2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:16 Az elmúlt 30 év legsúlyosabb földrengése pusztított Albániában 20:52 Millióktól szabadította meg az időseket egy edelényi cigány - így töltötte próbaidejét 20:37 Az ízesített e-cigaretták jóval károsabbak lehetnek hagyományos társaiknál20:05 Németh Sándor Szent Szelleme mellett már a halrudacskák is fertőzik a gyerekeket: 330-an betegedtek meg a Hitgyüli hajdúsámsoni iskolájában19:39 Az Olasz Testvérek párttalálkozóján volt jelenése Orbánnak19:09 Kukagyújtogató anarchisták támadtak rendőrökre a klímarettegés közepette Párizsban18:43 Bábolnára látogatott Kako hercegnő18:18 Hátul ültek a török masiniszták a kelebiai gyorsvonaton17:57 Felfüggesztett több tízezer alkalmazást a Facebook17:30 Nem érkezett meg egy magyar versenyző a thaiföldi súlyemelő-világbajnokság helyszínére17:02 Munkagéppel ütközött egy motoros Bükkábrányban16:39 Szaúd-Arábia jóval áron alul adta el isztambuli konzulátusának épületeit16:08 Egy hajnalban kigyulladt teherjármű miatt ismét lezárták az M3-ast Füzesabony közelében15:35 Sok a panasz az újsághirdetések alapján rendelt termékekre15:06 Évente 30 iraki kurd diák tanulhat ösztöndíjjal magyar egyetemeken
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Feladta magát Sztojka - tagad és "nem látott semmit"

Reklám


Jó arcú, ártatlan emberek
Tagadta bűnösségét kihallgatása során Sztojka Iván, a veszprémi gyilkosság egyik gyanúsítottja, aki éjjel adta fel magát a veszprémi rendőrségen – mondta a gyanúsított ügyvédje, Drescher Ivor pénteken.
Drescher Ivor szép nevű ügyvéd azt mondta, hogy Sztojka Ivánt körülbelül öt órán át hallgatták ki, éjjel egy órától reggel negyed hétig, s védence kinyilvánította, hogy mindenben segíti a rendőrség munkáját. Igazi jófiú... Mint mondta, Sztojka Iván érdemi vallomást tett, nem tagadta, hogy a helyszínen járt és azt sem, hogy esetlegesen garázda cselekményekben részt vett, de nem ismerte be a terhére rótt bűncselekményeket, az emberölést, az életveszélyt okozó testi sértést és a súlyos testi sértést. Sztojka Iván vallomásában azt mondta, nem is látta, hogy ezeket ki követte el – tette hozzá az ügyvéd. Hát persze, tudjuk, szegény ártatlan, a rendőrök meg rasszisták, hogy egyáltalán meg merik gyanúsítani....
Drescher Ivor szerint mindenképpen az volt a jobbik megoldás, hogy eddig bujkáló Sztojka Iván feladta magát a rendőrségen és vallomást tett, hiszen még ha hosszú előzetes letartóztatással kell számolnia, akkor is megpróbálja magát tisztázni, mint ahogy azt sikerrel tette a Prikkel-házaspár lemészárolásában is. Elmondta, hogy a őrizet 72 óráig tart, így akár péntek délután vagy szombaton délelőtt az ügy a nyomozási bíróság elé kerül, ahol döntenek Sztojka Iván előzetes letartóztatásról. Egy bizonyos, ahogy a többi gyilkos cigány, Sztojka is szabadlábra kerül előbb-utóbb.
Korábban írtuk: Csütörtökön éjfél előtt néhány perccel megjelent ügyvédjével a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon Sztojka Iván enyingi lakos, ismert, büntetett előéletű agresszív cigánybűnöző aki a vasárnap hajnalban Veszprémben elkövetett gyilkosság egyik gyanúsítottja; a 27 éves férget a rendőrség azonnal őrizetbe vette.
A gyanúsított kihallgatása folyamatban van - tette hozzá Beleznay Ágnes, Veszprém megyei rendőrségi szóvivő.
A rendőrség pénteken délelőtt tájékoztatja a sajtó képviselőit a fejleményekről - közölte a sajtóügyeletes.
Sztojka Iván ellen a rendőrség nemzetközi körözést adott ki, ugyanis a Veszprémben vasárnap hajnalban elkövetett rasszista, fehérellenes gyilkosság egyik gyanúsítottjaként keresték. A bakonyi megyeszékhely Patrióta bárjában vasárnap hajnalban szóváltást követően halálra szurkálták Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabda csapatának és a román válogatottnak a tagját. A segítségére siető csapattársai, Ivan Pesic kapus és Zsarko Sesum irányító játékos pedig súlyos sérüléseket szenvedtek.
A veszprémi bűntény két gyanúsítottját, a sárbogárdi cigánymaffia-vezért, Raffael Sándort és a budapesti Németh Győzőt már kedden Ausztriában őrizetbe vették.
Bűntársuk, Sztojka Iván csütörtök éjszakáig szökésben volt, ám éjfél előtt néhány perccel megjelent ügyvédjével a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon.
Korábban írtuk: Csütörtökön éjfél előtt néhány perccel megjelent ügyvédjével a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon Sztojka Iván (cigánybűnöző, maffiatag - a szerk.), akit Marin Cozma kézilabdázó meggyilkolásával gyanúsítanak - tudta meg az MTI magát megnevezni nem szándékozó veszprémi rendőrségi forrásból.

A vasárnap óta szökésben lévő férfi egy szüleinek írt levélben már jelezte, arra készül, hogy feladja magát. Azt írta: nem tartja bűnösnek magát, csupán rosszkor, rossz helyen tartózkodott.
Sztojkát a rendőrség a vasárnapi hajnali veszprémi emberölés egyik gyanúsítottjaként kereste, ellene nemzetközi körözést adtak ki. A bűntény másik két gyanúsítottját, a sárbogárdi Raffael Sándor cigánymaffia-vezért és a budapesti Németh Győzőt kedden Ausztriában vették őrizetbe.
Az ÁVH-ra jellemző, hogy a többi 27, a veszprémi mészrálás helyszínén ott lévő cigánybűnözőt nem gyanúsítják, még bűnsegédséggel sem.
(Kuruc.info - MTI-t korrigálva)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready