1,5-től 2,5 évig tartó, letöltendő börtönbüntetést kaptak azok a barcsi fiatalok áprilisban, akik két éve Szigetváron megpofoztak egy cigány nőt. Az asszony nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az életveszélyesen késelő füstös viszont természetesen szabadlábon. Cionista, magyarellenes faji diktatúra.
A Magyar Nemzet mai, általunk szkennelt cikke következik a nagykanizsai életveszélyes késelésért kiosztott "büntetés" ügyében.
Az írásból iderül, hogy a késelő cigány részegen (amikor, ugye, még agresszívabak, méginkább azt hiszik, övék a világ) támadt először védekezni, majd menekülni próbáló, azaz, még csak véletlenül sem támadó áldozatára. (Ez utóbbi – az események időbeli rekonstrukciója – kapcsán ajánljuk eredeti cikkünk frissítését.) Az is egyértelműsíttetik, hogy a cigányok csoportja kötött bele a gádzsókba, és nem fordítva – szemben egyes, a (védhetetlen) ítéletet körömszakadtáig védő-magyarázó fajvédők sugalmazásaival.
Gyilkossági kísétletért felfüggesztett
Jogerős végzésében felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a napokban a Zala Megyei Bíróság azt a cigány fiatalembert, aki tavaly egy verekedésben kilencszer szúrt meg késével egy pogányszentpéteri fiút Nagykanizsán —  értesült a sonline.hu. Az áldozat a mentők érkezéséig kivérzett, sokkos állapotba került, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.
Az esetkor alig 15 éves zákányfalui H. Attila nagyobb, romákból álló társasággal érkezett a megyeszékhelyre, ahol a fiatalok leittasodtak. Egy szórakozóhelyre betérve belekötöttek egy másik csoportba, mert azok a zenegépen a Kárpátia együttes dalait hallgatták, s énekelték is azokat. A két társaság között szóváltás, majd dulakodás alakult ki. H. Attila egy nála erősebb és idősebb pogányszentpéteri fiúval verekedett, s először elvesztette a csatát. Mikor másodszor összecsaptak, elővette 12 centiméteres kését, és kilenc helyen — csuklóján, al- és felkarján, hasán, mellkasán, majd a lapockája alatt — szúrta meg az áldozatot. H. Attila az eset után elmenekült, kését, véres ruházatát eldobta. A Gergye Tamás vezette tanács emberölés kísérletében találta bűnösnek és két év, öt évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte H. Attilát, aki az eljárás alatt szabadlábon védekezett.
1,5-től 2,5 évig tartó, letöltendő börtönbüntetést kaptak azok a barcsi fiatalok áprilisban, akik két éve Szigetváron megpofoztak egy cigány nőt. Az asszony nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
(MN)