Bezár!
2019. október 21., hétfő, Orsolya, Zsolt napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:44 A kurdok kivonultak egy török határ mentén fekvő városból22:19 A konnektorban hagyott zárlatos telefontöltő miatt égett le egy hétgyerekes pilisvörösvári család háza21:53 Horváth József titkosszolgálati szakértése az "újfajta antiszemitizmusról" a Kossuth Rádióban21:39 A hallei kettős gyilkosság margójára21:08 Hillary megőrült - közölte Trump20:28 A jobboldali, EU-ellenes Svájci Néppárt kapta a legtöbb voksot - sajnos a zöld vörösök is jól szerepeltek19:59 Zuhanyzóba vizelés fogmosás közben: az oslói önkormányzat agyára ment a klímarettegés19:23 A tálibokkal tárgyalna a Kabulba érkezett amerikai védelmi miniszter18:40 A kínai nagy tűzfal árnyékából szónokolt az internet nyitottságáról egy illetékes elvtárs18:06 Boris Johnson kérte is a Brexit-halasztást meg nem is17:26 Kedden tartják Naruhito császár koronázási ceremóniáját16:59 Pongrátz András: a Jobbiknak nincs többé keresnivalója a Corvin közben!16:35 Egy madár szedte le az égről az amerikai haditengerészet büszkeségét, a "leghalálosabb repülőt"15:54 Szerencsére nem sérti Morales állampolgári jogait a bolíviai elnök(újra)választás15:26 Rekordszintre emelkedett az Egyesült Államok sertéshúskivitele
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Ha a cigány nem tünteti el a Lyukóvölgyben oknyomozó magyart, majd megteszi a videójával a Facebook

Reklám

A cikkben lévő videókat a Facebook letiltotta. A cikkben nem az elkövetők családtagja látható, de ottlétem alatt megzavarta a nyugalmam a fajtársa védelmében.
Helyszín: Lyukóvölgy, 2019. 06. 11.
Lyukóvölgy Közép-Európa egyik legnagyobb nyomortelepe; 6 km hosszú völgy, amit Miskolc ékszerdobozának nevezett Pintér Sándor belügyminiszter.
A környéket és a betörés helyszínét (az említett betörésről korábban itt írtunk - a szerk.) fotóztam, videóztam amikor nekem jött ez az egyed, mert Lyukóba kimenni egy magyarnak nem életbiztosítás.
Magyarként, mint akinek fontos a városa és a magyar emberek sorsa, nem mehetek be a cigányok lakta territóriumokba biztonságosan, hogy valós helyzetképet mutassak az olvasóimnak, amik hűen tükrözik az ottani állapotokat. Természetesen ebben az esetben csak a hangja volt nagy a támadónak, mert egyedül volt a gyerekeivel.
A nyomaték kedvéért távolról kezdtek el kővel dobálni.
Zoom
A videóban jól látható és hallható az, hogy hogyan is nevelik a gyerekeket Lyukóvölgyben.
Hosszú évek óta sokat járok ki Lyukóba a bűncselekmények miatt, így nem volt ismeretlen az engem megtámadni készülő sem. Négy éve már készült róla videó.
A mostani, sokadik betörés helyszíne felé utazva a 16-os buszon egy ott lakó mondja el, hogy milyen is az élet Lyukóvölgyben.
Lyukóvölgy elveszett, és további területek jutnak és fognak jutni ugyanerre a sorsra. Miért hagyjuk ezt, magyarok?
Jövőkép?
Láthatóan lepusztult környezet, ahol néhány idős fehér található, ott, ahol a növényzet még megmaradt. Egyébként háborús állapotokra utaló nyomok, becsapódások látszanak, nagyobb, felégett területekkel.
Valószínűleg a 43. szovjet hadsereg átvonulása után néhány évvel készült valamikor ilyen felvétel, mikor a tetőket maradék anyagból már kijavították. Ezt akarjuk?
Napi szinten vagyunk kénytelenek elviselni azt a beilleszkedni nem tudó réteget, ami veszélyezteti az életünket, életterünket.
(Forrás: Minden, ami politika - Szarvas Valéria)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready