2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:16 Az elmúlt 30 év legsúlyosabb földrengése pusztított Albániában 20:52 Millióktól szabadította meg az időseket egy edelényi cigány - így töltötte próbaidejét 20:37 Az ízesített e-cigaretták jóval károsabbak lehetnek hagyományos társaiknál20:05 Németh Sándor Szent Szelleme mellett már a halrudacskák is fertőzik a gyerekeket: 330-an betegedtek meg a Hitgyüli hajdúsámsoni iskolájában19:39 Az Olasz Testvérek párttalálkozóján volt jelenése Orbánnak19:09 Kukagyújtogató anarchisták támadtak rendőrökre a klímarettegés közepette Párizsban18:43 Bábolnára látogatott Kako hercegnő18:18 Hátul ültek a török masiniszták a kelebiai gyorsvonaton17:57 Felfüggesztett több tízezer alkalmazást a Facebook17:30 Nem érkezett meg egy magyar versenyző a thaiföldi súlyemelő-világbajnokság helyszínére17:02 Munkagéppel ütközött egy motoros Bükkábrányban16:39 Szaúd-Arábia jóval áron alul adta el isztambuli konzulátusának épületeit16:08 Egy hajnalban kigyulladt teherjármű miatt ismét lezárták az M3-ast Füzesabony közelében15:35 Sok a panasz az újsághirdetések alapján rendelt termékekre15:06 Évente 30 iraki kurd diák tanulhat ösztöndíjjal magyar egyetemeken
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Elképesztő - Sztojka Iván ártatlan!

Reklám


Ártatlan fiú, szegény fél a rendőröktől
A családnak kell hinni, nem a rendőrségnek! Sztojka Iván nem bűnös! Ivánka egy jóravaló, tisztességes 22 éves fiatalember, 10 milliós Audival, aki becsületes, kemény munkával szerezte meg rá a pénzt. Aki nem hiszi, az aljas vádaskodó, de legalábbis nem szereti a cigányokat. Ráadásul a körözött Sztojka üzent is: élve nem kapják el!


Azt mondja a gyilkosságban való részvétel miatt körözött Sztojka anyja, hogy szegény kölke annyira fél, hogy nem mer jelentkezni a rendőrségen. „Amióta a Prikkel-ügy kapcsán teljesen ártatlanul hónapokig fogva tartották Ivánt, a gyerek egyszerűen retteg a rendőröktől és a börtöntől. Hiába ártatlan a mostani ügyben is, félelmében úgysem adja fel magát – temeti kezébe arcát az asszony. Az anya elmondása szerint fogalma sincs, merre járhat a fia, de nem tartja valószínűnek, hogy külföldre szökött volna” – írja a Bors.

Ezek után még nincs vége, folytatódik a család verziója: „Iván nem beszél semmilyen nyelvet és rettenetesen kötődik a családjához és a barátokhoz. Nem tartom valószínűnek, hogy elhagyta az országot. Esküszöm, semmit nem tudunk róla, csupán ezt az egy üzenetet küldte, de mi még erre sem reagálhatunk. Higgyék el nekem, ha tudnám, hol van, elmennék érte és a fülénél fogva vinném be a rendőrségre. De azt sem értem, ha nem látszik a videofelvételen, hogy Iván szúrt, miért őt gyanúsítják a gyilkossággal? – kérdezte. A Sztojka család azt is felháborítónak tartja, hogy a rendőrség közölte: Sztojka Iván már volt büntetve”.

Az igen! A mocskos rendőrség! Hogyan hazudhatnak ekkorát, hogy büntetve volt a Sztojka? Nem volt! Ha a család azt mondja, akkor az úgy van. Világos?!

Ráadásul a büntetlenséget és az ártatlanságot az is alátámasztja, amit üzent: élve nem kapják el.

Egyes vélemények szerint az sem lenne baj. Az ember meg csak áll és bámul a két véglet között és nem érti, hogy kerülhettünk ilyen mélyre.
(Hírextra)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready