2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Antimagyarizmus ::

Németh Győzike akkor rúgta arcon Sesumot, amikor az Cozmán akart segíteni

Reklám


A Blikk információi szerint az Ausztriában elfogott Németh Győző kötött bele Marian Cozmába a veszprémi diszkóban, viszont nem ő a felelős a haláláért - legalábbis ez derül ki a kigyúrt cigány vallomásából.
Az MKB Veszprém kézilabdázói - köztük a később meggyilkolt román légiós, Marian Cozma - február 8-án felszabadultan énekeltek és táncoltak a Patrióta diszkóban. Ünneplés közben vesztükre többször meglökték Németh Győzőt és barátait - próbál hárítani vallomásában a gyanúsított, amelyből a Blikk közölt részleteket Fejbe rúgtam Sesumot című keddi cikkében. Saját bevallása szerint Németh a lökdösődést megelégelve hatalmasat lökött Cozmán.
"Amikor kirobbant a verekedés védencem és a kézilabdázó között, rögtön a földre kerültek, ahol Cozma kerekedett felül. Ekkor valaki többször egy székkel ütötte meg a hatalmas termetű sportolót, amitől ő a földre esett" - közölte Németh ügyvédje, Mester Csaba. Szerinte Cozma első sebeit annak az üvegnek a szilánkjai okozták, amelyet valaki a gyanúsított Raffael Sándor fejéhez vágott.
Tanúk állítása szerint az utcán négyen fogták közre Cozmát, hátulról vesén szúrták, majd Raffael a szívébe szúrta a kést. Zsarko Sesum, a csapattárs a földre rogyó Cozma fölé hajolt, hogy segítsen, ekkor rúgta őt arcon Németh Győző. Ivan Pesic eközben Raffaellel került szembe, aki a tanúk szerint őt is megszúrta.
Mester Csaba így idézte fel Németh vallomását: "Védencem az utcára lépve látta, hogy valaki egy fekvő férfi fölé hajol. Azt hitte, hogy a társaságából valaki segítségre szorul, ezért odaszaladt, és fejbe rúgta a földön fekvő felett guggoló férfit".
(Blikk - Hírszerző nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready