2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:42 Az ukrán külügyminiszter szerint Trump nem gyakorolt nyomást a zsidó humoristára21:16 Az elmúlt 30 év legsúlyosabb földrengése pusztított Albániában 20:52 Millióktól szabadította meg az időseket egy edelényi cigány - így töltötte próbaidejét 20:37 Az ízesített e-cigaretták jóval károsabbak lehetnek hagyományos társaiknál20:05 Németh Sándor Szent Szelleme mellett már a halrudacskák is fertőzik a gyerekeket: 330-an betegedtek meg a Hitgyüli hajdúsámsoni iskolájában19:39 Az Olasz Testvérek párttalálkozóján volt jelenése Orbánnak19:09 Kukagyújtogató anarchisták támadtak rendőrökre a klímarettegés közepette Párizsban18:43 Bábolnára látogatott Kako hercegnő18:18 Hátul ültek a török masiniszták a kelebiai gyorsvonaton17:57 Felfüggesztett több tízezer alkalmazást a Facebook17:30 Nem érkezett meg egy magyar versenyző a thaiföldi súlyemelő-világbajnokság helyszínére17:02 Munkagéppel ütközött egy motoros Bükkábrányban16:39 Szaúd-Arábia jóval áron alul adta el isztambuli konzulátusának épületeit16:08 Egy hajnalban kigyulladt teherjármű miatt ismét lezárták az M3-ast Füzesabony közelében15:35 Sok a panasz az újsághirdetések alapján rendelt termékekre
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Sztojka Iván mészárolta le a Prikkel-házaspárt is?

Reklám


Ezt a tetvest még nem fogták el
Emlékszünk még a 2006 végén történt ügyre? Egy vissza nem fizetett tízmilliós kölcsön miatt eldurvult egy vita, a tehetős vállalkozót, Prikkel Tamást és feleségét baseballütővel agyonverték, holttestüket a Mercijükkel együtt pedig felgyújtották az elkövetők, hogy eltüntessék a nyomokat.
2007-ben ezt olvashattuk az Index egyik hírében: "Az ügynek továbbra is hat gyanúsítottja van, de csak ketten vannak előzetes letartóztatásban, két enyingi férfi, Sz. Iván és testvére, R. Róbert." Sztojka Iván azonban sikeresen kimosta magát. Ha akkor megúszta, most is meg fogja, vagy "legrosszabb" esetben kap 5-10 év börtönt (harmadolva jó magaviseletért). Utána pedig ereje teljében szabadul, és folytatja tovább eddigi tevékenységét. Ennyit ér a magyar igazságszolgáltatás: az ilyen brutális rémtettek cigány elkövetői szinte kivétel nélkül büntetett előéletűek. Mégsem a börtönben rohadnak meg élve, hanem többnyire szabadon mászkálnak. Akárcsak a 8. kerületi gyilkoscigány, Kozák Rajmund, aki laza házi őrizetben éldegélhet.

Prikkelék holttestét felgyújtották
A Prikkel-ügy fő gyanúsítottja pedig N. József volt. Milyen érdekes, csak nem Németh József, Németh Győző közeli rokona, akit nemrég fogtak el a veszprémi gyilkosság miatt? Most februárban is volt tárgyalás: a mezőszilasi házaspár gyilkosait, N. Józsefet és apját előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolják. Nem tudhatjuk, hogy Sztojka Ivánnak pontosan milyen szerepe volt az ügyben, de az biztos, hogy nem azért tartóztatták le, mert hótiszta. Összeérnek a szálak, a cigánymaffiózó családok régóta űzik az ipart, mégsem kapcsolják le őket, az APEH sem őket zaklatja. Egy korábbi cikkünkből idézünk, amikor az indexveszprém a cigányterror sújtotta Enyingen járt: "Maga csak ne sokat kérdezősködjön, mert úgy jár, mint a leszúrt kézilabdázó. Itt olyan roma hadsereg van, hogy attól még a helyi rendőrök is félnek, egyikük szájába már dugtak pisztolyt, pedig csak igazoltatott egy vasakkal megrakott autót - így fogadták az indexveszprémet az egyik enyingi kocsmában. (...) Próbálkoztunk több helyi lakossal beszélgetni az esetről, az enyingi társaságról, ám amikor megtudták, hogy kikről érdeklődünk, mindenki elzárkózott a nyilatkozattól. Sőt, azt tanácsolták, ne is kérdezősködjünk róluk, mert még a nyelvünket is kivágják."
Tehát a rendőrség nem szándékozik megoldani a problémát. Nem fognak börtönbe kerülni a rohadékok, és nem fognak golyót ereszteni az egész társaság fejébe. Sajnos. Legalábbis amíg nem váltunk rendszert, s akkor a sztojkák és más mocsadék orkfajzatok egy légtérbe kerülhetnek a cigánybűnözést támogató, a tetves állatokat közpénzen tenyésztő Gyurcsányékkal. Mármint egy cellába. 

Bal oldalt a jóarcú Sztojka - fehérben vélhetően a nemrég letartóztatott "Győzike"
Magyari Gábor - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready