2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Elképesztő - Sztojka Iván ártatlan!

Reklám


Ártatlan fiú, szegény fél a rendőröktől
A családnak kell hinni, nem a rendőrségnek! Sztojka Iván nem bűnös! Ivánka egy jóravaló, tisztességes 22 éves fiatalember, 10 milliós Audival, aki becsületes, kemény munkával szerezte meg rá a pénzt. Aki nem hiszi, az aljas vádaskodó, de legalábbis nem szereti a cigányokat. Ráadásul a körözött Sztojka üzent is: élve nem kapják el!


Azt mondja a gyilkosságban való részvétel miatt körözött Sztojka anyja, hogy szegény kölke annyira fél, hogy nem mer jelentkezni a rendőrségen. „Amióta a Prikkel-ügy kapcsán teljesen ártatlanul hónapokig fogva tartották Ivánt, a gyerek egyszerűen retteg a rendőröktől és a börtöntől. Hiába ártatlan a mostani ügyben is, félelmében úgysem adja fel magát – temeti kezébe arcát az asszony. Az anya elmondása szerint fogalma sincs, merre járhat a fia, de nem tartja valószínűnek, hogy külföldre szökött volna” – írja a Bors.

Ezek után még nincs vége, folytatódik a család verziója: „Iván nem beszél semmilyen nyelvet és rettenetesen kötődik a családjához és a barátokhoz. Nem tartom valószínűnek, hogy elhagyta az országot. Esküszöm, semmit nem tudunk róla, csupán ezt az egy üzenetet küldte, de mi még erre sem reagálhatunk. Higgyék el nekem, ha tudnám, hol van, elmennék érte és a fülénél fogva vinném be a rendőrségre. De azt sem értem, ha nem látszik a videofelvételen, hogy Iván szúrt, miért őt gyanúsítják a gyilkossággal? – kérdezte. A Sztojka család azt is felháborítónak tartja, hogy a rendőrség közölte: Sztojka Iván már volt büntetve”.

Az igen! A mocskos rendőrség! Hogyan hazudhatnak ekkorát, hogy büntetve volt a Sztojka? Nem volt! Ha a család azt mondja, akkor az úgy van. Világos?!

Ráadásul a büntetlenséget és az ártatlanságot az is alátámasztja, amit üzent: élve nem kapják el.

Egyes vélemények szerint az sem lenne baj. Az ember meg csak áll és bámul a két véglet között és nem érti, hogy kerülhettünk ilyen mélyre.
(Hírextra)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready