Kiraboltak egy idős házaspárt Boldogon, az elkövetők éjszaka törtek rá áldozataikra, s az asszonyt megverték - értesült a HavariaPress.
Péntekre virradó éjjel törtek rá támadók a Heves megyei Boldogon élő idős házaspárra. Befeszítették házuk ajtaját, majd értékek után kezdtek kutatni. A zajra felriadó asszonyt a banditák többször megütötték, eközben összeszedték a házban megtalált készpénzt s egyéb értékeket, majd távoztak. Az idős nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a támadás során.
Az elkövetőket, akik bizonyosan többen voltak, a rendőrség nagy erőkkel keresi.
Korábban írtuk: Két kapcsolódó levelet is kaptunk, független forrásoktól. Ha bárkinek bármi információja van az esettel kapcsolatban, kérjük, írja meg.

Tisztelt Kurucok!

Ma reggelre virradó éjszaka történt egy gyilkosság Heves megyében, Boldogon. Annyit tudok, hogy egy idős házaspárt agyonszurkáltak. Pénzt akartak. Az elkövetők cigányok. Hatvanban a sündőrök most érdekes módon igazoltatják a mocskos parazitákat. Remélem hamarosan valaki tud több információval szolgálni.

Szebb jövőt!

Egy honleány

***

Üdvözlet!

Ma hajnalban Boldog községben (Heves megye) brutálisan megtámadtak, megvertek, megkéseltek és kiraboltak egy idős magyar házaspárt. A részletekről a Hatvani rendőrkapitányság tud szerintem beszélni.

Valamiért úgy gondolom, az elkövetők cigányok voltak!