A HírTV legutóbbi Célpont műsorában elmondták, hogy egy nem nyilvános rendőrségi statisztika szerint a fővárosban 17 életellenes bűncselekményt követtek el 18 év alattiak az elmúlt két év során, ezekből 14-et cigányok. Szép arány, ugye? A másnap reggeli híradóban ezt a tényt szintén elismételték.

A műsor megtekintése kifejezetten ajánlott mindenkinek, mert sok egyéb, hasonló információ és igaz történet is elhangzott benne. Az adás honlapján is körülnézhetünk. YouTube-videók legalul.

A HírTV-nél maradva, a Keresztmetszet egy héttel ezelőtti adása (direkt link a videóra ITT) Mauglival is  foglalkozik. Egy jellemző idézet: “Normális fehér ember este 11 után nem tud úgy lemenni a Blaha aluljáróba, hogy valamijét – például a telefonját – el ne vegyék tőle [a cigányok]”.

A műsor 26. percétől Vasboldogasszony a téma, ahol 15 milliós házat (kerttel) kapnak a rétinégerek. Persze, mindezt anélkül, hogy kiérdemelték volna. Ezzel kapcsolatban a szokásos hozzáfűznivalónk* mellett csak arra utalunk, hogy, bizony, ez is fehéren-feketén bizonyítja, mekkora ordasat hazudott a cigányfajvédő, zsidó Révész Sándor ebben az ügyben IS.
*: A legtöbb fehér egy fél életen át dolgozik, hogy egy 10 milliós lakás összejöjjön neki, a cigányok meg munka nélkül kapnak 15 milliós házat kerttel. Cserébe lopnak, rabolnak, ölnek, mosdatlanok, kulturálatlanok, a mi adónkból esznek, és semmivel sem járulnak hozzá a közöshöz. Ez olyan szinten igazságtalan és hihetetlen, hogy arra nincsenek szavak.
Jellemző idézet ebből a blokkból: “Az önkormányzat attól tart, számos terhet rónak a nyakába, ha az új lakók beköltöznek” – naná, megugró segílykék, tönkremenő közbiztonság és a lassú, de biztos elcigányosodás, azaz a falu halála...
Pár egyéb idézet:

Az önkormányzat nem is tudott a dologról, amikor a minisztérium már meg is vette ezeknek az embereknek a házakat. (Kuruc.info: nem csoda: ha tudták volna, megakadályozzák. Lásd pl. Németkér esetét még 2002-ből. Most már ilyen szinten kell a kormánynak, a minisztériumnak kényszer-deszegregációt folytatnia, mert ha a helyi polgármestertől függött volna, nem adott volna ezeknek a tetveknek semmit.)

Középkorú néni: "ha mi is leköltözünk oda (faluszéli telep) akkor két év múlva nekünk is vesznek házat? Mi adózunk a fizetésünk után, éjjel nappal dolgozunk, kölcsönt veszünk fel, ezek meg készen megkapják a házakat? Aztán a markukba röhögnek."

Öreg bácsi: "lehúztam 44 évet és kapok 50e forintot, ezek meg megkapják a 20-30e [/fő] forintot minden hónapban."

Öreg néni: "ezek dolgoznak? Hogyne, isznak, elmennek egy nap dolgozni aztán el is isszák, aztán elfekszenek az árokban."

Néni: "annak idején volt már róla szó, hogy felszámolják a cigánytelepet, de az akkori polgármester és a lakosok nem kértek belőle (Kuruc.info: vajon miért? Tán csak nem azért, mert tapasztalatból már tudják, mivel jár, ha egy ilyen tetves bandát beköltöztetnek a faluba?). Most meg a fejük felett intéztek mindent, csak a hírt kaptuk hogy megvették nekik a lakásokat."
Néni: "Én nem fogok ám több adót fizetni, csak azért, hogy ezek kifizethessék a rezsit. 60 ezerből fizetek mindent, 5 ezer forintom marad a hónap végére."

Polgármester: "Az önkormányzatnak nem lesz lehetősége, hogy fizesse helyettük a rezsit. Ugyanúgy ahogy a falu több lakója helyett se fizeti."

Bácsi: "Kiröhögteti magát a Magyar Állam, hogy megvesznek ezeknek ekkora házakat, amikor az utcán hempereg mind egy szálig egész nap. Kötelet nekik, én megmondom mindenki szemébe..."

Kuruc.info – Arppi S.
Frissítés (jan. 28 7:40): YouTube videók alább. Mivel az adás több, mint tíz perces, és a YouTube-klipek maximális időtartama 10 perc lehet, félbe kellett vágnunk a műsort, és úgy feltenni. Felül van az első fele, alul a második. Aki az eredeti WMV videóra kíváncsi, az ITT megtalálja.
Frissítés (jan. 31): Ebben a cikkünkben megtalálja a Kedves Olvasó a műsor Google Video-változatát is, immár egy részben.