A Kuruc.info információi szerint Simor Olivér, ismertebb nevén VJ Olivér szombat hajnalban a békásmegyeri Faház nevű helyről tartott hazafelé harmadmagával (egy ismerős fiúval és egy lánnyal), amikor egy háromfős társaság beléjük kötött.

Jelenleg a János kórház intenzív osztályán ápolják
Olivér megpróbált kitérni a kötekedők elől, de azok nem hagyták annyiban, hárman ugrottak rá, leteperték, és elkezdték rugdosni. Az áldozat felpattant, hogy elmeneküljön, de ekkor a 24 éves, halmozottan hátrányos helyzetű Balog Miklós utána eredt, majd így üvöltött: „Most elveszem az életed!”. Háromszor szúrta az áldozat hátába a kést, az egyik szúrás a tüdőbe hatolt 10 centi mélyen, a másik a veséjét érte, a harmadik pedig egyenesen a szívét találta volna el, de szerencséjére megakadt egy bordában, így nem jutott Marian Cozma sorsára. Mindezek után elvették a nála lévő 70 ezer forintot, mobiltelefonját, papírjait és kulcsait, majd kereket oldottak. Olivéren egy négyórás életmentő műtétet hajtottak végre, amelynek során – egyebek mellett – az összeroncsolódott bordát el kellett távolítani. Állapota most már stabil, az orvosok szerint túl van az életveszélyen.

A rendőrség még aznap letartóztatta a többszörösen visszaeső Balog Miklóst, az ugyancsak többszörösen büntetett Krommer Ádámot, illetve még egy 18 éves fiút. Utóbbi kettő állítólag nem cigány, csak elcigányosodott magyar, vagy kifehéredett retek. A késelő viszont természetesen nem eszkimó, a kátrányosok sorait erősíti.
 
Olivér az általunk egyébként nem különösebben kedvelt VIVA televízió rockműsorának, a MegaWattnak volt csaknem 4 éven keresztül a házigazdája. Jelenleg színész-dublőrködik különféle amerikai produkciókban.

A rendőrök egyedül a késelő cigányt helyezték előzetes letartóztatásba, a másik két elkövetőt 24 óra után kiengedték. Nyilván nem látták indokoltnak egy csoportosan elkövetett rablás és gyilkossági kísérlet társtetteseinek a rács mögé dugását.  A közbiztonság romokban, a jelenlegi parlamenti pártok nem is akarják orvosolni a problémát: az SZDSZ-től a Fideszig minden párt tagadja a cigánybűnözés létét, így pedig igen nehéz fellépni ellene...

Kuruc.info