2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Antimagyarizmus ::

Németh Győzike akkor rúgta arcon Sesumot, amikor az Cozmán akart segíteni

Reklám


A Blikk információi szerint az Ausztriában elfogott Németh Győző kötött bele Marian Cozmába a veszprémi diszkóban, viszont nem ő a felelős a haláláért - legalábbis ez derül ki a kigyúrt cigány vallomásából.
Az MKB Veszprém kézilabdázói - köztük a később meggyilkolt román légiós, Marian Cozma - február 8-án felszabadultan énekeltek és táncoltak a Patrióta diszkóban. Ünneplés közben vesztükre többször meglökték Németh Győzőt és barátait - próbál hárítani vallomásában a gyanúsított, amelyből a Blikk közölt részleteket Fejbe rúgtam Sesumot című keddi cikkében. Saját bevallása szerint Németh a lökdösődést megelégelve hatalmasat lökött Cozmán.
"Amikor kirobbant a verekedés védencem és a kézilabdázó között, rögtön a földre kerültek, ahol Cozma kerekedett felül. Ekkor valaki többször egy székkel ütötte meg a hatalmas termetű sportolót, amitől ő a földre esett" - közölte Németh ügyvédje, Mester Csaba. Szerinte Cozma első sebeit annak az üvegnek a szilánkjai okozták, amelyet valaki a gyanúsított Raffael Sándor fejéhez vágott.
Tanúk állítása szerint az utcán négyen fogták közre Cozmát, hátulról vesén szúrták, majd Raffael a szívébe szúrta a kést. Zsarko Sesum, a csapattárs a földre rogyó Cozma fölé hajolt, hogy segítsen, ekkor rúgta őt arcon Németh Győző. Ivan Pesic eközben Raffaellel került szembe, aki a tanúk szerint őt is megszúrta.
Mester Csaba így idézte fel Németh vallomását: "Védencem az utcára lépve látta, hogy valaki egy fekvő férfi fölé hajol. Azt hitte, hogy a társaságából valaki segítségre szorul, ezért odaszaladt, és fejbe rúgta a földön fekvő felett guggoló férfit".
(Blikk - Hírszerző nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready