"Láttam most a TV2-ben a szigetvári “áldozat” Sárközi "kisasszonyt". Semmilyen külsérelmi nyom nem volt rajta, tehát komolyabb pofont nem kaphatott, mert az ennyi idő alatt nem múlik el nyomtalanul. Egy komolyabb kék foltnak ugyanis hetekbe is telhet, míg teljesen felszívódik. Ehhez képest, ha valakit rendesen pofán vágnak, annak orra, arccsontja is törik, nemcsak kék foltokat szerez. Úgyhogy az elpanaszolt nagy verésből esetleg pár legyintés lehetett, ami ténylegesen érte.

Viszont kellette magát a kamerának, az operatőrnek meg a riporternek olyan stílusban, hogy bármelyik Bérkocsis utcai profi szajha tanulhatna tőle.

Alighanem az lehetett a helyzet, hogy beígért egy s más extraszolgáltatást a beszeszelt kanoknak, aztán mikor kiderült, hogy öttel kéne egyszerre, akkor meg már nem akarta. Meg is értem, de aki nem akar kurválkodni, az ne is viselkedjen úgy. Esetleg a mamája jött rá, hogy mi is megy itt, aztán meghiúsította az üzletet, amiért a bedühüdött, félrészeg kuncsaftoktól kapott a fejére.

Az elkövetők meg egy sima könnyű testi sértés helyett beismertek egy rasszista indíttatásból elkövetett cselekményt. Bolhából elefánt. Gondolom, a vallató rendőrök jól odatették magukat, csak a kényszerrel, netán ügyvéd jelenléte nélkül kipréselt vallomásokat a bíróság nem szokta figyelembe venni.

Ehhez képest az olaszliszkai lincselők, akik effektíve péppé rugdalták az áldozatuk fejét, egytől egyig "ott se voltak".

Na látjátok, ez a különbség a két kultúrkör között, még a bűnöző selejt tekintetében is. Az első esetben (fehérek) kis súlyú bűncselekmény tekintetében is töredelmes beismerés, sőt a történteknél komolyabb cselekmény beismerése is, és azonnal. A másik esetben (cigányok) meg lehazudják a csillagokat az égről, meg még ők akarnak perelni, amiért a valóságnak megfelelően lincselőknek nevezik őket.
A fehér skacok valszeg olyan elsőbűntényesek, akiknek fogalmuk sincsen róla, hogy milyen jogaik vannak gyanúsítottként. Nyilván a családban sem volt senkinek ilyen bűnözői tapasztalata, nem erre lettek szocializálva. És valszeg ész nélkül vallották azt, amiről a nyomozó azt mondta nekik, hogy azt vallják. Ezek szerintem még azt se tudták, hogy senki sem köteles magára terhelőt vallani, és senki sem köteles az ügyvédje jelenléte nélkül kinyitni a száját. Valszeg erről nem világosították fel őket. Ilyenért Amerikában úgy megüti a rendőr a bokáját, ahogy kell.

Nem így van ez a bűnelkövetők jogaival sokkal inkább tisztában levő cigány népességgel, akik pontosan tudják, hogy is megy ez... Lásd az Olaszliszka-ügy nyomozását, amelynek során az uszkve 20-25 lincselőből 8-at vagy hányat sikerült egyáltalán bíróság elé állítani, majd az ügy tárgyalását, ahol egytől egyig minden vádlott teljesen ártatlan, még az is, akinek a cipőjéből facsarni lehetett a vért. Halvér volt. Peeersze...
Ennek ellenére nem kurvázom le a csajt, de a viselkedése bizony nem úrilányra vallott, hanem profira. Lekurvázni akkor szoktam valakit, ha biztosan tudom. Ezért nem is tettem meg életemben, csak egyszer, de akkor effektíve nyilvánvaló volt, hogy vajon miért lehet egy 22 éves lányt a C UV-je előtt in flagranti találni a nagyapjakorú proffal.

Amit az áldozat csaj a kamera előtt produkált, az bizony ráutaló magatartásnak minősül a szememben. Még nekem is feltűnt, pedig én nő vagyok. Anno a fél koli rajtam röhögött, annyira vak vagyok az ilyen típusú jelzésekre, hogy sose vettem észre, ha valamelyik lány fel akart csípni egy skacot. Na, ehhez képest gondoljátok végig, hogy hathatott ez a riszálás 5 beszeszelt kanra. Nekem ne mondja senki, hogy egy nő nem felelős a testbeszédéért, mert nem igaz.

Be kell számítani, hogy a kamera előtt nyilván megpróbált jókislány lenni, és visszafogta magát. Na, ehhez képest képzeljük el ugyanezt a csajt 5 olyan pofa társaságában, akinek tetszik, és akik ennek hangot is adnak, ellentétben a néma kamerával.

Erősen késéges, hogy a bántalmazás komoly volt. A tévében szereplő Sárközi kisasszonynak semmilyen külsérelmi nyoma nem volt. Verekedtem eleget életemben, és tudom, mennyi idő alatt múlik el egy kék folt. Na, ezen olyan nem volt. Nem hogy 8 napon belül, de 2 napon belült gyógyult, ha egyáltalán kapott valamit. Ez a támadás kábé annyira lehetett súlyos, mint mikor valakinek csúnyát mondanak.

Ennek a kiscsajnak speciel a szeme se állt jól, egy szavát nem hittem. És a cigányfajvédők ne próbáljanak meg rasszistázni, mert a csaj egyáltalán nem látszott cigánynak. Egy csinos, az átlagnál nem barnább bőrű lány. Alapból hipófehér barátnőm is barnábbra szokta szolizni magát. Tehát csakis a viselkedése alapján lehettek benyomásaim. És azok azt támasztották alá, hogy ez egy megjátszós kis szűzkurva, aki ész nélkül magára hergelt egy fél tucat kanos pasit, aztán csodálkozott, hogy akarnak is tőle valamit.

Majd meglátjuk a tárgyaláson."
 
L. Annamária