2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:15 A nagy "roma" rejtély21:10 Litvániában útakadályokat létesítenek a húsvéti ünnepekre bevezetett utazási tilalom kikényszerítésére20:53 A borsodi gyilkost szabadon engedő bírónő elleni feljelentés eredménye: "bűncselekmény hiányában kellett elutasítani"20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre17:21 Mintegy negyven feltételezett fertőzött van a Charles De Gaulle fedélzetén
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Elképesztő - Sztojka Iván ártatlan!

Reklám


Ártatlan fiú, szegény fél a rendőröktől
A családnak kell hinni, nem a rendőrségnek! Sztojka Iván nem bűnös! Ivánka egy jóravaló, tisztességes 22 éves fiatalember, 10 milliós Audival, aki becsületes, kemény munkával szerezte meg rá a pénzt. Aki nem hiszi, az aljas vádaskodó, de legalábbis nem szereti a cigányokat. Ráadásul a körözött Sztojka üzent is: élve nem kapják el!


Azt mondja a gyilkosságban való részvétel miatt körözött Sztojka anyja, hogy szegény kölke annyira fél, hogy nem mer jelentkezni a rendőrségen. „Amióta a Prikkel-ügy kapcsán teljesen ártatlanul hónapokig fogva tartották Ivánt, a gyerek egyszerűen retteg a rendőröktől és a börtöntől. Hiába ártatlan a mostani ügyben is, félelmében úgysem adja fel magát – temeti kezébe arcát az asszony. Az anya elmondása szerint fogalma sincs, merre járhat a fia, de nem tartja valószínűnek, hogy külföldre szökött volna” – írja a Bors.

Ezek után még nincs vége, folytatódik a család verziója: „Iván nem beszél semmilyen nyelvet és rettenetesen kötődik a családjához és a barátokhoz. Nem tartom valószínűnek, hogy elhagyta az országot. Esküszöm, semmit nem tudunk róla, csupán ezt az egy üzenetet küldte, de mi még erre sem reagálhatunk. Higgyék el nekem, ha tudnám, hol van, elmennék érte és a fülénél fogva vinném be a rendőrségre. De azt sem értem, ha nem látszik a videofelvételen, hogy Iván szúrt, miért őt gyanúsítják a gyilkossággal? – kérdezte. A Sztojka család azt is felháborítónak tartja, hogy a rendőrség közölte: Sztojka Iván már volt büntetve”.

Az igen! A mocskos rendőrség! Hogyan hazudhatnak ekkorát, hogy büntetve volt a Sztojka? Nem volt! Ha a család azt mondja, akkor az úgy van. Világos?!

Ráadásul a büntetlenséget és az ártatlanságot az is alátámasztja, amit üzent: élve nem kapják el.

Egyes vélemények szerint az sem lenne baj. Az ember meg csak áll és bámul a két véglet között és nem érti, hogy kerülhettünk ilyen mélyre.
(Hírextra)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready