A cikkben lévő videókat a Facebook letiltotta. A cikkben nem az elkövetők családtagja látható, de ottlétem alatt megzavarta a nyugalmam a fajtársa védelmében.
Helyszín: Lyukóvölgy, 2019. 06. 11.
Lyukóvölgy Közép-Európa egyik legnagyobb nyomortelepe; 6 km hosszú völgy, amit Miskolc ékszerdobozának nevezett Pintér Sándor belügyminiszter.
A környéket és a betörés helyszínét (az említett betörésről korábban itt írtunk - a szerk.) fotóztam, videóztam amikor nekem jött ez az egyed, mert Lyukóba kimenni egy magyarnak nem életbiztosítás.
Magyarként, mint akinek fontos a városa és a magyar emberek sorsa, nem mehetek be a cigányok lakta territóriumokba biztonságosan, hogy valós helyzetképet mutassak az olvasóimnak, amik hűen tükrözik az ottani állapotokat. Természetesen ebben az esetben csak a hangja volt nagy a támadónak, mert egyedül volt a gyerekeivel.
A nyomaték kedvéért távolról kezdtek el kővel dobálni.
Zoom
A videóban jól látható és hallható az, hogy hogyan is nevelik a gyerekeket Lyukóvölgyben.
Hosszú évek óta sokat járok ki Lyukóba a bűncselekmények miatt, így nem volt ismeretlen az engem megtámadni készülő sem. Négy éve már készült róla videó.
A mostani, sokadik betörés helyszíne felé utazva a 16-os buszon egy ott lakó mondja el, hogy milyen is az élet Lyukóvölgyben.
Lyukóvölgy elveszett, és további területek jutnak és fognak jutni ugyanerre a sorsra. Miért hagyjuk ezt, magyarok?
Jövőkép?
Láthatóan lepusztult környezet, ahol néhány idős fehér található, ott, ahol a növényzet még megmaradt. Egyébként háborús állapotokra utaló nyomok, becsapódások látszanak, nagyobb, felégett területekkel.
Valószínűleg a 43. szovjet hadsereg átvonulása után néhány évvel készült valamikor ilyen felvétel, mikor a tetőket maradék anyagból már kijavították. Ezt akarjuk?
Napi szinten vagyunk kénytelenek elviselni azt a beilleszkedni nem tudó réteget, ami veszélyezteti az életünket, életterünket.
(Forrás: Minden, ami politika - Szarvas Valéria)