2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:39 Már kétezer felett a halálos áldozatok száma az Egyesült Államokban, de az "Amerika-ellenes" karantén elmarad08:25 Észak Korea megint kilőtt valamit a tengerbe08:12 408-ra nőtt hazai koronavírus-fertőzöttek száma, újabb két idős beteg hunyt el07:59 Az éjjel elvesztettünk egy órát07:34 Komoly fagyot ígér jövő hétre az OMSZ06:54 Tizenegymillió nevet utaztat a NASA a Marsra 23:07 Sánchez: minden leáll két hétre, ami nem létfontosságú22:49 Tizenegy város piacain segítettek be a honvédek22:32 Bolsonaro sajnálja, hogy néhányan meghalnak, de hát ilyen az élet22:14 Trump nem szívesen, de belengette három állam karantén alá kerülését21:57 A globalizmus vége?21:41 Megugrott a halottak száma Franciaországban - több mint egymilliárd maszkot rendeltek21:04 Budapesten egy órára kissé sötétebb lett20:45 Tízezer fölött a Covid-19 halálos áldozatainak száma Olaszországban20:17 Hétvégenként négyszer is oláh himnusszal üdvözlik a koronavírust - ha ettől nem futamodik meg...
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Orbán büntetett előéletű főcigánya azt hazudja, nem bűnöznek többet a magyaroknál

Reklám

Farkas Flórián, a Fidesz büntetett előéletű cigány országgyűlési képviselője az elnökség közleményéről (amelyet névvel egyetlen gyáva Fidesz-góré sem mert aláírni, miután az események és tények után évekkel kullogva elismerték, hogy nő a cigányok által elkövetett bűncselekmények száma) állítólag ugyan nem tudott, de a kérdésről néhány hete Orbán Viktor pártelnök is egyeztetett vele. Farkas úgy látja: az utóbbi időszakban valóban nőtt a bűnelkövetők száma, de ez rágalmai szerint arányos (!) az egész magyar népesség körében növekvő bűnelkövetői hányaddal.
Farkast a 90-es években csupán Göncz patkány, az SZDSZ-es köztársasági elnök kegyelme mentette meg egy köztörvényes bűncselekményért jogerősen kiszabott börtönbüntetés letöltésétől. E tényt a Zsidesz természetesen nem reklámozza, hiszen az ő cigányai szemernyivel sem jobbak az MSZP-SZDSZ köztörvényes orkjainál, s ha kell, ugyanúgy a buckalakókat eltartó magyarságot gyalázzák, mint Horváth Aladárék.
A Fideszben, hasonlóan Fletó és Fodor klánjához, amúgy sem probléma a rovott múlt és jelen: Várhegyi Attila, Orbán Viktor volt pártigazgatója és mai EU-s kampányigazgatója például jogerősen felfüggesztett kapott Szolnok vagyonának hűtlen kezeléséért. Ott van aztán a maffiózókomcsi Csintalan, a volt pártállami besúgó Martonyi és a többi hulladék stb.
Farkas azt hazudja, azért bűnözik mindenki, mert Magyarországon a baloldali kormányzat idején összeomlott a közbiztonság, egyes területek állományából hiányoznak a rendőrök, a kormány elvonta a pénzt a roma integrációs programokból.
Arra a kérdésre, hogy honnan vannak adatai, Farkas azt válaszolta: az adatok szubjektívek, de járja az országot, és a közvetlen találkozásokból vont le statisztikai következtetéseket.
A Marian Cozma meggyilkolásának estéjén tartott veszprémi demonstráción a város hazug, korrupt, édesanyja "dicséretét" sem érdemlő fideszes polgármestere – kivívva a hallgatóság dühét – úgy fogalmazott: "Nem számít, milyen kisebbséghez tartoznak a véres bűntett elkövetői, mert a bűnösök is elsősorban magyarok". Ez az aljas hazugság, amely a tipikusan nem lincselő, nem mészárló, nem segélyből élősködő magyarságot össze akarja mosni a vérszomjas, parazita cigányhordákkal, tipikus szocionista klisé, s mint látható, a Zsidesztől sem idegen.
(Kuruc.info - Zsindex nyomán, korrigálva a tények alapján)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready