Sziasztok!

Ezeket a képeket 2-3 hónapja találtam MyVIP-en, ahogy látjátok mindannyian elnyomásban és szegénységben élő cigányok. A képekhez tartozó adatlapokat nem tudom belinkelni, mivel nem mostanában találtam és mentettem el ezeket a képeket. Ha esetleg valaki utána szeretne nézni a dolgoknak, annak segítségképp elárulnám, hogy Patai "Ártatlan" Józsika MyVIP-es adatlapjától kiindulva az ismerőseit és azok ismerőseit megnézegetve találtam eme gyöngyszemekre.

Íme:












Tisztelettel,

Johnny Firpo

***

Élménybeszámoló, kisgyermekemtől:

2008.március 31.-én körülbelül délután fél 3-kor utaztam az egyik barátommal a 66-os autóbuszon, amikor a Csepeli átjáró környékén felszállt két buckalakó. Egyikük, jó szokáshoz híven, felült a csuklóban lévő kapaszkodóra, és szép kényelmesen rágyújtott egy szál cigarettára. A barátom ekkor úgy gondolta, hogy megörökíti a buckalakóktól cseppet sem szokatlan viselkedésformát, és csinált róluk néhány felvételt az újonnan vásárolt fényképezőgépével. (Sajnos a képek nem sikerültek kifogástalanul,a főkolompos arca nem teljesen felismerhető, de szépen látszik, hogy teljes természetességgel cigarettázik a többi utas között). Miután az előttem ülő úr is észrevette, a buckalakó pofátlan viselkedését, rászólt, hogy ez kulturált emberek között nem szokás, és dobja ki a cigarettát. A buckalakó engedelmeskedett, és néhány elharapott bazmeg, köcsög, buzi, és más hasonló szitokszó kíséretében kidobta a cigit az ablakon. Az úr nem hagyta annyiban a bazmegolást, és kikérte magának, a hangnemet. Ekkor már bennem is, a haveromban is felment a pumpa, és mi is számon kértük a buckalakón a viselkedését.

Eközben egy, a buszon utazó másik buckalakó is elkezdett replikázni: "Jaaaaj máá', mit kell má baszogatni, meee cigizik" Ekkor a két buckalakó elkezdett felváltva engem, felváltva az urat fenyegetni. Néhány a teljesség igénye nélkül: "Megbaszlak anyád hátán, szétbaszom a fejed, a börtönbe ezé' szétcsapkodnak, me' most jöttem ám ki", etc.. Odahajolt az úrhoz, és pofátlan módon fenyegetni kezdte, és meg akarta ütni, de az úr elkapta a tarkójánál, és két kézzel lehúzta a fejét az ülést és az álló részt elválasztó korlátra. Ekkorra a buszvezető is hátra jött, és a rendőrséget akarta hívni, mire a buckalakó kifejtette, hogy szarik a rendőrökre, mert a börtönben is azok a köcsögök voltak, és nem félt ám tőlük. Végül néhány bazmegolás és fenyegetőzés közepette sikerült kirakni a buszról a két kis rohadékot.

 Tekintsétek meg - az izgalomban technikailag kicsit hibás - képeket.

Különösebben nem kommentálom, csak mint Egy magyar apa,

- mikor fönti riporter kisebb volt (úgy 15 éves) három buckalakó megverte, elvette a mobilját (érvényes följelentés van nálam, tett(v)es nincs); óráját már nem adta, s egynek behúzott, rendesen.

Más:

- Érsek-Obádovics Nándor  (gárdista-avatás, 2008.03.29, Hősök tere) szimplán hülye (van szerencsém a család hasonló tagjához), nem kell fesz a zsidókkal.

                             Egy magyar apa (0%+ - 3,2%- zsidó-magyar hazafi)







***
Kedves Kuruc info!

Tegnap este a tv2 híradójában megjelent egy riport, miszerint az ork-ok ha 3 éves korukig beiratják "gyermeküket" óvodába, ami ugye nem szokásuk, havi +20 000 Ft "megélhetési támogatást" kapnak, amíg oda jár a kölykük. Ami persze nem 3 évig tart (nálam még ennyi volt asszem), mert "véletlenül" szellemileg hátrányosak és így rá kell még húzniuk 1 évet. Még egy ingyen tétel számukra, amit a mi bőrünkről húznak le. Mivel általában szinte ellik a lényeiket, ezért nagy valószínűséggel, minden csoportba leszenek családtagok. Így akár +60 000 Ft üti a markukat a semmittevésből! Persze kivétel nélkül csak a cigányoknak adják a segélyt, magyar ember ugyebár forulhat támogatásért természetesen, de ezt nem kapja meg semmiképen.

Felháborítónak tartom ezt a helyzetet, már az óvodákban is ők a "kiváltságosok". Magyar gyerekeket meg zaklatják ugyanúgy a kis tetvek, mint nagyobbacska fajtársaik az iskolákban a nem velük azonos bőrszínűeket!

