Leütött egy asszonyt két 13 éves - nem lesz büntetőeljárás - Két 13 éves fiú rabolt ki egy középkorú asszonyt még január 12-én Hajdúhadházon (Kuruc.info: erősen cigányfertőzött település). A kis támadók látszólag segíteni akartak egy meglopott asszonynak, de csúnyán átverték.

Vezendi Jánosné, a rendőrség szóvivője elmondta: a nő szórólapokat terjesztett a késő délutáni órákban, amikor egy kerékpáros férfi elkérte a mobilját. Ő jóhiszeműen odaadta, gondolván a másik telefonálni akar. (Kuruc.info: ez az, amit soha NEM szabad elhinni egy cigánynak. Lásd a vérballib(!) Krausz Jenő idevágó, kifejezetten ajánlott cikkét.) Csalódott: a biciklis se szó, se beszéd elkerekezett a készülékkel.

A két fiú is a közelben volt, akiktől megkérdezte, ismerik-e a férfit. A gyerekek egy kitalált nevet dobtak be neki, majd beszélgetve hármasban indultak a rendőrségre. Útközben azonban egyikük elgáncsolta az asszonyt, majd megütötték, s próbálták lehúzni a gyűrűjét.

Ez ugyan nem ment, de a tárcáját - irataival és bankkártyájával - sikerült elvenni.
A rendőrök - mivel a fiúk nem töltötték be 14. életévüket - megszüntették a büntetőeljárást - írja a haon.”

STOP

Kuruc.info: hihetetlen. Ezek sem büntethetők, Mauglihoz, Sz. Janikához, Danikához és a többi, sokezer cigány bűnözőpalántához hasonlóan. Bizton állítható, hogy egy retardált, primitív, félhumán kultúráról van szó, amit egy alapvetően életképtelen, és teljesen felesleges régi hagyomány-gyűjteményből sikerült elvadítani, átnevelni valami veszélyes, tolerálhatatlanul agresszív sz*rhalmazzá. A földön, szarban fetrengő, erőszakos, degenerált, emberi beszédre képtelen lényeket sehol sem tekintik embernek, max úgy csinálnak, mintha. Olvasónknak teljesen igaza volt akkor, amikor azt javasolta, hogy a cigány szocializációjú (ami nagy átfedést mutat a cigány fajtával) emberekre(?) más, sokkal szigorúbb törvények vonatkozzanak, mint az európaiakra.
Kuruc.info - Arppi S.