Ha egy népet, társadalmi- és jogrendet, civilizációt a nemzet által egykor befogadott, letelepitett, és máig támogatott kisebbség, népcsoport elemei folyamatosan terrorizálnak, félelemben tartanak, bántalmaznak, kifosztanak, meglincselnek a gyermekei előtt megerőszakolnak, leszúrnak, az bizony terrorizmus, amit ki kell irtani gyökerestől - jelenti ki Szaniszló Ferenc az Echo TV Világpanoráma cimű műsorában.
Olvasóink joggal érezhetik úgy, hogy a Kuruc.info érvrendszere, megközelitése köszön vissza e kiváló jegyzetből (mi mutattunk rá először arra, hogy a cigánybűnözés egyben rasszista, fehérellenes terrorizmus is) - mi pedig örülünk neki, hiszen megjelenésünk előtt elképzelhetetlen lett volna egy ilyen műsor a televizióban.
Vajon, ha egy népet, népcsoportot az egész világon utálnak, annak az egész világ az oka? - hangzik el a jogos kérdés a Duna TV és az MTV Panoráma volt szerkesztője szájából. (Szaniszló a 90-es években, a délszláv frontokon edződött háborús tudósitóként vált ismertté, ismereteink szerint mindig jobbos volt. Ő számolt be először Szentlászló és más magyar falvak szerb terroristák általi lerombolásáról is az 1991-92-es szerb-horvát háborúban. Az SZDSZ és az MSZP zsidórasszistái meg a judapesti cionista sajtó természetesen akkor is a szerbek oldalán állt, ahogy ma Dunaszerdahely kapcsán a tótok mellett - a szerk.)
 
Kuruc.info