Kegyetlenül megkínozta volt "szerelmét" egy cigány Kemecsén. Puszta kézzel nyomta ki mindkét szemét, majd egy árokba dobta és elmenekült.
A hősszerelmes nem először bántotta volt párját, korábban csaknem agyonverte, de volt, hogy elrabolta és fogva tartotta. A fiatal nő kórházban van, a látását nem tudták megmenteni. Az elkövetőt nagy erőkkel keresik.
Frissítés: őt keresi a rendőrség:
Zoom
Rajoskodás van, munkahely nincs:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Már tavaly is jó poénnak tűnt...
Zoom
További jókívánságok:
Zoom
2. frissítés: a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye:
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse 15010/396/2022. bűnügyi számon testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Gyöngyösi Attila hencidai lakos ellen.
A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. február 5-én este kemecsei lakóhelyén felkereste volt barátnőjét, és a lakóház udvarán olyan súlyosan bántalmazta, hogy a 22 éves nő maradandó fogyatékosságot okozó sérüléseket szenvedett. A férfi a bűncselekmény elkövetése után ismeretlen helyre távozott, és azóta is szökésben van.
A nyomozó hatóság Gyöngyösi Attila ellen elfogatóparancsot adott ki.
A rendőrség mindent megtesz az elkövető felkutatása és elfogása érdekében. A felderítő munka eredményességéhez kérjük az állampolgárok segítségét.
Jelentkezzen, aki ismeri a férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy érdemleges információval rendelkezik. Jelentkezhetnek személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.
3. frissítés: megtalálták az autóját, de ő továbbra is szökésben