Verebes ma reggel sztárolta a tarnabodi cigányokat a királyin. Valami egészen hihetetlen alákérdezős, benyalós, cigánysajnáltatós műsor lett a dologból. Ha valaki tudni akarja, hogy Verebest miért kell elhajtani messzire minden adófizetői pénzből finanszírozott médiapozícióból, feltétlen nézze meg.

Talán mondanunk sem kell, hogy megint csak kibukott Verebesből, mennyire részrehajló és/vagy felkészületlen. Azzal a, még a balliberális médiumok (pl. a zsIndex) által is megírt ténnyel például egyáltalán nem volt tisztában (azt nem hangsúlyozta), hogy Tarnabodon nem cigányok házát támadták meg. Emiatt mondta azt 01:08-nál azt, hogy “miért feltételezték azt, hogy egy roma családnak a házába bedobnak egy Molotov-koktélt, meg hogy lőpor van a kézen”, ill. 04:45-nél azt, hogy “aminek logikája nincsen [annak, hogy romák támadtak volna], mert nem értem, hogy egyik roma a másik romának… roma házára miért dob egy Molotov-koktélt. Hacsak nem tudom földeríteni azt, hogy mi a konfliktus.” Talán mondanunk sem kell, hogy a műsor kb. 15 perce alatt egyetlen egyszer sem hangzott el az, hogy a támadások áldozatai nem cigók voltak, hanem éppenséggel magyarok. Nesze neked “korrekt” tájékoztatás. Adófizetői pénzen.

Az igencsak megnyerő külsejű, értelmiségi cigók
Magyar-Ungár Elemér, a cigók védője is kitett magáért: “Elnézést, de ha szerkesztő urat az Andrássy úton egy lefűrészelt csövű puskával látnák sétálgatni, ebből hogy következne az, hogy Tarnabodon lövöldözött és Molotov-koktélokat dobált, ti. az esetükben ez történt.” Elemérkém, a lefűrészelt csövű puska is fegyver, azzal is simán lehet bűncselekményeket elkövetni (követnek is el – adjunk ki egy egyszerű Google keresést arra, hogy “lefűrészelt csövű puska”, és számtalan ilyen eset közül szemezgethetünk). Mondja csak: van-e raj csávóéknak fegyverviselési engedélyük? Ugye, hogy nincs? (Természetesen Verebestől hiába is várjuk, hogy erre az “apróságra” rákérdezzen.) Arról a finom kis csúsztatásról nem is beszélve, hogy Verebes, ugye, nem tarnabodi, a cigók viszont azok, ráadásul ott, helyben flangáltak ezen fegyverrel, és nem Pesten.

Ami a lőport illeti, Magyar azzal védekezik, hogy “kukázásból” is származhat a “lőpornak látszó anyag”. Ennek kissé ellentmondani látszik a Pusoma János nyakában figyelő, ujjnyi vastag aranylánc - akinek ilyenre futja, annak valószínűleg nem kell kukáznia. Egyre szánalmasabb hazugságokat sütnek el cigányaink, ill. fajvédőik.

6:30-nál Verebes felteszi a kérdést, volt-e bármilyen saruk. Magyar Elemér barátságosan odaszól a purgyéknak, hogy “Őszintén”. Visszanéz rá az egyik cigó: “hát úgy semmi”. Magyar mosolyogva kontráz: “Apróságok… azt kérdezte a szerkesztő úr, hogy apró kis sarak…”. Kiderül, hogy “pénzbírság meg ilyenek” azért csak voltak… Nesze neked feddhetetlen előéletű, a balliberális médiumok által sztárolt cigók. Pusoma János nyakában az ujjnyi aranylánc vajon milyen pénzből van? Rendesen, adózva megdologozott érte vagy a családból bárki is?

A cigánysajnáltatás csimbarasszója a műsor vége. “Nem bánom, hogy 11 hónapig ártatlanul ültek. Megmondom miért: mert legalább kiderül majd, hogy önök ártatlanok. Tehát azért hoztak most áldozatot, természetesen a kártérítés [több tízmillióról beszélünk] jogos lesz, hogy önök ártatlanul megvádolt romák. És én ezt fontosnak tartom.” Ezt a vérforraló, mocsok dumát. A nagy hősök, akik áldozatot hoztak, feláldozták magukat, csak hogy bebizonyítsák, milyen rászístá a rendőrség.  Ja, és persze a kártérítést – amit Verebes jogosnak ítél – is mi fizetjük. Lesz belőle egy hónapos dínom-dánom, még a kutyák is kaviárt fognak enni. Erre kell ugy elszórni az adófizetői pénzeket, és nem mondjuk lélegeztetőgépekre…

A videó, két részben, alább (eredeti böngészős lejátszó ITT; a WMV-formátumú eredeti fájl ITT):