Kunszentmártonban történt, már egy hete.

Részleteket nem ad ki a rendőrség, így is csak nagy csendben adta az infót az egyik ismerős; de ha kitudódik ő mindent tagad.
Ha ez igaz akkor így  történt: közúti ellenőrzéskor megállítottak egy gépkocsit, amiben egy hullát találtak. Természetesen cigányok az illető urak. Házkutatásra kimentek a tanyájukra, ahol egy kútban ismeretlen számú holtestet találtak.
A klán idős emberekre szált rá, egyedülálló nyugdíjasokra hitelt vetettek fel velük, a házukat eladatták velük és egyszer csak eltűntek. (Kuruc.info: ez nem újdonság – számtalan ilyen rejtélyes “eltűnésről”, “halálesetekről” tudósítottunk már. Kezdjük pl. EZZEL és kövessük visszafelé a legelső bekezdésben található hivatkozásokat. Dióhéjban: cigányokkal eltartási szerződés kötése egyenlő pár hónapon belüli biztos (erőszakos) halál.)

Tisztelt kurucok! Ez a szóbeszéd hetek óta terjed, próbáltunk a rendőrségi szóvivőből kihúzni valamit, de nem megy. Próbálkozzatok ti is ha gondoljátok. 

***

Tisztelt Szerkesztőség!

Az alábbi történet véleményem szerint vastagon belefér valmelyik rovatba, mert a tipikusan jellemző "lelki"világot mutatja be..

Idős rokon hölgy egy budapesti kórházban feküdt a halálos ágyán, már hetek óta nem is nagyon tudott se magáról, se a külvilágról semmit. Egy ideig még felismerte a fiait, de a végén már gyakorlatilag ébren is eszméletlen volt: teljes leépülés.

Már ebben az állapotában történt, hogy a látogatási időben 3 nőstény ork (nem, ez nem szemérmes szó-kozmetika, ezek nem emberek) állta körül az ágyát, és elkezdték leráncigálni a kezéről a gyűrűit. Hála Istennek nem jártak sikerrel, mert a gyűrűk szorosak voltak, és egy percen belül arra járt egy ápoló, aki megakadályozta a förtelmes gaztettet. Természetesen még ezek a mocskok voltak felháborodva: mielőtt "finoman" ki lettek tessékelve, óbégattak hogy ők rokonok!...

Üdvözlettel,
S.A.

***

Kiegészítés a Cigány megtorlással fenyeget a hazug mokka cikkükhöz:

Ez beszél, hogy ne bűnözzenek a cigánygyerekek - ő bíztatta erre őket:
 

Jó munkát.

***

Szükséglakás 1 millió fontért

Kedves Kurucok!
 
Ezt már nem hagyhattam ki.
Eredeti link 
 
Asszem ehhez nem kell kommentárt fűzni! Külön figyelmet érdemel a cikk megjegyzése: "...az eddig egyfajta vándorló életmódot folytató família.." Nem csoda, ha pusztul a fehér ember civilizációja, hiszen a közösség által megtermelt értékeket rendszeresen értékpusztítóknak adják át, a civilizáltságra, a humanitásra, az emberi szolidaritásra hivatkozva. Hogyan termelődne újra a közösséget fenntartó közös értéktömeg? Mintha nálunk, de minden "fehér" keresztény civilizációban ezt a folyamatot látnánk. Nem kellene ennek véget vetni? Vagy pusztuljunk el csöndben?
 
Baráti üdvözlettel: XY

***

T. Kuruc infó!

Ez az egy hete átadott park és szökőkút Monoron!
Gondoltam, hogy ezt megosztom önökkel!
***

Minap Monoron jártam, mikor cigánypurdék kiabálására lettem figyelmes. Kilépek a templom mögül és akkor látom, hogy vagy 10-15 kis tetű az újonnan felújított szökőkútban "búvárkodik". A rendőrség és a városőrség ismételten fellépett ellenük, nem  zavarja őket, hogy aki szeretne egy kicsit leülni a parkba és nézni a szökőkutat, annak szinte semmi esélye nincs, mivel elvazarják egyszerűen őket. Mellesleg a rendőrség 150 méteren belül található.






(eredeti méretben és minőségben ITT és ITT)

***

Cigánytámadás ért - segítsetek!

Tisztelt Kuruc.info, tisztelt kurucok, srácok!

Másodszor küldöm el levelemet, mert nem igazoltátok vissza, hogy megkaptátok-e, és egy ismerősöm mondta, hogy többször küldjem, mert sok spam-et kaptok; talán az én levelemet is annak veszi a rendszeretek. (Kuruc.info: hihetetlen sok levelet kapunk, így privátban sokszor nem válaszolunk rájuk. Ha ez történne, és – ha “cigányos” a levél – max. 2-3 héten belül sem jelenne az meg valamelyik ork-levrovban, kéretik az anyagot újraküldeni, hogy biztosan észrevegyük. Természetesen vannak olyan levelek, amiket vagy a nyelvhelyességük [vö. helyesírási hibák – nincs időnk ilyeneket javítgatni], vagy egyes ékezetek hiánya [még a teljesen ékezettelen levél is jobb, mint az olyan, ahol pl. csak az “í”-k, “ő”-k stb. hiányoznak], vagy csupán az írás tartalma [pl. tisztán “odamondogatós” véleménylevél / anyázás, saját cigánysztori, képek stb. nélkül] miatt nem tartunk leközlésre érdemesnek.)

Kérlek, ha tudtok foglalkozni az esetemmel, tegyétek meg!

Nevem XY (Kuruc.info: olvasónk védelme érdekében kicenzúráztuk). Tom Bobb néven rendszeresen frissített blogot írok, melyben (többek között) igyekszem felhívni olvasóim figyelmét a cigányveszélyre, illetve véleményt alkotok, megemlítek bizonyos dolgokat, melyeket a zsidók követnek el, s melyek számomra sértőek. Ez mellett egyéb (tőlük független) érdekességekkel, történetekkel, illetve saját regényeimmel, írásaimmal várom az olvasókat, aki szerencsére hálásak ezért.
Nem ez a lényeg.

2009. július 24-én, péntek éjjel cigánytámadás áldozata lettem. Nem arról van szó, hogy három-négy részeg kancigány belém kötött, és kellemeset verekedtünk, hanem arról, hogy egy részeg, házbéli kancigány több körben is összecsődített ellenem egy-egy cigányhordát, hogy verjenek meg - és csodálkozni fogtok: életben vagyok! A több körben rám uszított cigányhorda összlétszáma legalább 25-30 volt, mégis egyetlen sérüléssel megúsztam az esetet, és éppen ezért írok most nektek.

Három részes cikksorozatot írtam az esetről, mely hármas tagolást azért tartottam fontosnak, hogy az olvasóim amúgy külön-külön érezzék át, mi történt a cigányhordával szemben, mi történt a mentőkkel és a rendőrségi feljelentésnél, illetve mi történt, hogyan igyekeztem másnap, még melegében "alvilági kapcsolatokkal" elintézni, elsimítani az ügyet, hogy ne legyen gyilkosabb vége.

Arra kérnélek benneteket, hogy segítsetek nekem! Nem a magam érdeke diktálja, hogy segítséget kérjek, hanem az az érdek, hogy sok magyar ember a mai napig retteg, fél a cigányoktól (ezt ti is tudjátok), és úgy érzem, szavaimmal, cikkeimmel egy kis reményt tudok nekik átadni, talán képes vagyok arra, hogy átértékeljem bennük a félelmet, és talán el tudom érni (most is, de a jövőben még inkább), hogy ne rettegjenek a cigánytól, hanem lépjenek fel ellenük! Segítsetek azzal, hogy blogom linkjét egy rövid cikk keretében kiteszitek az oldalatokra, ezzel növelve olvasottságomat, főként arra fókuszálva, ami péntek éjjel történt velem!

Amiről még beszélnem érdemes.
A lehető leghamarább pártoló tagként jelentkezem a Magyar Gárda soraiba. Befejeztem ezt, hogy bízzak egyfajta rendőrségnek hazudott sündőrségben, és inkább hajlok rá, hogy akár egy rezsim által betiltott szervezet tagja legyek, mint hogy rettegjek, vagy elviseljem, hogy más becsületes magyar polgárok rettegnek mellettem. Feleségem, aki a cigányhorda felvonulását ellenem a hátam mögött, a bejárati ajtórács biztonságából látta, az eset óta "agitál" a munkahelyén, ahol mindenkinek elmeséli, mi történt, és bíztat rá, hogy az emberek a JOBBIK-ra szavazzanak, ha jobb jövőt akarnak. Róla tudni kell, hogy nem bosszúálló, eddig nem cigányellenes típus volt, de most neki is felnyílt a szeme.
Igen, Magyarország legyen a magyaroké!

Blogom címe:
http://agymosott.blog.hu

A cigánytámadással kapcsolatos cikksorozatom linkjei:
http://agymosott.blog.hu/2009/07/27/ferencvarosi_rem_tortenetek_iii_1
http://agymosott.blog.hu/2009/07/29/ferencvarosi_rem_tortenetek_iii_2
http://agymosott.blog.hu/2009/07/31/ferencvarosi_rem_tortenetek_iii_3

A cigányokról (eddig) írt cikkeim, bejegyzéseim közvetlen elérése:
http://agymosott.blog.hu/tags/cigány

A zsidókról (eddig) írt cikkeim, bejegyzéseim közvetlen elérése:
http://agymosott.blog.hu/tags/zsidó

Ez mellett elfogadnám, hogy ha volna valami ötletetek azzal kapcsolatban, hogyan tudnék nagyobb nyilvánosság előtt "megmérettetni", hogyan tudnám még jobban eljuttatni az emberekhez azokat a tapasztalatokat, élethelyzeteket, történeteket, melyeket látok, megélek, meg merek írni, azt szívesen venném. Bevallom: nem mindenben értek veletek egyet, ami az oldalatokon megjelenik, de ettől függetlenül, ha elfogadtok "külsős írónak", szívesen venném. Akár csak úgy, hogy (a VASTAGBŐR-höz hasonlóan) átveszitek a szerintetek "értelmesebb" cikkeimet, és leközlitek. Nem fogok megharagudni érte, és ezennel (ha szükséges) engedélyt is adok erre.

Köszönöm, hogy elolvastátok e hosszú levelet:

Tom Bobb

Kuruc.info: köszönjük, felvettük a blogot a kedvencek közé; a jobb cikkeket átvesszük majd, ha lesz rá időnk.