A sündőrség sorra szállítja az ellentmondásokat. A legújabb MTI-s tudósítás ugyanis azt írja, hogy két hónappal “az első gyilkosság előtt” fejezték be a megfigyelését az egyik feltételezett elkövetőnek.

Mikor is volt az első gyilkosság? November 3-án, Nagycsécsen. (Pécset, természetesen, nem számoljuk ide – bár azt a külföldi, a magyarországi hazaárulók – Békés Bence, Mohácsi Viktória, Göncz Kinga stb. – súgásait visszhangzó médiumok, legutóbb pl. a svéd közszolgálati, megteszi.) Mikor is volt a lista első támadása? Galgagyörkön, július 21-én. Ami három és fél hónappal az első gyilkosság előtt történt. Ekkor, ezek szerint, a még megfigyelt férfi támadott úgy, hogy közben nem bukott le.

Olvassuk aztán tovább az ominózus hírt: “Az első gyilkosságot Galgagyörkön követték el 2008. július 21-én.” Ejnye MTI! Galgagyörkön semmiféle gyilkosság nem történt. Nesze neked “hitelesség”. Bár akik annyira nem ismerik az angol nyelvet, hogy még az “applaud” igét is kifújolásnak, nemtetszés-nyilvánításnak fordítják, azoktól nem várható el sokminden – például az, hogy legalább azt tudják (annak utánanézzenek), hogy hol mi történt.

A két lehetőség közül bármelyik is igaz, az valakinek (a sünöknek, ill. az MTI-nek) nem jó. Azaz, ha az igaz, hogy valóban az első gyilkosság előtt két hónappal, azaz szeptemberben, tehát jóval Galgagyörk, Piricse, ill. Nyíradony-Tamásipuszta után fejezte be a rendőrség az illető megfigyelését, akkor hogy támadhatott az többször is anélkül, hogy rajtakapták volna? A testvérpár (úgymond) mindegyik esetben elkövető volt, tehát neki is ott kellett lennie a helyszínen. Ha meg megint az MTI hülyesége, hozzánemértése van a dologban, az meg csak megerősíti azon véleményünket, hogy az egész impotens, buta, fajtailag (lásd pl. a “sztárjukat”, Hidvégi-B. Attilát, vagy a volt mazsihiszes főfejest) nyíltan kontraszelektált bandát ki kell rúgni a fenébe, és olyanokat kell alkalmazni, akik netalán a dolgukat is értik: tudnak angolul; legalább ahhoz értenek, hogy megkülönböztessék a “gyilkosság” és a “támadás” fogalmát stb.

Van egy másik megjegyzésünk is: vajon hány százezer vagy millió magyart figyelhetnek meg a titkosszolgálatok most is csak azért, mert utálja a cigányokat? Nincs a rendőrségnek jobb dolga – például, teszem azt, a rendfenntartás, a (cigány)bűnözők megfékezése? Erre kell költeni az adófizetők pénzét, és aztán meg sírni, hogy nincsen píííz a járőrökre?
Kuruc.info - A.S.

Az eredeti MTI-hír:

Évekig megfigyelték a romagyilkosságok egyik gyanúsítottját

2004 és 2008 között a titkosszolgálatok szélsőséges nézetei miatt már megfigyelték a romagyilkosságok egyik gyanúsítottját, akinek a telefonbeszélgetéseit is lehallgatták. Azonban két hónappal az első gyilkosság előtt befejezték a megfigyelését, tudta meg az MTV Híradója.


A romagyilkosságokkal gyanúsított testvérpár egyik tagját a titkosszolgálatok kisebb megszakításokkal már 2004 óta figyelték, közölte a Magyar Televízió híradója péntek este. A hírműsor értesülései szerint a férfi telefonbeszélgetéseit lehallgatták, mert közismert volt, hogy szélsőséges nézeteket vall, megfigyelését azonban két hónappal az első gyilkosság előtt befejezték.

Az első gyilkosságot Galgagyörkön követték el 2008. július 21-én.

A hatóságok kaptak olyan információt is, hogy a banda egyik tagja évekkel ezelőtt fegyvert és lőszert akart vásárolni.

Az országos rendőrfőkapitány előző pénteken jelentette be, hogy egy debreceni szórakozóhelyen elfogták a feltételezett elkövetőket. A négy, 28 és 42 év közötti férfiakat emberölés és több emberen elkövetett emberölés kísérlete megalapozott gyanúja miatta vasárnap előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Bíróság.

A bűncselekmény felderítéséről Petőfi Attila, az NNI vezetője közölte: az előzetes letartóztatásban levő négy gyanúsított közül kettő DNS-mintája egyezik a romák elleni támadások helyszínein rögzítettekkel. A rendőrség a testvérpárt gyanúsítja mind a kilenc bűncselekménnyel, a másik kettőt egy-egy támadással hoztak összefüggésbe.