Meddig tart még ez, kérdem?!

Üdv, L. Balázs (rasiel)
***
Kedves Kuruc Info!

Ezúton is értesíteni szeretnélek benneteket, hogy az egész 8. kerületben egy darab fehér osztály van: a miénk. Somogyi Béla Utcai Ált. Iskola 8.c osztály (nálunk is van 1 réti nigga de vele nincs gond mert muzsikus és tanul...). Ebből kifolyólag mi rohadt magyarok vagyunk és undoító fehérek....Mi ezt 8 éve hallgatjuk és kezdjük nagyon unni... Még a 4-5.-esek is magyaroznak... Nem tudunk fellépni mert az iskolában erősebbek vagyunk ugye azzal nincs gond csak hát a romák... Övék a 8. kerület, és bármit csinálunk rasszisták leszünk, és kés áll belénk.... Arról, hogy nincs cigánybűnözés arra csak annyit mondok: nem lehet semmit a teremben hagyni, még akkor sem ha bezárjuk... Ha jól tudom eddig 10 db zárunkat kellet lecserélni.... Mindig belénk kötnek és ha vissza szólunk akkor alhé va és ott az egész iskola (késekkel..persze metr anélkül nem megy)! SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGÜNK!! " "we must secure the existence of our people and a future for white children"

Ha kiírnátok az nagy segítség lenne!! Hadd lássa mindenki, hogy mi folyik itt! Előre is köszi:

                       Egy magyar gyerek, aki a 8. kerületben szeretne tanulni

***

Tisztelt kuruc.info,

Vidéki ember lévén (sajnálatosan) mondhatni, hogy én már bizonyos mértékig edződve vagyok a cigók által elkövetett bűnökhöz, de a napokban olyan történt, amit igazából nem tudok szó nélkül hagyni. Itt még leszögezném, hogy Békés megyébe egyre inkább csak a rendőrségnek köszönhető, hogy még semmi komolyabb fehérember, és cigó konfrontácó nem történt.

Szóval egyik rendőr bartátom épp nyugodtan sörözget(ett) volna pár barátjával, amikor odalépett hozzájuk pár külsőleg is fajtajelleget mutató fiatal. Persze a szokásos cső haver, adsz tüzet kezdetű szöveget nyomták, és mivel barátom inkább béketűrő típus inkább adott tüzet, hogy legyenek boldogok. Ekkor persze azok örültek volna, ha az öngyújtót is megkapják, de mivel nem egy 50 ft-os műanyag gyújtóról, hanem egy gravírozott, ezüstözött zippo gyújtóról, barátom mert nemet mondani, és elhajtani a társaságot. Ezután elmentek sörözni. ebből úgy tűnhet, hogy vége a történteknek, ám a parkban visszafelé ismét találkoztak színes barátainkkal, akik lenyomták a második menüpontot (ne akará balhét, addide geci, a k***a anyádat), de még mindig próbálta nem felvenni a sértéseket.

A cérna ott szakadt el, amkor a beszólogatásból tetlegseeé kezdett válni a dolog. Először csak lökdösték vissza a fák közé, majd megpróbálták erővel elvenni az értékeit. Amikor egyik ivócimborája hívni akarta a rendőrséget, kivették kezéből a telefont, hogy tudja kit hívjon. Barátom ekkor kapta az első ütéseket, és itt elégelte meg a dolgot. Úgy döntött nem hagyja magát, és visszaütött. Kb öt perc verekedés után a cigók eltűntek, a harc közben mé a zsákmányolt telefont is sikerült elejteniük (ami többé kevésbé épségben így visszakerült a tulajdonosához).

Gondolván, hogy ezzel vége mindannyian hazamentek. Hétfőn a munkahelyére (rendőrkapitányság érve) azt tapasztalta, hogy szombat esti "barátai" feljelentették bántalmazásért. Ekkorra persze már 10-12 másik cigó adott igazat neki, hogy "belékötött, minde büdös cigánynak, meg szarnak mondta el, amikor meg el akart menni úgy arcul ütötte, hogy kiesett 3 foga, meg rugdosta is".

Most éppen fel van függesztve, ugyanis, három ember szava áll szemben 13-mal, és ez nem jó arány (a független orvosi vizsgálatot a család elutasította mondván a tények magukért beszélnek, a rendőrorvosi véleményt, meg hamisnak nyilváníttták, mondván csak mentik a sajátjukat).

Remélem egyszer az ilyen ügyekre lesz egy olyan "független" bizottság, mint a magyar gárda, vagy valami hasonló, ami esélyegyenlőséget nyújt az ilyenekkel szemben.

Kérem E-mail címemet ne mutassák az oldalon, és az "Egy jómagyar" néven szerepeltessenek, mert ismernek a városban, és az ügy szereplői esetleg megkereshetnek.