Olvasó: "Újabb áldozata a cigánybűnözésnek Rakamazon!

Sziasztok!

Szeretnék egy újabb CIGÁNY bűntettet nyilvánosságra hozni, ugyanis a hírportálok csak egyszerű balesetnek állitották be (szon.hu). Vasárnap Rakamazon (súlyosan cigányfertő település, mások szerint város) egy segédmotorkerékpárjával szabályosan közlekedő idős bácsinak nem adott elsőbbséget az alsóbbrendű útról (cigánysorról) érkező, életében egy napot le nem dolgozó, beszélni képtelen, enyhén fogyatékos (ránézésre is) de jogosítvánnyal rendelkező FULL CIGÁNY származású, senkiházi szar alak! A bácsit lábtöréssel kórházba szállították.

Ezzel kapcsolatban lenne pár gondolatom.

1.Szerintetek a bácsi fog még valaha normálisan járni?
2.Mit szóltak volna hozzá a nagy fajvédők, ha az eset fordítva sült volna el mint Olaszliszkán, és a magyarok a gépkocsivezetőt a helyszínen KIVÉGZIK!?
3.A képeken egyértelműen látszik, hogy az érintett rétinégereket az eset nem nagyon hatotta meg, úgy támaszkodik a kocsija orrán mintha a luvnyáját várná!
4.És még egy nagyon fontos gondolat,ez a senki, bűnös cigány két éve még egy olyan régi 2-es golffal mászkált, hogy az autóbontósnak sírva kellett volna könyörögni, hogy megvegye tőle, ugyan miből futotta egy ilyen, nyilván nem 200ezer forintos kocsira, és minek ez neki??? Elnézést a helyenként primitív kifejezésekért, de ez a senki még így is meg lett tisztelve!

Üdvözlettel egy rakamazi lakos!"








Kapcsolódó: Döbbenet: Ork cserbenhagyó gázolók elütötték - csak a bőre tartotta össze lábát + olvasó