2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Feladta magát Sztojka - tagad és "nem látott semmit"

Reklám


Jó arcú, ártatlan emberek
Tagadta bűnösségét kihallgatása során Sztojka Iván, a veszprémi gyilkosság egyik gyanúsítottja, aki éjjel adta fel magát a veszprémi rendőrségen – mondta a gyanúsított ügyvédje, Drescher Ivor pénteken.
Drescher Ivor szép nevű ügyvéd azt mondta, hogy Sztojka Ivánt körülbelül öt órán át hallgatták ki, éjjel egy órától reggel negyed hétig, s védence kinyilvánította, hogy mindenben segíti a rendőrség munkáját. Igazi jófiú... Mint mondta, Sztojka Iván érdemi vallomást tett, nem tagadta, hogy a helyszínen járt és azt sem, hogy esetlegesen garázda cselekményekben részt vett, de nem ismerte be a terhére rótt bűncselekményeket, az emberölést, az életveszélyt okozó testi sértést és a súlyos testi sértést. Sztojka Iván vallomásában azt mondta, nem is látta, hogy ezeket ki követte el – tette hozzá az ügyvéd. Hát persze, tudjuk, szegény ártatlan, a rendőrök meg rasszisták, hogy egyáltalán meg merik gyanúsítani....
Drescher Ivor szerint mindenképpen az volt a jobbik megoldás, hogy eddig bujkáló Sztojka Iván feladta magát a rendőrségen és vallomást tett, hiszen még ha hosszú előzetes letartóztatással kell számolnia, akkor is megpróbálja magát tisztázni, mint ahogy azt sikerrel tette a Prikkel-házaspár lemészárolásában is. Elmondta, hogy a őrizet 72 óráig tart, így akár péntek délután vagy szombaton délelőtt az ügy a nyomozási bíróság elé kerül, ahol döntenek Sztojka Iván előzetes letartóztatásról. Egy bizonyos, ahogy a többi gyilkos cigány, Sztojka is szabadlábra kerül előbb-utóbb.
Korábban írtuk: Csütörtökön éjfél előtt néhány perccel megjelent ügyvédjével a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon Sztojka Iván enyingi lakos, ismert, büntetett előéletű agresszív cigánybűnöző aki a vasárnap hajnalban Veszprémben elkövetett gyilkosság egyik gyanúsítottja; a 27 éves férget a rendőrség azonnal őrizetbe vette.
A gyanúsított kihallgatása folyamatban van - tette hozzá Beleznay Ágnes, Veszprém megyei rendőrségi szóvivő.
A rendőrség pénteken délelőtt tájékoztatja a sajtó képviselőit a fejleményekről - közölte a sajtóügyeletes.
Sztojka Iván ellen a rendőrség nemzetközi körözést adott ki, ugyanis a Veszprémben vasárnap hajnalban elkövetett rasszista, fehérellenes gyilkosság egyik gyanúsítottjaként keresték. A bakonyi megyeszékhely Patrióta bárjában vasárnap hajnalban szóváltást követően halálra szurkálták Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabda csapatának és a román válogatottnak a tagját. A segítségére siető csapattársai, Ivan Pesic kapus és Zsarko Sesum irányító játékos pedig súlyos sérüléseket szenvedtek.
A veszprémi bűntény két gyanúsítottját, a sárbogárdi cigánymaffia-vezért, Raffael Sándort és a budapesti Németh Győzőt már kedden Ausztriában őrizetbe vették.
Bűntársuk, Sztojka Iván csütörtök éjszakáig szökésben volt, ám éjfél előtt néhány perccel megjelent ügyvédjével a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon.
Korábban írtuk: Csütörtökön éjfél előtt néhány perccel megjelent ügyvédjével a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon Sztojka Iván (cigánybűnöző, maffiatag - a szerk.), akit Marin Cozma kézilabdázó meggyilkolásával gyanúsítanak - tudta meg az MTI magát megnevezni nem szándékozó veszprémi rendőrségi forrásból.

A vasárnap óta szökésben lévő férfi egy szüleinek írt levélben már jelezte, arra készül, hogy feladja magát. Azt írta: nem tartja bűnösnek magát, csupán rosszkor, rossz helyen tartózkodott.
Sztojkát a rendőrség a vasárnapi hajnali veszprémi emberölés egyik gyanúsítottjaként kereste, ellene nemzetközi körözést adtak ki. A bűntény másik két gyanúsítottját, a sárbogárdi Raffael Sándor cigánymaffia-vezért és a budapesti Németh Győzőt kedden Ausztriában vették őrizetbe.
Az ÁVH-ra jellemző, hogy a többi 27, a veszprémi mészrálás helyszínén ott lévő cigánybűnözőt nem gyanúsítják, még bűnsegédséggel sem.
(Kuruc.info - MTI-t korrigálva)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready