A balesetről legrészletesebben a Stop számolt be: Egy nő meghalt, 11 éves kisfia megsérült, amikor elgázolta őket egy autó hétfőn este Vecsés belterületén, a régi 4-es főúton - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t. Az Országos Mentőszolgálat ügyeletén az MTI érdeklődésére elmondták: a gyermek súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A hétfő esti balesetben elhunyt nő azonosítását a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesének korábbi közlése szerint az nehezítette, hogy az asszonynál nem találtak személyi iratokat. Később Beluzsárné Belicza Andrea azt mondta: egy 46 éves vecsési nő vesztette életét a balesetben és 11 éves fia sérült meg.

A baleset körülményeiről szólva azt mondta: az anya és fia nem kijelölt átkelőhelyen ment át az úttesten, amikor a baleset történt.

A gázolás miatt a rendőrség útzárat rendelt el, amelyet részben már feloldottak, fél pályán halad a forgalom - mondta nem sokkal 11 óra előtt a sajtóügyeletes. Hozzátette: várhatóan fél órán belül teljesen feloldják az útzárat.

Az MTI kérdésére elmondta azt is, hogy a helyszínen többen összegyűltek, de rendőri intézkedésre nem volt szükség.

Az Országos Mentőszolgálat ügyeletén az MTI érdeklődésére elmondták: a balesetben a gyerek súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a Heim Pál Gyermekkórházba szállították. (stop.hu)

barikád.hu kiegészítés:

Ma este Vecsés belterületén egy háromfős cigány csapat gázolta el az asszonyt és kisfiát. Miért is? Az 50-es táblánál két cigányokkal teli autó versenyzett, a gázoló autó egy nagyméretű Peugeot volt, helyiek szerint kb. 170 km/h-val ütötték el az anyukát és a kisfiát, a zebra előtt 60 méterrel. A kisfiút újraélesztették, jelenleg életveszélyes állapotban van. Az autóból két cigány a helyszínről elmenekült, mert a kocsiban nagy mennyiségű kábítószer is volt.

Erről persze a médiumok "elfelejtettek" hírt adni. Azonban ha az áldozat lett volna cigány, akkor Kolompár és csapata már Mohácsi Viktóriával karöltve üvöltenék, hogy mekkora hatalmas rasszista gyilkosság történt. Ja és a cigányok minimum meglincselték volna az elkövetőket...

(Barikád)
Olvasó: A vecsési gázoló adatai:
Név: Dányi Géza
Lakcím: Üllő, Mikszáth Kálmán utca 28.
MyVIP-en is megtalálható.





Kuruc.info: Köszönjük! A képeken bekarikázott úriember bőrszínét is érdemes szemügyre venni.

Apropó, településen belüli autóversenyzés. Emlékszünk még, mi történt Hódmezővásárhelyt? Hajszálra ugyanez; azzal a különbséggel, hogy akkor az egyik autó füstösei hagyták ott a fogukat.