A Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást folytatnak súlyos testi sértés bűntett és rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt egy szekszárdi édesapa feljelentése alapján. Egy akkor még ismeretlen férfi 2023. augusztus 13-án az esti órákban a vármegyeszékhely egyik játszóterén "előzetes szóváltást követően" megütött egy 12 éves fiút, akinek súlyos sérülései lettek. Emellett egy másik gyerek kerékpárját is megrongálta.
A beszerzett adatok alapján a bűncselekményekkel Sárközi János Dávid "összefüggésbe hozható", aki eltűnt a hatóságok elől. A szekszárdi rendőrök Sárközi János Dávid tartózkodási helyének megállapítása céljából körözését rendeltek el.
Zoom
A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.