hivatkozva a buszt nem engedték tovább, majd 20 perces huzavona után a busz sikeresen bejutott Serke községbe ahol már kb. 100 helyi lakos várta a csatlakozókat. A kezdeményezéshez csatlakozott a Modifikáció Pt, Tompa Mihály Klub, Polgári Társulások Szövetsége Szlovákia Területén.

A Modifikáció Pt. meghívására a meneten részt vett egyebek között Jókai Zoltán Emberi Jogok Közép-Európai Bizottságának szlovák és szerb biztosa.

A megemlékezés színhelyén a rendőrség teljes készültségben jelen volt, a kommandósokkal egyetemben. Az igazoltatási tortúra után a megemlékezők és a csendes tiltakozók elindultak gyilkosság színhelyére, ahol gyertyákat gyújtottak, majd innen a szülői házhoz mentek. A csendes főhajtás után az emlékmenet a temetőben, az áldozat sírhelyénél ért véget. A megemlékezést nem háborgatták, a méltóságteljes tiltakozás atrocitások nélkül ért véget. A jelenlévők egyöntetűen elítélték az erőszak bármilyen formáját, amit ember elkövethet. Serke polgármestere nem vett részt a megemlékezésen és elhatárolódott a menettől.

Értesüléseink szerint a brutális gyilkosság helyszínén a múlt héten a család és a lakosok által elhelyezett gyertyák is a vandalizmus áldozatai lettek (Kuruc.info: mint Olaszliszkán, ahol a cigányok szeméttartónak használják Szögi Lajos emlékművét.).

A jövő Serkében

Tudni kell, hogy a 900 lelket számláló községnek szinte a fele cigány származású. A faluban gyakoriak a bűnesetek: zsarolások, erőszakos cselekmények, drogfogyasztás, betörések, lopások, üzérkedés és még lehetne sorolni. Sajnos, nagyon keveset jelentenek be, vizsgálnak ki. Úgy hírlik, az idős emberektől elszedik roma suhancok a nyugdíjukat, megfenyegetik őket, zsarolják az embereket. Persze, ezen állításokat nehéz úgy bizonyítani, ha nincs rendőrségi bejelentés, vizsgálat, jegyzőkönyv. A szomszédos, három kilométerre lévő feledi rendőrőrsön már többször jelentették a helybeli hivatalból a drogüzérkedést, mely a faluban folyik...

Helybeliek rettegnek, hogy az eset bármikor megismétlődhet, de a közbiztonság javulására a közeljövőben nem lehet számítani. A jelenlegi törvény szerint elkövetők a rablógyilkosság, ill. súlyos, halált okozó testi sértés miatt 10-15 éves szabadságvesztéssel sújthatók, a kiskorú Alexander B. pedig csak eme kilátásba helyezett büntetés felével, mindössze 5-10 évvel.
 
(Rimaszombati Polgár Info – klikk a képekért!)

***

Fadd: rendőrök tettek rendet a cigány kisebbségi önkormányzatnál

Rendőröket kellett hívni a pénteki közmeghallgatásra Faddon, amelyet a cigány kisebbségi önkormányzat tartott - írta a Tolnai Népújság hétfői számában.

Az indulatok az elégtelennek tartott szociális juttatások, illetőleg a tervezett alapítványi iskola miatt szabadultak el, és folytatódtak másnap a faddi önkormányzat roma származású képviselőjének háza előtt.

Fodor József elmondta: kihangosítóval vonultak a háza elé, fenyegették őt és családját, csak a kiérkező rendőröknek, polgár- és mezőőröknek köszönhető, hogy nem került sor tettlegességre.

(MNO)

Kuruc.info: vajon miért lehet az, hogy a nem purdégyáros magyarok sokkal kevesebb segélyt kapnak (ha kapnak), nem kaphatnak ingyen lakást, nem fizeti ki helyettük az állam a gyógyszereket, se a rezsit, se semmit, mégse verekednek, lincselnek? Miért van az, hogy az orkoknak van pénzük drogra, játékautomatákra, mégis keveslik a segílykét, és ölnek?

