"Kedves Kuruc.info!
 
Sok cikkben meg van említve, hogy a cigányok elfoglalják a magyarok házait és nem tudják onnan kirakni őket.

Ezt én nem értem.

Hogy foglalhatják el más házát, és mi az, hogy nem lehet onnan kirakni őket? A háznak van tulajdonosa, ha beköltözik oda egy mocskos cigány, akkor előveszi a tulajdonlapját majd megmutatja a rendőröknek, hogy az az ő háza és nem a cigányé. Ezek után a rendőröknek kötelességük kirakni őket. Vagy nem?

Ebben a cikkben is volt írva róla, hogy: "pár héten belül beköltöztek oda kolompárék, esélye nincs a házat visszakapni". De mi az, hogy nincs? Felvidéken ha ilyen történik, akkor jön a rendőr és nemes egyszerűséggel úgy rúgja ki a cigányt a házból, hogy eszébe sincs oda többet visszamenni.

Ezt kérlek magyarázzátok meg nekem, mert nem igazán értem a "magyarországi" jogszabályokat. 

További jó munkát!
 
B. László, felvidékről.
"

Kuruc.info / Arppi S.: a magyarázat egyszerű. Felvidéket nem cionista zsidók kormányozzák. Ezért nem "kifordított" az egész jogalkalmazásuk, ezért nincs az az egyértelműen csak az ide települni szándékozó izraeli zsidóknak kedvező polgárháborúba vezető tragikomédia, ami nálunk.
Kedves Olvasónk elhiszi, hogy a parlamenti pártok nincsenek tisztában azzal, hogy mi történik, ha még 2-3-4 évig változatlanul megy minden tovább, azaz a cigányok egyre jobban elszemtelenednek és még tovább szaporodnak? Dehogynem. Egyértelmű, hogy a "vezető" pártok polgárháborúra játszanak, hogy azzal is megtizedeljenek bennünket. Az kedvez ugyanis az izraeli betelepülőknek. Itt van víz, normális az időjárás és, ami a legfontosabb, nincsenek arab szomszédok, nem kell irreálisan sokat költeni a fegyverkezésre, nem kell az USA-tól függeni, nincsenek robbantások, nem kell 3+ évet lehúzni a hadseregben fiúnak-lánynak stb.
Az izraeli zsidók számára valóságos paradicsom lenne ez az ország a jelenlegihez képest. Nem csoda, hogy el akarnak bennünket takarítani az útból, és ehhez a legnemtelenebb, ugyanakkor a zsidókra leginkább jellemző praktikákat is felhasználják: azt, hogy összeugrasszanak bennünket a kellően számosra "felhízlalt", kitenyésztett (putris)cigánysággal.

Bárcsak ne nekünk legyen igazunk, és bárcsak mindaz, ami ma Mo-n történik, csupán a kormány balbib megmondóemberek általi félrevezetettségéből vagy az EU rosszallásától való félelméből következne. Ez utóbbi kettő esélye nagyon kicsi. Egyrészt: annyira hülye még Gyurcsány se lehet, hogy ne tudja, mi történik a cigányfertőzött régiókban. Normális ember egyszerűen nem hiheti el (még Gyurcsány se), amit a tégéemek, kolompárorbánok meg az egyéb "magyar"chartás, magyargyűlölő, vérrasszista közbűntényes férgek összehazudoznak a közállapotokról. Másrészt: már többször bebizonyosodott, hogy az EU nem lép fel senki, semelyik ország ellen, aki befenyíti a cigánybűnözőket. Az orkokat elűző, táboraikat felgyújtó, a külföldi, cigánybarát médiát forgatni nem engedő Olaszország, a cigányokat sok esetben még teljes településekről is kitiltó Finnország stb. mind-mind bizonyítéka ennek. Ezért ez a lehetőség is szerfelett valószínűtlen.

Azon még el lehetne gondolkodni, hogy a lebutított, analfabéta putriscigányok az Maszop számára csupán szavazók, akiket külön ezért tenyésztenek. Ebben, őszintén szólva, nem hiszek, hiszen a Zsidesz is felhasználta, felhasználja őket. Ennélfogva az MSZP-nek nem lehet az sem az érdeke, hogy tudatosan lebutítsa és szaporítsa a cigókat, hogy ezzel is bebiztosítsa a szavazatait – hiszen ezeket a választókat a Fidesz bármikor le tudja nyúlni.