Nem véletlenül soroltuk fel a balliberális fajvédők kedvenc érveit a kiskunlacházi gyilkossággal kapcsolatos (jelenleg) fő cikkünkben. Idézzük teljes egészében a zsIndex címlapjára kitett(!), legújabb, ehhez kapcsolódó cikket, amely minden felelősséget Nórira és szüleire hárít, és, természetesen, nem azzal foglalkozik, hogy miként lehetséges az, hogy bűnözők flangáljanak, gyilkoljanak Magyarországon. Igen, Kedves Olvasóink, ilyen mocskos, aljas eszközökkel uszít az MSZP-s, balliberális zsIndex.
Ugye, hogy mennyire igazunk volt, amikor felsoroltuk, a ballibek mivel reagálnak (majd) a gyilkosságra? Így legyen lottóötösünk!

Bulizni ment. Meghalt.

Már korábban is akartam írni a hír kapcsán, de valami mindig közbejött. Szóval nem akarok belebonyolódni az ügy hátterébe, találgatásokba bocsátkozni. Egyetlen egy kérdésem van. Mi keresni valója van egy 13-14 éves gyereknek hajnali háromkor az utcán? Persze, lehet megint én vagyok a károgó, régimódi nevelést kapott srác, de ennyi idősen engem nem hogy eddig, még este 10-ig sem engedtek el. Az első éjszakába nyúló mulatozásaim 16 éves kezdődtek s mára nagyjából le is csengtek, csak néha-néha akad egy-egy görbe hétvége. Tudom csak két utcára volt a művház, lám, még is megtörtént a baj. Bosszút meg hiába forralunk net szerte, az a lány már többet nem megy iskolába, se bulizni...Szóval bárki is volt a tettes, a történtekben igen is van felelőssége a szülőknek, hisz, aki gyereket vállal és kb. ennyi idős lesz a csemetéje annak tudnia kell, hogy nem olyan világot élünk, hogy csak úgy beleengedjük a porontyokat az éjszakába. Engem agresszívan szólítottak már le fényes nappal is pályaudvari koldusok, akiknek a karkötőmre fájt a foguk. A rendőrös felállítása meg kár, hogy csak ilyen eset után fogalmazódik meg, bár ők sem lehetnek ott minden kihalt utcában, de azért talán javul a közbiztonság pár éjszakai járőr munkája kapcsán az ilyen kisebb városokban, melyek minden bizonnyal melegágyai a hasonló támadásoknak. Szóval, ha majd egyszer kölyköm lesz, remélem, eszembe jut ez a posztom és inkább nemet mondok a nyivákolásának, ha bulizni óhajt menni.

A cikk ITT található. Érdemes elolvasni az olvasói kommentárokat is. Jelenleg, 240 hozzászólás környékén, a kommentelők túlnyomó többsége normálisan ír. A következők ellenben nem: westbank, yola, köcsög, Szívvvel, uns97, Keménycsávó, gabcigirl, Barnabás, Egyenlítő, Mila. A legtenyérbemászóbb, legalpáribb, legballibebb, legfajvédőbb pedig baboca, 2Lkedő és Alvarez.

Csak egy hozzászólást idézünk (mint mondtuk, a fent felsoroltak kivételével mindenkiét érdemes elolvasni; olyan sok jó reagálás van, hogy napestig tartana, míg legalább a legjobbakat idemásolnánk). Beképzelt, öntömjénező mód bekapcs:

"A kuruc, a legjobb cigánybűnözős forrás. Ők megírják, megindokolják és hivatkoznak. Az hogy a többi írásuk milyen az más tészta. A kuruc hitelesebb mint a népszava vagy az atv."

Beképzelt, öntömjénező mód kikapcs :-)
Frissítés: na jó, teszünk egy kivételt. A köv. hozzászólás pl. kifejezetten jó:

Borsod megyében lakom, az egyik leginkább cigánybűnözés sújtotta megyében. Van 1-2 (hangsúlyozom, összesen ennyi) tisztességes, normális cigány srác, akikkel jóban vagyok, a bőrük színe alapján semmi sem különbözteti meg tőlünk őket. És szégyellik is magukat a többiek miatt! A túlnyomó többség a már teljesen tönkretett és halálra ítélt falvakból szivárog be a városba, esténként, de már nappal is félni kell tőlük. Rájuk se nézünk, de egyszerűen élvezik, hogy csoportosan, sokszoros túlerőben kötnek bele védtelen magyarokba (igen, rasszista lapon, de náluk ezt sosem ismerik el, mert rasszista definíció szerint csak fehér lehet (?)). Ha szemben megyünk az utcán, "véletlenül" nekünk mennek, ha állunk, akkor is, ha elmegyünk mellettük, akkor azért, ha átmegyünk a túloldalra, akkor ők is 2 csoportra oszlanak, hogy ne legyen menekvés számunkra. Ha beülünk valahová, és megjelennek, akkor pedig garantált a verekedés. Persze szigorúan csak védtelen áldozatot támadnak, sokszoros túlerőben. Múltkor lányt vertek szájba ököllel. Ha meg netán mégis bajba kerülnének, már megy is a telefon a tesóknak. A rendőrök meg nem jönnek ki, mert félnek tőlük.

Lassan már minden héten van valami konfliktus cigányokkal, és higgyétek el, kedves pesti liberális "értelmiségiek", nem kellemes. Utaztatok már haza úgy az iskolából, hogy halálfélelmetek volt, és csak magatok elé mertetek nézni, mert a vagonban 10-15 állat módjára artikuláló és a rudakra csimpaszkodó felfegyverzett cigány leste az értékeiteket? Olyat átéltetek már, hogy egy szórakozóhelyre beültetek, és 8-10 kigyúrt, tetovált, habzó szájú börtönviselt fejű kancigány vascsövekkel, késekkel rontott be, és fiút-lányt ütött, akit ért? Mikor úgy kellett menekülni, hogy "most menjünk, mert hátha nem kapunk sokat"? Amikor nem jön a rendőr, csak mikor a cigányok mind elkotródnak, és akkor titeket kezdenek el lekezelően kérdezgetni, hogy miért nem láttátok a rendszámot?

Egy, a rendőrségen dolgozó barátom mesélte, hogy egyszerűen a főnök leszólt, hogy engedjék ki a cigánygyereket, mert ha nem, másnap lángolni fog az őrs. A családjuk kiirtásával fenyegetik a rendőröket ezek a maffizó férgek.

Bármelyik lelkes cigányvédőnek ezennel felajánlom, hogy látogasson el a Taktaközbe 1-2 hétre. A program magában foglal egy kis falunézést, személyvonatozást, esti sétát. Kíváncsi lennék, hogy állna ezek után a szájuk! De más ötletem is van. Annyi Pesten a sok okostóni, hogy a vidéki cigányságot mind egy szálig Pestre kéne költöztetni, aztán megtapasztalná ez az okos város, hogy mik is az igazi színes, tarkamagyar multikultúra örömei!
A helyi Misi szintén nagyon jó hozzászólásait meg beraktuk IDE.