Huth Gergellyel szinte soha nem foglalkozunk portálunkon, egyszerűen azért, mert nem ér annyit. Annyira tökéletes megtestesítője annak a kommunistáktól tanult fideszes gyakorlatnak, hogy nem a tehetség számít, csak az, hogy "szeresse a mi bölcs vezérünket", hogy az már szinte fáj.
Zoom
Nem okoz törést az életművében az alábbi aranyköpés sem. Amiért kivételesen mégis idézzük, az az, hogy beszélgetőtársai sem teszik helyre; vagy azért, mert nem merik, vagy mert maguk is így gondolják. (Pedig a kirívó tehetségtelenség róluk azért már nem mondható el - kivéve Bencsik "Mészáros Lőrinc tehetséges ember" Andrást, ugyebár -: Szentesi Zöldi is látott már szebb napokat, mielőtt teljesen rá nem telepedett az elméjére a narancsköd, Bayer pedig néha kifejezetten szórakoztatóan tudja alázni kenyéradói politikai ellenfeleit - miközben mélységesen hallgat a sajátjai bűneiről és aljasságáról, és ez teszi teljes mértékben hiteltelenné, akárcsak Szentesit.)
Íme tehát a kőbe véshető fideszes alaptétel a cigány társadalom gerincét adó dolgozó, tanuló, kiváló roma-magyar emberekről.
Hál' Istennek - mondhatjuk együtt Gerivel...
(Kuruc.info)