***

Friss Index cigánytopic idézet:

"Akkor a szombati nap ontopik [cigány] történései: a környéken egy 5-6 cigánygyerekből álló horda azzal szórakoztatta magát, hogy társasházak lépcsőházaiba mentek be, ott módszeresen szétnéztek, megnézték, hogy nincs-e véletlenül nyivahagyott pinceajtó stb. aztán lefelé futva valami tárggyal rávertek egy nagyot a lakások bejárati ajtajaira. A helyi polgárőrség figyelőszolgálatott szervezett, a rendőrség is kint volt, de a patkányok meglapultak valahol. Tavaly ilyenkor a lépcsőházakban hagyott tárgyakra, jobb lábtörlőkre, adventi koszorúkra voltak specializálódva. Mostmár nem elég nekik, hogy bepofátlankodnak magánterületre, még szemtelenkednek is.

Ugyanazon a napon egy népes cigánypereputty úgy kelt át egy forgalmas főútvonalon (persze nem zebrán), ha én csináltam volna, biztos kivasaltak volna vagy legalább a hajam ledudálták volna. Csak úgy megindultak, mintha az erdőben sétáltak volna. Elől a férfiak, hátul a gyerekek, nők. A kocsik megálltak, ők meg szépen ráérősen, urasan. Tegnap volt a tv-ben egy műsor, hogy a 86-os út mellett élőknek 4-5 percet is kell várni egy sima zebrás, gyalogos átkelésnél, hát ezek ott egy pillanatot sem várnának."

***

Friss Bombagyár fórumidézet:

Sziasztok!

Fuckname azt írja, hogy a orkok kaptak ingyen bérlakást! Mi az hogy!

Hadd mondjak egy konkrétabb esetet!

Télre nem volt tüzelőjük, és.. úgy ahogy mondom... felszedték a parkettát, és a belső ajtókat összetörték fejszével, azzal tüzeltek! Ez mondjuk kb. 1970-75 körül volt!

Most annyi a különbség, hogy nincs parketta (szalagparkette van), és egyedi központifűtéses a kéró, de a lépcsőházban beszarnak és behugyoznak a sarokba, meg szarral kenik össze a lépcsőkorlátot, hogy a szomszéd nénit bosszantsák (aki szegény magyar özvegy)!

Mindezt szociális bérlakásban, ahol 6-7 ezer forintot fizetnek havonta lakbért, közös költséggel együtt!!! Házmester, lépcsőházvillany, kuka, kaputelefon, konyhabútor, fürdőkád (berendezett fürdő tükörrel, kisszekrénnyel)!

Nem szociális ez, ez összkomfortos! Szociális alapon! Számomra a szociális azt jelentené, hogy örüljön neki, hogy nem az erdőben kell fóliák, meg kartondobozok között élniük, van fedél a feje fölött, és nem dől rá az épület!

Ezek a putrihoz képest luxus körülmények közti színvonalat kaptak, de nem tudják értékelni, mert nincsenek idáig felnőve!

Nem lelakják, hanem lepusztítják! A lépcsőházban 2-3 havonta újra van festve az alsó 1,5 méteres magasságig, de mire újra festik, úgy néz ki, mint egy falusi disznóól belseje! A láb- és kéznyomok, a biciklikormánnyal összekaristolt, a mocsokságokkal telefirkált falak, stb.

És egyáltalán nem beszélve azokról a hangokról, amikkel ordénálé módon eladják a környéket! Megy egész nap a Jaá-jaá-jaá-jaá...

Mind ez félelmetes hangerővel, torzan, kibírhatatlanul!

Az egyik barátom lakik ott velük egy házban, és amikor az elején odamentek, akkor az egész tömbben 3-4 család lakott. Most a 2/3-a ork, és menekülnek onnét, pedig már mindenkivel volt konfliktusa a nevelés miatt! De nem hatott! Azt mondják a ork szülők, hogy nevelje a sajátjait, van azokon is mit nyesegetni! Igaz, egy gyerek eleven, de azért olyant, hogy az ablakokat már szinte meg sem pucolják, mert mindig összefröcskölik a fejük fölül, ott önti ki a felmosóvizet a fűre a 2. emeletről!!! Na ne má!

Kuruc.info - Arppi S.